• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
NEMİDE ANNE:o çok sevinçlidir,misketin çok mutlu bir evlilik yaptığı ve ona bağlı sevecen bir eşi olduğu için, hele birde torun sahibi olacağı için mutluluğu bir kat daha artmıştır...hemen hazırlıklara başlar alışverişe çıkar vs ama bunu bütün aileye güzel bir kutlamaya yemeği ile haber vermek isterherkesi tek tek arar yemeğe davet eder size müjdeli bir haberimiz var mutlaka bu yemeğe bekliyoruz der..kolları sıvar güzel bir ziyafet sofrası hazırlar...yemeğe peyami ve rikkatin dışında herkes katılır onlar oğulları rüzgarın yanında kalırlar şeydada gitmek istemez pembeyle cihanı gönderirler...ve bebek müjdesini güner herkese söyler herkes çok sevinir ve çifti kutlarlar...
kızlar nemide anne için yazdıklarımda aşağı yukarı çıktı:kahve:
şimdi ben ne düşünüyorum biliyomusunuz ?
ÇETİN:nevayı unutmak için barı satışa çıkarıp şehri terketmesin a.s yani onu dizide gördüğümüz son günler kızlar :a015::çok üzgünüm:semuş demişti dersiniz a.s

gerçi rüzgarın çok çabuk iyileşiceğini kimse tahmin edemedi ve bu yemekte olacağınıda okadarda olsun senaryoyu biz değil gerçek senaristler yazıyor onlara kucak dolusu sevgiler yaptıkları iş gerçekten çok zor a.s a.s. biz daha doğrusu ben seyrettiklerimden tahmini bir haftalık senaryo yazmıştım .inşallah bu cumarteside yazarım bakalım nekadarını bilebileceğim a.s

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin yaaa...

rüzgar şimdi böyle ama misketin bebişi olduğunu duyunca nolcak acaba.. bence bozuntuya vermeden kutliycak onları.. Kötü Kazen

Bence de bozuntuya vermemeye çalışcak ama ne mümkün?Sanırım bi bahane bulup hemen terkeder orayıfisfisfis.

şimdi dertya arkadaşım iyi hoş güzelde bu özeti sen buraya koyarak benim hevesimi kırdın :a015: ne güzel burda kendi aramızda haftalık senaryo yazıyorduk kendi aramızda paylaşım yapıyorduk şimdi herkes senin gibi özetleri kopyalıyacak buraya yada nerden aldıysan ordan bakıp yazacak .....ozaman bu topiğin Bizim Evin Senaryoları bir anlamı kalmıyo yaratıcılık nerde ozaman ,üretmek, hayal etmek, bildiğin bir şeyi hayal edemezsin,üretemezsin yazamazsın....
senin iyi niyetli olduğunu düşünerek bunu yaptığını düşünüyorum a.s ama benim hevesim kırıldı birkere ne olacak şimdi....:çok üzgünüm:

slm kıslar ben geldim izledim bugünkü bölümü nemide ne güzel yaptı tüm aileyi cağırmakla ama bişeye dikat etmişinizdir sizden kaçmaz şeyda rüzgarın onunla nispet yaptığını düşünüyo vede mutsuz
e önceden miskete gittiğini bile bile yakın davranıyodu ama rüzgar yüz vermiyodu seydanın mutlu olamsı lazım ama mutsuz...

canım benim rüzgar şu anda gerçekten mutlu değil sadece mutluymuş gibi yapıyor miskete onu unuttuğunu hissettirmek onun için üzülmediğini göz yaşı dökmediğini göstermek için sırf bu yüzdende şeydayı sevmediği halde seviyormuş gibi yapıp onunla ilgilenip çevresindeki insanlara baştada miskete mutlu bir aile tablosu çizmeye çalışıyor.. a.s
tabi şeyda da bunun farkında rüzgarın sahte sevgi gösterdiğinin farkında bunların hepsini miskete iyi gözükmek için yaptığının oyüzden de şeyda mutsuz çok normal..
yani rüzgar içi kan ağlarken yüzü gülüyor ve mutsuzken mutluymuş gibi yapıyor...a.s

sanırım forumda kimse yok.......neyse öylesine bir uğramıştım...ooo bölüm özetleride gelmiş ama pek tekin değil bu aralar özetleri yayınlamak bence....bu benim şahsi fikrim...

