Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamiledir kesin neva bak benden söylemesii
safa da kesin ilk şüphe eder cetinden olabilirmi die
evet kızlar vallahi tebrik ediyorum...senoryalarınızın devamını bekliyoruz.....
günerin olayda yavaş yavaş çözülecek galiba baksana sayhan kabul etti günere gitmeyi bence o sırada güner ismetlerin aileye yavşca girecek sonra dilaya kanı kaynayacak doğal olarak
ve de bir gün kerimanla karşılasacaklar kerimanın kızının yaşadığını söylemesine daha çok var
bence günerle karşılaşırlar ama senin yüzünden bebeğimiz kaybettik der kesin kermit
"rikkat olayın üzerine düşmektedir ve bigün misketi güzellik salonuna ziyaret gider.Misketlekonuşmak ister ve ona zorlanarakta olsa ne kadarlık hamile olduğunu sorar.fakat misket bunu gizlemeyi tercih eder.çünkü rüzgarın şeydayla mutlu olduğunu düşünür ve onu böyle bir haldeyken tekrar derbeder etmek istemez.
şeydanın ise fizik tedavisi oldukça iyi gitmektedir ve yavaş yavaş kendi adımlarını atabilmektedir.fakat bunu kimseye söylemek istemez...rüzgarın onu bırakmasından korkar.
neva ise boşanmak istese bile içi içini yemektedir çünkü safayı çok seviyordur.safa davayı duyunca çok üzülür.nevaya bağırıp çağırır ve tekrar içmeye başlar.fakat nevadan boşanmayı reddeder.
keriman ise dilayı alma planları yapmak için kendini saklamıştır.
SİZLERİNKİ KADAR GÜZEL OLMASADA AKLIMA SADECE BUNLAR GELDİ KIZLAR....
ben bunu birden yarın kini özeti sandım denizim çok güsel olmuşa.s.
haklısın.. dizi duraklama devrinden yeniden yükselişe geçti çok şükür :)).. günerde kerimanın resmi vardı belki ismet ya da sayhan o resmi görür.. :uhm: ya keşke dizinin süresi daha uzun olsa çok çabuk bitiyoo.. naniknanik
ama bide dilanın babası oldu u öğrenince sayhan ne yapar fisfisfis