• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
buda benden ;
Rikkat olayı kurcalamakta kararlıdır ve Nemidelere gider annesinin ağzını arar fakat oda bebeğin iki haftalık olduğunu söyler bana inanmıyorsan miskete soralım der Misket Nemide uyurken evden çıkmıştır Rikkatle odaya girerler ve Rikkatin dikkatini komidinin üzerindeki zarf çeker bir şekilde Nemideyiiçeri gönderir ve zarfı açıp bakar Misket ultroson görüntülerini odasında unutmuştur ve sonunda haklı çıktığı için çok sevinir ama hala kabullenemez Günerle evlenmesini. nasıl olurda Rüzgarın çocuğunu bu senin çocuğun diye Günere yutturmaya çalışır bir türlü aklı ermez.Sonra Misketin ben Rüzgar için herşeyi yaparım dediğini hatırlar ve Rüzgara herşeyi anlatmaya karar verir focus flim sundua.s.a.s.(ay çok zorlandım senaryo bana göre değil):oklava:

inş böle olur hemde en kısa zaman içinde:):) süper olmuş bahar...hafta sonuda önümüzdeki haftanın senaryosunu bekliyoruz senden canımın içi:)

inş böle olur hemde en kısa zaman içinde:):) süper olmuş bahar...hafta sonuda önümüzdeki haftanın senaryosunu bekliyoruz senden canımın içi:)

bana göre bu yarınınn senaryosu şekerim iş bana kalsa hergün bir gelişme olur zaten bende hayal gücümü zorlayıp bir kaç senaryo daha yazıcam bak görüyorsun o kadar zorladım anca bu kadar çıktı :roflol:

tamam baharcım senden senarist olmaz o zaman işi uzatabildiğin kadar uzatmak esas kural heralde bu işte hihihii:) olsun sen yinede yaz ertesi günün senaryosunu :):)

Yaaaaaa, biri şeydanın gazozuna doğum kontrol hapı atsınnnnn:1no2:.Benim de ilk düşündüğüm,Şeydanın bu yakınlaşmayı boşa geçirmeyeceğiydi.Umarım öyle olmazz.Ayrıca rikkat günün kraliçesiydi:teytey:.Nemide cidden abartıyor;yok misket te burda,yok seninle konuşcak,yok el sallıyor:mymeka:.Anladık,aile bağlarını güçlendircek te...Nerde görülmüş eski sevgiliden dost olduğunu:uhm:

yazmaya çalışıcam deryacım.işin kötüsü yarın misafir geliyor sonraki günde gelicek izleyemicem:çok üzgünüm::uhm:umarım özet geçersiniz

yazmaya çalışıcam deryacım.işin kötüsü yarın misafir geliyor sonraki günde gelicek izleyemicem:çok üzgünüm::uhm:umarım özet geçersiniz

aaa çok kötü:(: tabi hayatım anlatırız ama önemli bölümleri kaçırcaksın bakalım rikkat neler yapacak çok merak ediyorum:uhm:
rikkati bugün öpesim geldi harikaydı:dance:

çok teşekkür ederim hayatım dediğin gibi önemli bölümler kaçıcak bu dizi anlatılmaz yaşanır şöyle teknolojik bir alet yapsalarda bizde izleyemediğimiz zaman kayıt etse belkide vardır bilmiyorum ama hepimizde olmasını çook isterdim doğrusu.Rikkat konusunda sana katılıyorum bu azimle giderse çocuklarıda barıştırır bu kadın inşallahhhh tabi şeyda hanımın hamileliği senaryosu gerçekleşmezse:((((

iyi sorun yok o zaman rahatladım :) bende acaba yanlış bi cümle mi kullandım dedim kendi kendime;)

yok yok merak etme dedimya yanlışlıkla tıklamışım pıtırcığım a.s.(birden pembe geldi aklıma ) oda uyanıyor yavaş yavaş farkındamısın konduramıyor bir türlü ama bak görürsün bu olayların içine oda girecek

yok yok merak etme dedimya yanlışlıkla tıklamışım pıtırcığım a.s.(birden pembe geldi aklıma ) oda uyanıyor yavaş yavaş farkındamısın konduramıyor bir türlü ama bak görürsün bu olayların içine oda girecek

