• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
deryam o cumanın özeti yani bir hayal ürünü değil....arkadaş bütün hevesimizi senoryalarımızı mahvetti o yüzden pek artık giripte yorum yapmam....çünkü zaten başlığımızlada alakası kalmadı...gerçek özetler verilince:1no2::1no2:

oooo denizim süper o zaman :) rüya geri dönüyo inş. rüyayı da değiştirmemişlerdir:):) bu arada şeydaya koca bi alkışşşş nihayet aklı başına geldi şeydanın:dance::dance:

sana katılıyorum canım. Özetleri koymaları iyi olmadı. İnsan özgürce hayal kuamıyor. Neyse.... Bence en büyük değişimi şeyda yaşıyor. Positif yönde. Güner ile konuştuğunda başladı bu değişim. Rüzgarı sevdiğini söylemedi ve kendide bu duruma şaşırdı. Sadece bir takıntı olduğunu anlamaya başladı. Misketin ise onun yüzünden bebeğini sakladığını düşündü. Sen melekmisin misket diye sordu kendine. Rüzgarın aşkından yataklara düştüğünü ve ne yaparsa yapsın rüzgarın onu sevmeyeceğini anladı. Tabii rüzgarın onu misketi kıskandırmak için kullandığınıda. Mutsuz.... ve bence şeyda rüzgarı terkedecek.Rüzgarda misketin ondan hamile kaldığını ve mecburen evlendiğini şeydadan öğrenecek... Bu kadar iyi olabilir mi şeyda? Evet çünkü başkasına aşık olacak tabii bu seferki karşılıklı aşk! Fizik doktoruna olabilir mesela. Herkez gerçekleri ögrenecek. Rüzgarla misket mutlu sona kavuşacak.Şeyda ile doktoruda mutlu mesut. Şeyda aşkın kuvvetiyle ayağa kalkacak. Ve çok ilgili ve şefkatli bir anne olacak

bana katıldığın için saol canım...umarım senaryon gerçekleşir...ama özetler gelmeye başladığından beri hayal gücü diye bişi kalmıyo insanda....

denizimmmmmm sen yorum yapmadan olmaz biliyosun...bi gün izmirli bi gün sen olmuyo böyle ben kimseyi kaybetmek istemiyorum hiçbiyere gitmek yok!!!! sen dün demiştin hem hiç biyere gitmem ben diye...boşuna mı dedin ümitlendirdin beni :(

olsun kızlar unutmayın haftasonu yeni bölüm özetleri verilmiyo....önümüzdeki haftanın senaryolarını haftasonu yazalım olmaz mı

Neva ile sefa, nevanın bütün gerçekleri açıklamasıyla ve füsunun hatasını anlamasıyla araları düzelecek. Onlarında ikiz bebekleri olacak. Bir daha asla evlerinde şiddet olmayacak.Neva konservatuarda şan öğretmeni olacak. Rüya kocasınla tekrar ankaraya dönecek. Bütün aile barışacak... İsmet kerimanın ve günerin gerçeğini öğrenecek. Başlarda problem olacak. Dila ise annesini ve babasını tanıyacak.İsmet ile Aralarındaki bağ ise asla kopmayacak. İsmet hamile kalacak...ve dünyalar tatlısı bir kızı olacak.

olsun kızlar unutmayın haftasonu yeni bölüm özetleri verilmiyo....önümüzdeki haftanın senaryolarını haftasonu yazalım olmaz mı

deryam ozaman yeni bir sayfa açsınlar kendilerine bölüm özetleri diye...oraya yazsınlar....bizimde burda kafamız karışmaz hevesimizde kırılmaz en azından....:kızgın::kızgın:

deryam ozaman yeni bir sayfa açsınlar kendilerine bölüm özetleri diye...oraya yazsınlar....bizimde burda kafamız karışmaz hevesimizde kırılmaz en azından....:kızgın::kızgın:

denizim haklısın o zaman karar alalım hep birlikte..
bu sayfaya yeni bölümlerin özetleri yazılmasın
ve yinede yazan olursa kimse yorum yapmasın ve yazanlara prim verilmesin
unutulmasınki burası senaryo sayfasııııı...
anlaştık mı kızlar :)

denizim haklısın o zaman karar alalım hep birlikte..
bu sayfaya yeni bölümlerin özetleri yazılmasın
ve yinede yazan olursa kimse yorum yapmasın ve yazanlara prim verilmesin
unutulmasınki burası senaryo sayfasııııı...
anlaştık mı kızlar :)

evet haklısın deryam ozaman başak başlık altında toplasın tatlicadiarzu

yaa zaten herkes biliyo hangi sitede yayınlandığını
çok merak eden varsa girip ordan baksın
bu sayfaya taşımasın özet bilgilerini

kimseyi safdışı bıraktığımız yok ebrar:) bizde sevindik rüyanın döndüğüne bakalım yaratıcılığımız kaçmassa yazarız yeni senaryolarımızı...beh başlıyo kızlar trt yi açınnnnnnnnnnn

Bence dila'nın gerçekleri öğrenmesi çok önemli. Çünkü sonra herşey geç olabiliyor. Bu olayı yaşadık çünkü. Eşim evlatlık olduğunu daha 3 sene önce öğrendi.Şok geçirdi tabii. Üstelik 6 abisi olduğunuda.. Annesini ve babasını göremeden kaybetti. Büyüten annesini ve babasını da çok küçükken kaybetti. Akrabaları bu gerçeği bunca sene ondan saklamışlar... Hemen gittik memleketine abileriyle tanıştı. Kan çekiyor nede olsa.... Yani bence bir uzman yardımıyla dilaya açıklamalılar .

merhabalar kızlar dünkü bölüme bende bayldım aynı eski bölümleri anımsattı bana bir araya toplanmaları falan güzeldi son anda rüzgarında gelmesi
neyse rüzgarın şeydaya yanaşmaya çalışmaları bence bu sefer şeyda tarafından red edilecek çok geç olsada şeyda rüzgardan uzaklaşmaya başlaya bilir bakalım öyle gibi rikkatte bebek olayını çözdü çözecek kendi torununun herhalde başkasına baba demesine göz yummazCADIARZU

eee kızlar kaçan kovalanıyo...zamanında şeyda kovaladı rüzgar kaçtı.....şimdi rüzgar numaradanda olsa şeydyı kovalıyo fakat bu sefer şeyda kaçıyo....insanoğlu böyle garip işte:))))

bende hiç beklemezdim böyle bişey....yani canımıniçi deyip adamın dibinden ayrılmayan birinden böyle bişey .....hayret yaniiii

misketin bahsettiği senaryo değişikliği bu belkide:) rüyanın dönmesi düğümlerin çözülmesi ve belkide bu sene bitirecekler diziyi...baksanıza herşey hızlandı birden..şeyda bile düzeliyo

inşaallah düzelir ebrarr.....evet eski bölümlerde ne güzel tatile falan gitmişler...aslında bu senede ne güzel tatile gitseler sözde sadık amcada yazlıkta olsa hepsi beraber onun yanına gitse rüzgarla misket burda tekrar yakınlaşsa.....

Back