Arkadaşlar çalışıyorum ve yeni bölümleri izleyemiyorum.Gerçekten izleyebileceğim bir adres yok muuu? Sabah erken saatte tekrarları varmış ama ben ona da yetişemiyorum.:1no2:

şimdi rikkat olayı çözdümü yani ben izleyemedim lütfeeeennnn cvp yazınnn kimse yokmuuu

şimdi rikkat olayı çözdümü yani ben izleyemedim lütfeeeennnn cvp yazınnn kimse yokmuuu

canım rikkat annesinin evine gitti nemide yemek verdi hemde bu arada bebeği söyleyecek... bu arada annesinin ağzını aradı işte uzun süredir misketin bulantılarının olduğunu öğrendi ve emin oldu gibi :) sonra tam bebeği söyleyecekken rüzgarla şeyda geldi mutluluk tablosu çizdi misketin karşısında...takım elbise giymiş elele tutuştular falan :) tam söyleyecekti bebeği orda bitti

rüya havaalanında cantasını caldırır.

ruya havaalanında cantasını caldırmıstır.cıhanı arar.cıhan gelır.cetın ıle karsılasırlar sohbetlerınde neva ıle safanın bosanacagını soyler.cetın umutlanır.gıtmekten vazgecer.

ruya aılesı tarafından sevıncle karsılanır.ama anne ve babasının bosandıgını duyunca cok uzulur.

seyda ıse ruzgarın bebek yapma kararını olumsuz karsılar

yarının senaryosu mu :) inş. gerçekleşir çok güzelmiş:)

canım rikkat annesinin evine gitti nemide yemek verdi hemde bu arada bebeği söyleyecek... bu arada annesinin ağzını aradı işte uzun süredir misketin bulantılarının olduğunu öğrendi ve emin oldu gibi :) sonra tam bebeği söyleyecekken rüzgarla şeyda geldi mutluluk tablosu çizdi misketin karşısında...takım elbise giymiş elele tutuştular falan :) tam söyleyecekti bebeği orda bitti

sağol hayatım benim çatladım meraktan yani bütün gün bir ara açtım tvyi reklamdı malesef misafir vardı ya izlyemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sağol hayatım benim çatladım meraktan yani bütün gün bir ara açtım tvyi reklamdı malesef misafir vardı ya izlyemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kıyamam sana :) inş. yarın izleyebilirsin yarınki bölüm daha önemli..bakalım rüzgar bebeği öğrenince nasıl tepki verecek :( şeydada rüzgarın kendisini kullandığı için rahatsız...ilk defa şeyda rüzgarın ona karşı ilgisinden mutlu olmuyo bu tuhaf gerçekten :) rikkatte torunu olacağı için seviniyo :):) yarını bekliyorum heyecanla

kıyamam sana :) inş. yarın izleyebilirsin yarınki bölüm daha önemli..bakalım rüzgar bebeği öğrenince nasıl tepki verecek :( şeydada rüzgarın kendisini kullandığı için rahatsız...ilk defa şeyda rüzgarın ona karşı ilgisinden mutlu olmuyo bu tuhaf gerçekten :) rikkatte torunu olacağı için seviniyo :):) yarını bekliyorum heyecanla

ayyyyyyyy deme ya yarında misafir gelcekti acaba iptal mi etsem kız ne dersin çok kötü bağımlılık yaptı

evet onları arayıp sormayı bırak kendi aralarında bile konuşmuyorlar artık....rüzgarla nevayı yanyana gördüğümü pek hatırlamıyorum...rüzgar hastalandı yataklara düştü ismet bi kere bile ziyaretine gelmedi acayip yani

ayyyyyyyy deme ya yarında misafir gelcekti acaba iptal mi etsem kız ne dersin çok kötü bağımlılık yaptı

kız yarın güzel olacak gibi...dizi hızlı ilerliyo bu aralar...eğer atlatabileceğin misafirlerse atlat derim ;)

yarının senaryosu mu :) inş. gerçekleşir çok güzelmiş:)

deryam o cumanın özeti yani bir hayal ürünü değil....arkadaş bütün hevesimizi senoryalarımızı mahvetti o yüzden pek artık giripte yorum yapmam....çünkü zaten başlığımızlada alakası kalmadı...gerçek özetler verilince:1no2::1no2:

sana katılıyorum canım. Özetleri koymaları iyi olmadı. İnsan özgürce hayal kuamıyor. Neyse.... Bence en büyük değişimi şeyda yaşıyor. Positif yönde. Güner ile konuştuğunda başladı bu değişim. Rüzgarı sevdiğini söylemedi ve kendide bu duruma şaşırdı. Sadece bir takıntı olduğunu anlamaya başladı. Misketin ise onun yüzünden bebeğini sakladığını düşündü. Sen melekmisin misket diye sordu kendine. Rüzgarın aşkından yataklara düştüğünü ve ne yaparsa yapsın rüzgarın onu sevmeyeceğini anladı. Tabii rüzgarın onu misketi kıskandırmak için kullandığınıda. Mutsuz.... ve bence şeyda rüzgarı terkedecek.Rüzgarda misketin ondan hamile kaldığını ve mecburen evlendiğini şeydadan öğrenecek... Bu kadar iyi olabilir mi şeyda? Evet çünkü başkasına aşık olacak tabii bu seferki karşılıklı aşk! Fizik doktoruna olabilir mesela. Herkez gerçekleri ögrenecek. Rüzgarla misket mutlu sona kavuşacak.Şeyda ile doktoruda mutlu mesut. Şeyda aşkın kuvvetiyle ayağa kalkacak. Ve çok ilgili ve şefkatli bir anne olacak

Back