evet evet pembede farketti ve ben gerisinin geleceğini düşünüyorum.ama işte şeydanın hamileliği herşeyi bozabilir umarım korktuğumuz başımıza gelmez valla :sm_confused: rikkatin bişeylerden kuşkulanacağını tahmin etmiştim ama olayı tamamen anlayacağı aklıma gelmemişti:) rüzgarla birlikte olduğu geceyi bile bildi yaninaniknanik

evet evet pembede farketti ve ben gerisinin geleceğini düşünüyorum.ama işte şeydanın hamileliği herşeyi bozabilir umarım korktuğumuz başımıza gelmez valla :sm_confused: rikkatin bişeylerden kuşkulanacağını tahmin etmiştim ama olayı tamamen anlayacağı aklıma gelmemişti:) rüzgarla birlikte olduğu geceyi bile bildi yaninaniknanik
gerçekten ya takvime bakıyordu dimi kadına bak be çetin ceviz valla

Sonunda beklenen gün gelmiştir….Misket’in uzun ama çok uzun bir süreden sonra muradına ereceği gün…Rüzgar ile evlenip evinin kadını olacağı gün…Rüzgar Şeyda’dan ne yazık ki boşanmamıştır..Ama Şeyda…Uzun bir süre hem de çok uzun bir süre Rüzgar’dan boşanmamak için elinden gelen her şeyi yapmıştır….Ama hiç birinde başarılı olamamıştır …Bir gün yolda giderken haince planlar yaparken bir banka oturup yanına gelip banka oturan insana aşık olmuştur…Evet evet aşık…Karşılıklı bir aşk hem de…Ömer Şeyda’yı deliler gibi sever,Şeyda’da Ömer’i….El ele tutuşup vişne ağacının altında Ömer Şeyda’ya evlenmek teklif eder…Şeyda’da kabul eder…Tabi Şeyda evli olduğu için bu seferde Rüzgar’a gel boşanalım der…Rüzgar tam ümidi kesmişken Şeyda’dan bu haber karşısında neye uğradığını şaşırır….

Rüzgar-Ciddimisiinnnnnnn???? Şeyda ??

Şeyda-Evet canımın içi artık seni istemiyorum……Sevmiyorum seni …Ben Ömer’e aşık oldum…..O da bana…..(Fonda çalan müzik….Unut onu gönlüm..….)

Rüzgar-Şeyda süpersin …..İnanamıyorum ben buna..Hemen kınalı kuzumu arayacağım…..
Rüzgar müjdeli haberi kınalı kuzusuna haber verir….Kınalı kuzusu çocuğunu doğurduktan sonra Güner'den ayrılmıştır ve tekrar Rüzgar'a kavuşacağının hayallerini kurmaya başlamıştır. Kucağında bir buçuk yaşındaki oğlunu uyuturken Rüzgar'ın verdiği bu habere inanamıştır…..

Misket-Rüzgar !!!,Rüzgar!!! İnanamıyorum ….oğlumuz artık gerçek babası ile olacak…
Rüzgar-Ne oğlumun mu? …..??Kınalı kuzum…..
Misket-Oğlumuz kuzum …Maalesef o geceden sonra ben hamile kaldım…Ama kendimden de Rikkat annemde de ve de herkesten utandığım için bunu kimseciklere söylemedim ve çocuğum babasız doğmasın diye Güner'le formalite icabı evlendim....(Fonda çalan müzik…Artık Sevmeyeceğim…..)

Rüzgar-Demek o çocuk bizim oğlumuz yani…Ben baba oldum..Allah’ım ne kadar mutlu mesut oldum şimdi….

Bir ay sonra….Şeyda yıldırım mahkemesi ile Rüzgar’dan boşanıp,yıldırım nikahı ile Ömer ile evlenmiştir….Rikkat babaanne olduğu için çok mutludur….Zeynep hala olduğu için…Cihan amca Peyami’de dede olduğu için…Kısacası herkes mutludur….Düğüne bir gün kala….

Misket ve hocası İsmet kına gecesinden sonra baş başa konuşmaktadırlar….

Misket-İsmet abla bu günleri görecekmişim ne kadar mutluyum bilemezsin….
İsmet kırmızı kalpli kolyesi ile oynarken Misket’e

İsmet-Evet ben sana demiştim değil mi…?İşte yarın senin günün…( fonda çalan müzik….Arım balım peteğim…..)

