Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
bugün kaçıncı eski bölüm oynadı hatırlayanınız varmı????belki internetten bulup izlerim arkadaşlar.....

canım kk yavaş ondan sabahtan beri yazmaya ugraşıyorum yalan olmasın ama bugunkü bölüm 1214 1215 ti sanırım :) jeyyar
aşkolsun kızlar biriniz bile cevap vermediniz(((beni diğer üyelere benzettiniz burdaaa((ben çıkıyorum hepinizi iyi muhabbetler.......

kızlar bakıyorum topluca buraya taşınılmış hadi bakalım hayırlı olsuna.s.
bu arada rikkat olayı çözüyor heenedersiniz kızlar iyi bari bu işi fazla uzatmıyacaklar sanırım:dance:

kızlar selam ya bişi sorcam geçen sene sezon finali ne zaman olmuştu hatırlayan var mı acep ??

yazmıcam dedim ama dayanamadım :) dizi acayip hareketlendi yaa rikkat tamamen çözdü peyamiye sinir oldum üff gıcık.şeydada anladı rüzgarın onu kullandıgını.rüzgarda ne yapmaya çalışıyo allah bilir CADIARZU bakalım bebişi ögrenince napcak çok merak ediyorum CADIARZU:bbo:kafamçokkarıştı

ne yapıcak gidip şeydadanbebek yapacak hıh gıcık oldum rüzgara bugün

ama şayda anladı rüzgarın miskete nibet yapmak için onu kullandını he bakalım şayda yaacak bebeği

ne bölümdü ama çok hızlı ilerliyoruz ne güzel dimi:)
rikkat bebeğin babasının rüzgar olduğundan neredeyse emin gibi
ve seviniyo kendi torunu olacak diye:)
şeydada rüzgarın kendini kullandığını düşünmekte
safacım yıkım aşamasında..neva da ne yaptığını bilmiyo saçmalıyo..

Bugün kü bölüm safa celbi aldığında bitcek sandım bir an:1shok:.Rikkat tüm dedektiflik hünerlerini sergiledi.Taktir ettim vallaCADIARZU.Peyami, rüzgar olayından sonra adı sorulsa bilmiyorum diyor;iyi de ediyor.Soğukkkanlı ve vicdanlı olcam diye esas o mahfetti herşeyi:mymeka:.Vay be kim derdi ki şeyda,acaba rüzgar beni kullanıyormu diye düşüncek ya da rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak:uhm:.O kiii, nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı:roflol::roflol::roflol:

Bugün kü bölüm safa celbi aldığında bitcek sandım bir an:1shok:.Rikkat tüm dedektiflik hünerlerini sergiledi.Taktir ettim vallaCADIARZU.Peyami, rüzgar olayından sonra adı sorulsa bilmiyorum diyor;iyi de ediyor.Soğukkkanlı ve vicdanlı olcam diye esas o mahfetti herşeyi:mymeka:.Vay be kim derdi ki şeyda,acaba rüzgar beni kullanıyormu diye düşüncek ya da rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak:uhm:.O kiii ,nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı:roflol::roflol::roflol:

hehe olaylar tersine dönüyrbenneyaptımkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…