- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.344
-
- Konu Sahibi Masalmasall
Mesele okuyup okumaması değil bu adamdan bi cacık olmaz.Yıllardır gir bir işe çalış en azından biraz para biriktirirsin dedim. Ama beni yine dinlemedi bir işe girip çıkmak istemiyormuş adam akıllı bir işinin olmasını istiyormuş onda da devam etmek istiyormuş
Ev geçindirmek gibi derdim olmasını istemiyorum. Öğretmenim, çocukları seviyorum onlar için haftada 15 saat çalışmayı kastediyorum hobi derken. Eğer geçim derdim olursa bu iki katına çıkacak bu da geçim derdi için çalışmak oluyor ben bunu istemiyorum.
Adamda hobi olarak çalışmak istiyorsa ne olacak? Herkes üniversite okumaya mecbur mu? Birde bu kdar etiketlere takılmayın. Millet nasıl gözünüzü açabilir ya, gözünüzde sevgiliniz bu kadar kolay harcanıyorsa elbette ayrılın.
Çalışmasını istemeniz en doğal hakkınız. Ama siz yatın diye yada sizin istediğiniz işi yapacak diye baskı yapmaya hakkınız yok.
O arkadaşınızı merak ettim :))nasıl zengin oldu acaba ,yanlış anlamayın esim işsiz , bende olan işimi bırakma durumundayım , yeni arasınlar icindeyizdekısmet bakalimAdam okumak istemiyorsa ona baskı kuramazsınız. "kriterlerinize" uymuyorsa uymuyor. Değiştirmeye çalışmak yanlış. Bir insan okumadanda ailesini geçirebilir. Bur arkadaşım hiç okumadan çalışıp zengin oldu. Siz bu adamı bırakın çünkü olduğu gibi sevmiyorsunuz zaten
Size uymuyorsa evlenmezsiniz. Bu kadar basit. Koca adamı zorla okutacak değilsiniz ya. Herkes okumak zorunda değil. E kimse kimseyle evlenmek zorunda da değil. Neyi ve niye bu kadar zorladığınızı anlamadım.