Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalıkavağa gittilermi????eski bölümlerinde kızlar.......
demekki bundan sonra asıl izlenecek bölümler başlıyo eski behte:)))
aşkolsun kızlar biriniz bile cevap vermediniz(((beni diğer üyelere benzettiniz burdaaa
((ben çıkıyorum hepinizi iyi muhabbetler.......
slm kızlar yeni bölüm başlamak üzere
yarının özetini vermişler gördünüz mü???
kızlar selam ya bişi sorcam geçen sene sezon finali ne zaman olmuştu hatırlayan var mı acep ??
yazmıcam dedim ama dayanamadım :) dizi acayip hareketlendi yaa rikkat tamamen çözdü peyamiye sinir oldum üff gıcık.şeydada anladı rüzgarın onu kullandıgını.rüzgarda ne yapmaya çalışıyo allah bilir CADIARZU bakalım bebişi ögrenince napcak çok merak ediyorum CADIARZU:bbo:kafamçokkarıştı
ne yapıcak gidip şeydadanbebek yapacak hıh gıcık oldum rüzgara bugün![]()
evet yaa bende sinir oldum bide şeydanın elini tutuyodu ya sımsıkı ya sanki kaçcak :) allah allah yaa :dance:
Bugün kü bölüm safa celbi aldığında bitcek sandım bir an:1shok:.Rikkat tüm dedektiflik hünerlerini sergiledi.Taktir ettim vallaCADIARZU.Peyami, rüzgar olayından sonra adı sorulsa bilmiyorum diyor;iyi de ediyor.Soğukkkanlı ve vicdanlı olcam diye esas o mahfetti herşeyi:mymeka:.Vay be kim derdi ki şeyda,acaba rüzgar beni kullanıyormu diye düşüncek ya da rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak:uhm:.O kiii ,nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı:roflol::roflol::roflol: