• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evet arkadaşım filmde heyecan zamanı başlıyor yaşasın....biraz heyecan giriyor diziye şükürler olsun:)))

kızlar harika bi bölümdü sonunda anladı rikkat bebeğin rüzgardan olduğunu oh beeeeeeeee çok rahatladım :):)

nihayet kafasına takıldı ama peyami vazgeçirmezse tabi şimdi rüzgar şeydayla arayı düzeltti diye susturursa kötü

hoşgeldin cemrm.....üzerimden büyük bir yük kalktı sanki kızlar....rikkat işi çözmeye başlayınca:)))

selam kızlar ben geldim.umarım keyifler iyidir.rikkat çözdü anacım ohh be çok mutluym :teytey:

şimdi kesin araya bişeyler karışır ve rikkat yine öğrenemez...nezaman doğuma gider ozaman bişekilde öğrenir....çünkü şimdi öğrenirse gizli diye bişey kalmıcak ve günerle evliliği çok kısa sürmüş olacak....galiba fazla heveslenmesek iyi olacak dimi kızlar:((((

gereiye dönük mesaj silme işlemi hep uygulanmıyor sadece sizin topiğe özel değil tüm forumda olan genel ve sıradan bir işlem

ben sabah sordum msj niye siliniyo diye bu cevabı verdiler

Misketle Ruzgarin Telefon Konuşmasi

Ruzgar:alo...alo ..
Misket.........
Ruzgar:alooo Miskettt..yenge Naber Ya...
Misket....ne Yengesi Ya...
Ruzgar:enişte Napiyo Iyimi...
Misket:iyi..hastaneye Gitti Gelince Selamini Sölerim
Ruzgar..yok Biz Zaten Onla Aksam Buluscaz Bebegi Kutlucaz..
Misket..allahim Ben Ne Yaptim...huuu Alo Ruzgar Ben Misket..hani Aşiktin Ya Bana

Ruzgar:yenge Ne Diyorsun Sen Yaaa..ayip...ruya Gördun Galiba..
Misket..allhim Ben Napicam şimdi..
Ruzgar..eee Yenge Zamaninda Dusunsedin..şimdi Karimla Cok Mutluyum..sayende..
Misket:tamam Ruzgar Tamam..kapat...boyun Bosun Devrilsin..

RİKKATLE PEYAMİ İSE:rikkat misketin günerden hamile olduğunu peyamiye söyler..ama rikkatin kafasını karıştıran misketin söylediği ben rüzgar için herşeyi yaparım sözü vardır ..rikkat iyice düşünür misket bunu neden söyledi hemde evliyken ????
yaşasın bu tahminimde çıktı :teytey: ama kızlar benim anlamadığım rikkat peyamiye misketin hamile olduğunu söyleyince niye şaşırmadı ben ne kaçırdım :sm_confused:

Ileriki Bölümler...

Neva Safa Ayrilir...neva Hamiledir...bu Arada Misketle Guner Ayrilir..:):):)guner( öksüzlerin Babasi)bu Sefer Nevayla Evlenir....ddeerrmişiiimmmmmmmmm

Back