Misket-Poyrazım babasız büyümeyecek İsmet abla….Bu sırrı ilk sana söylemiştim hatırlıyormusun?
İsmet-Evet canım benim…Bak oğlumun da bir babası olacak….Canım Misket’im….hayatım bir tanem……(mucuk mucuk Misket’i öper…)

Düğün günü…Ama önce nikah

Evet sonunda evleniyorlar…..Misket ve Rüzgar evleniyorlar…….Duyduk duymadık demeyin….Gazetelerin baş sayfalarında artık bu haber yer almaktadır….Bu haber magazin dünyasını bile alt üst etmiştir….

Nikah’a gitmeden beş dakika önce….

Misket gelinliğini giymiş aynada kendine bakmadır…Rikkat yanına gelir…

Rikkat-Gelinim benim nasılsın…?
Misket-İyiyim anneciğim anneciğim canım anneciğim…
Rikkat-Canım gelinim iyi ki gelinim oldun….Senin gibi bir gelini nerden bulabilirdim acaba??Gelinim benim…
Misket-Annecim benim ….
Peyami-Gelinim Rikkat’im haydi gidiyoruz…Araba hazır….(Gelin arabası…)
Zeynep-Misket abla ,Misket abla…ablam….

Nikah solanu….

Hasan ve Osman nikah salonun önüne gelip birisine adres sormuşlardır….

Hasan-Bulduk onu abi….Sonunda…İyi ki geldük …
Osman-Evet sonunda…Yıllar ama çok yıllar sonra bir kız kardeşümüz olduğunu öğreniyoruz hem de sarı Zehra’dan babam bunu nasıl yaptı…Anamızı aldattı…
Hasan-Evet abi yaptı ama Misket bizim kardeşimiz…Gel kurtaralım onu…Evlenmenden enselerine yapışalım…Ne demek başlık parası olmadan evlenmek……
Osman-Evet loovvvv evet….Başlık parası isteyeceğüzzzzzzzz…

Nikaha saniye kala…...

Misket ve Rüzgar nikah salonunda mutluluktan havalara uçarken….Nikah memuru ….

Nikah memuru-Evet sayın Rüzgar Aslan sayın Misket hanımı eşiniz olarak kabul ediyormusunuz ?
Rüzgar-Evet evet evet………………
Nikah memuru-Ya siz Misket hanım Rüzgar beyi eşini olarak kabul ediyormusunuz…?
Misket-Yani üç yıldır bunu bekliyorum ben…..

Tam o sırada….Salon Miskettttttttttttttttttttttt sesi ile sarsılır….Perdeler uçuşur….Herkes ne olduğunu anlayamaz….

Osman-Miskettttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!! Dur evlenemezsünüz sen başlık parası olmadan olmaz……

Misket-Allah’ım bu bir rüya olmalı hayır…Olamaz….

Maalesef nikah iptal olur….Misket ve Rüzgar evlenemezler o gün….

Neyse sıkıldım ….bu kadar yazabildim..… sırnaşık şey

selam kızlar bugun eski behi okulda kantinde tüm bölümce izledik :) millet mırın kırın etti ama sonra herkes bitti diye üzüldü :) bu arada msjlarım yine silinmiş artık bundan sonra kk ya girmicem hepinize güzel paylaşımlar mutlu günler diliyorum a.s.

evet eski bölümler çok neşeli geciyor şimdikinden eser yok şimdi sefa gülmüyor bile

evet yaa bugunkü bölüm süperdi eski bölümler yani.adres almak için 40 takla attılar safanın üçkagıtları dalyanın jetski macerası :) bu arada o oturdukları kafe çok güzel biyerdir güneşin batışı dehşet oluyo orda eger bodrum yalıkavaga yolunuz düşerse mutlaka gidin :) yerimseniben

ben izleyemedim bugün eski bölümü ama güzel olduğuna eminim:)))))

deryacım benim hiçbiryere gitmeeye niyetim yok canım ben burdayım:)))benden kurtuluşunuz yok yani;)))

diğer arkadaşlarımızda gitmesin.....

evet yaa bugunkü bölüm süperdi eski bölümler yani.adres almak için 40 takla attılar safanın üçkagıtları dalyanın jetski macerası :) bu arada o oturdukları kafe çok güzel biyerdir güneşin batışı dehşet oluyo orda eger bodrum yalıkavaga yolunuz düşerse mutlaka gidin :) yerimseniben

güzel bi yere benziyodu gerçekten:) gidicemmmm kaçar mı harika bi yermiş yalıkavak :)

Back