Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihayet kafasına takıldı ama peyami vazgeçirmezse tabi şimdi rüzgar şeydayla arayı düzeltti diye susturursa kötü
hoşgeldin cemrm.....üzerimden büyük bir yük kalktı sanki kızlar....rikkat işi çözmeye başlayınca:)))
Kizlar Bu Arada Passaparolada Bizim Evin Halleri Oyunculari Yarisiyor Izliyormusunuz...
Kizlar Bu Arada Passaparolada Bizim Evin Halleri Oyunculari Yarisiyor Izliyormusunuz...
selam kızlar ben geldim.umarım keyifler iyidir.rikkat çözdü anacım ohh be çok mutluym :teytey:
ÖZETTİ DEMEK İZLEDİGİM...UZUN ZAMANDIR TV DEN UZAK KALDIM..:):):)o dünkü bölümü canım...nevayla sefa vardı:)
RİKKATLE PEYAMİ İSE:rikkat misketin günerden hamile olduğunu peyamiye söyler..ama rikkatin kafasını karıştıran misketin söylediği ben rüzgar için herşeyi yaparım sözü vardır ..rikkat iyice düşünür misket bunu neden söyledi hemde evliyken ????
yaşasın bu tahminimde çıktı :teytey: ama kızlar benim anlamadığım rikkat peyamiye misketin hamile olduğunu söyleyince niye şaşırmadı ben ne kaçırdım :sm_confused: