• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
bugün kaçıncı eski bölüm oynadı hatırlayanınız varmı????belki internetten bulup izlerim arkadaşlar.....

canım kk yavaş ondan sabahtan beri yazmaya ugraşıyorum :( yalan olmasın ama bugunkü bölüm 1214 1215 ti sanırım :) jeyyar
aşkolsun kızlar biriniz bile cevap vermediniz:((((beni diğer üyelere benzettiniz burdaaa:(((ben çıkıyorum hepinizi iyi muhabbetler.......

kızlar bakıyorum topluca buraya taşınılmış hadi bakalım hayırlı olsuna.s.
bu arada rikkat olayı çözüyor heenedersiniz kızlar iyi bari bu işi fazla uzatmıyacaklar sanırım:dance:

kızlar selam ya bişi sorcam geçen sene sezon finali ne zaman olmuştu hatırlayan var mı acep ??

yazmıcam dedim ama dayanamadım :) dizi acayip hareketlendi yaa rikkat tamamen çözdü peyamiye sinir oldum üff gıcık.şeydada anladı rüzgarın onu kullandıgını.rüzgarda ne yapmaya çalışıyo allah bilir CADIARZU bakalım bebişi ögrenince napcak çok merak ediyorum CADIARZU:bbo:kafamçokkarıştı

yazmıcam dedim ama dayanamadım :) dizi acayip hareketlendi yaa rikkat tamamen çözdü peyamiye sinir oldum üff gıcık.şeydada anladı rüzgarın onu kullandıgını.rüzgarda ne yapmaya çalışıyo allah bilir CADIARZU bakalım bebişi ögrenince napcak çok merak ediyorum CADIARZU:bbo:kafamçokkarıştı

ne yapıcak gidip şeydadanbebek yapacak hıh gıcık oldum rüzgara bugün:D

ama şayda anladı rüzgarın miskete nibet yapmak için onu kullandını he bakalım şayda yaacak bebeği

ne bölümdü ama çok hızlı ilerliyoruz ne güzel dimi:)
rikkat bebeğin babasının rüzgar olduğundan neredeyse emin gibi
ve seviniyo kendi torunu olacak diye:)
şeydada rüzgarın kendini kullandığını düşünmekte
safacım yıkım aşamasında..neva da ne yaptığını bilmiyo saçmalıyo..

Bugün kü bölüm safa celbi aldığında bitcek sandım bir an:1shok:.Rikkat tüm dedektiflik hünerlerini sergiledi.Taktir ettim vallaCADIARZU.Peyami, rüzgar olayından sonra adı sorulsa bilmiyorum diyor;iyi de ediyor.Soğukkkanlı ve vicdanlı olcam diye esas o mahfetti herşeyi:mymeka:.Vay be kim derdi ki şeyda,acaba rüzgar beni kullanıyormu diye düşüncek ya da rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak:uhm:.O kiii, nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı:roflol::roflol::roflol:

Bugün kü bölüm safa celbi aldığında bitcek sandım bir an:1shok:.Rikkat tüm dedektiflik hünerlerini sergiledi.Taktir ettim vallaCADIARZU.Peyami, rüzgar olayından sonra adı sorulsa bilmiyorum diyor;iyi de ediyor.Soğukkkanlı ve vicdanlı olcam diye esas o mahfetti herşeyi:mymeka:.Vay be kim derdi ki şeyda,acaba rüzgar beni kullanıyormu diye düşüncek ya da rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak:uhm:.O kiii ,nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı:roflol::roflol::roflol:

Bugün kü bölüm safa celbi aldığında bitcek sandım bir an:1shok:.Rikkat tüm dedektiflik hünerlerini sergiledi.Taktir ettim vallaCADIARZU.Peyami, rüzgar olayından sonra adı sorulsa bilmiyorum diyor;iyi de ediyor.Soğukkkanlı ve vicdanlı olcam diye esas o mahfetti herşeyi:mymeka:.Vay be kim derdi ki şeyda,acaba rüzgar beni kullanıyormu diye düşüncek ya da rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak:uhm:.O kiii ,nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı:roflol::roflol::roflol:

hehe olaylar tersine dönüyrbenneyaptımkibenneyaptımki

Back