Bizim için fedakarlık yapmasını istedim. Yapmadı..

Gayet güzel meslek dışardan göründüğü gibi hiç değil.ayrıca maaşını 2700 falan demişler eş yardımı hariç 3500 onunla 3800 geçer.
Cok fazla American hapishane dizisi izledigim icin gardiyanlik meslegi bana uzak geliyor.

Okulu dusunmesi is istegiyle dogru orantili degil bence tamamen statu degisikligi istemesi. Yoksa 4 sene birini okutmaya calismasi, konu sahibi icin extra sorumluluk demek.

Öğretmenliğin çalışma koşullarını biliyorum. Sadece eğer çocuğum olursa 15 saat çalışmak isterim bunu kastetmiştim. Şimdi bile üç gün boş hafta sonuyla beraber ama fazla geliyor bana okulu özlüyorum.,öğrencileri özlüyorum evde olmayı istemiyorum.
Bunca zamanda da günlük işlerde çalıştı uzun bir işte hiç çalışmadı

Lisans mezunu musunuz? Ya da uzun yıllardır mı çalışıyorsunuz? Başlangıç olarak 3500 olması ihtimali yok gibi geliyor bana
Sözleşmeli ya da kadrolu olması değiştiriyor olabilir.Sözleşmeliyle kadrolu arası 250 tl oynuyordu.eşim sekiz yıllık ben beş yıllık.lisans mezunuyla lise mezunu arasında maaş farkı 20 lira gibi komik bir rakam oynuyordu.

Ben işi bırakmayı düşünmüyorum ki evlenince. Yeri geldiğinde çocuğum olduğunda az çalışabilme rahatlığını istiyorum. Ayrıca zamanında da ayrıldım zaten ama tekrar barıştım vaatleriyle

Eğer olursa şimdi sözleşmeli olacak. Dediğiniz gibi ondan dolayı fark oluyor olabilir. Lisansla lise arasında 20 TL fark olması gerçekten şaşırtıcı geldi bana da

İşte başta böyle deseniz daha iyi anlardik sizi. Hem okumak istemiyor hem de düzgün tutundufu bir iş yok. Orada sonuna kadar haklısınız ve devam etmek için sapkanizi önünüze koyup düşünün

Canımsın!!!

Ama vaatleri yillarca boşa çikti. Bunu sende biliyorsun. Kandirilmadin yani. Sadece o yaşta bunlari düşünmedin. Aşiktin, seviyordun. Gayet normal.

Türkiye gibi bir ülkede çocuktan sonra rahat bir şekilde az çalişmak diye birşey çok zor. Sadece memur olarak bunu biraz yapabilirsin, oda önce birikim felan yaparak ücretsiz izina çikabilirsin.

Yerinde olsam iyi düşünürdum. Olumlu olumsuz şeyleri gerekirse kağit üzerine yazardim. Bazen mantikli düşünmek gerek. Etrafin gazina gelerek değil ama. Kendi iç sesini ve mantiğini dinleyerek.

Teşekkür ederim bir kağıt üzerine yazma önerinizi dikkate alacağım

Hobi olarak çalışmak Ho bi Ho Ho Ho bi bi bi fatal error

bence yol yakınken adam sizi terketmeli...ne o şart koşmalar..memur olmasa evi geçindiremez mi

O okumak istemiyor sizde okumayan istemiyorsunuz neden uzatiyotsunuz ki bu iliskiyi bitirin önünuzr bakin istedigin gibi biriyle hayatinizi birlestirin. Şimdiden uyumsuzsunuz devam ederseniz sonuç mutsuz bir evlilik olur bu apacik ortada

Bu söylediklerinizin okumakla,okumamakla hiç ilgisi yok yalnız. Çünkü kazanılan para ve okumak arasında bi paralellik yok bu ülkede farkındaysanız. Doğal olarak sizin yakındığınız şey onun maddi olanaklarının yetersiz kalacak olması aslında. Bunlar da tabi ki evlilik öncesi düşünülmesi gereken şeyler, sizi kötü biri yapmaz. Ama oku oku diye zorlamanın anlamı yok çünkü sorunun esas kaynağı bu değil zaten.

Taa hazırlıkta okulu bırakmış ve 4 yıldır boş boş geziyor doğru mu anladım. Mantıklı bir kıza benziyorsun, hiç uzatma derim ben. İlerde de çalışmaz bence sen atanırsın o da evde yatar.
Evlendikten sonra da okuması çok saçma, 4 yıl onu okutacaksın işe girdi etti diyene kadar 5-6 yılın çileyle geçer.
Okuyup okumamaktan ziyade sorumluluk sahibi bir erkek değil birşey olmaz böylelerinden.

Hobi olarak çalışmak istiyorum çocuklarımızı kendim belli bi yaşa getirmek istiyorum maddi sorumlulugun cogu bana ait olmasin esit olsun diyorsan bu adam 10 tanede üniversite okusa yine istediklerinin hiç birini gerceklestiremeyeceksin. Adamda çalışma hırsı yok bildiğin tembel. Madem okulu bıraktı bi sektörde işe girip kendini geliştirebilirdi kaç senedir ama issiz diyorsun. Eğer evlilikten beklentilerini karşılayamayacaksa yol yakınken dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…