- 10 Kasım 2018
- 100
- 105
- 53
- 30
- Konu Sahibi Masalmasall
-
Ama ben onu tanıdığımda üniversite okuyordu ve ona bu okuldan mezun olman benim için önemli bitirmek için söz verir misin demiştim ve o da söz vermişti bana.. Şİmdi ise okumayacağım diyorAdam okumak istemiyorsa ona baskı kuramazsınız. "kriterlerinize" uymuyorsa uymuyor. Değiştirmeye çalışmak yanlış. Bir insan okumadanda ailesini geçirebilir. Bur arkadaşım hiç okumadan çalışıp zengin oldu. Siz bu adamı bırakın çünkü olduğu gibi sevmiyorsunuz zaten
Memur olmak için gardiyan olmak istiyor. Malum lise mezunları da gardiyan olabiliyor ondanOkumak istememesi normal olabilir de gardiyan olmak istemesi normal mi bilemedim. Baska is mi kalmadi.
Adam okumak istemiyorsa ona baskı kuramazsınız. "kriterlerinize" uymuyorsa uymuyor. Değiştirmeye çalışmak yanlış. Bir insan okumadanda ailesini geçirebilir. Bur arkadaşım hiç okumadan çalışıp zengin oldu. Siz bu adamı bırakın çünkü olduğu gibi sevmiyorsunuz zaten
Ama ben onu tanıdığımda üniversite okuyordu ve ona bu okuldan mezun olman benim için önemli bitirmek için söz verir misin demiştim ve o da söz vermişti bana.. Şİmdi ise okumayacağım diyor
Evlilige hazir degil, okumaya hazir degil. Statu icin universite okumasini istiyor olabilirsin ama bu da senin calisip ona bakman anlamina gelecek. Okumak istemeyen biri icin degmez.Memur olmak için gardiyan olmak istiyor. Malum lise mezunları da gardiyan olabiliyor ondan
Ev geçindirmek gibi derdim olmasını istemiyorum. Öğretmenim, çocukları seviyorum onlar için haftada 15 saat çalışmayı kastediyorum hobi derken. Eğer geçim derdim olursa bu iki katına çıkacak bu da geçim derdi için çalışmak oluyor ben bunu istemiyorum.Hobi olarak calısmak istedigini söylemenden sonra tüm ciddi cevaplarım tükendi
Beni sanırım sadece siz anlayabildiniz. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için...Evlilige hazir degil, okumaya hazir degil. Statu icin universite okumasini istiyor olabilirsin ama bu da senin calisip ona bakman anlamina gelecek. Okumak istemeyen biri icin degmez.
Is bulmasi icin deme , cogu universite mezunu is bulamiyor cunku...
Yol yakinken ayril.
Memur olucak diyosunEv geçindirmek gibi derdim olmasını istemiyorum. Öğretmenim, çocukları seviyorum onlar için haftada 15 saat çalışmayı kastediyorum hobi derken. Eğer geçim derdim olursa bu iki katına çıkacak bu da geçim derdi için çalışmak oluyor ben bunu istemiyorum.
2700-2800 lira maaş alacak eğer gardiyan olursa. Çocuk olduktan sonra ben işten ayrıldığımda nasıl geçineceğizMemur olucak diyosun
Ev gecindirmek derdi neden olsun ki
Üniversite bitirse de mezun olduktan sonra yine memur olmak isteyebilir ve yine aynı maaşı alır ne farkedicek ?
Henüz bu haziran ayında mezun oldum. Hem ücretli öğretmenlik yapıyorum hem de kpssye hazırlanıyorum. Ücretli öğretmenliği boşta kalmamak için yapıyorum.Okumakla çok para kazanmak aynı şeyi karşılamıyor maalesef.Oku oku diye adamı daraltıyorsunuz da ücretli öğretmenlik yapıyormuşsunuz.Siz de çok kazanmıyorsunuz demek ki.Üstelik siz okulu bitirmişsiniz.
Bakın hayat böyle bişey değil.Sizin de onun da emek vermesi lazım.Ben hobi olarak çalışiyim adam beni rahat ettirsin diye bir dünya yok gerçek hayatta.
Üniversite bitirince sanıyormusun ki özel sektör kucak acmıs onu bekliyor ?2700-2800 lira maaş alacak eğer gardiyan olursa. Çocuk olduktan sonra ben işten ayrıldığımda nasıl geçineceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?