Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız
izledinizmi bugün misketi Allahım rüzgarda mutluyum dio miskette hala günerden dio mutsuz olduklarını umarım anlarlar
güner heralde misketin kaçtığını düşünecek
ya rüzgar hiç tereddütsüz kabul etti bebeği duyunca anne benim bebeğim o dedi

evet yaa ama yani çocuk 5 aylık güner 3 ay önce dönmüş Türkiye'ye yani baba belli misket hanım istediği kadar reddetsin...bence saklanacak bişey kalmadı yakında belli olur herşey

evette rüzgar bilmioki günerin ne zaman döndüğünü nese bakalım
ayy ikiside içkence yapıyolar birbirlerine elleri değince nasıl oldualr bence rüzgar şeydayla mutluyum demese misket söleyebilrdi bebeği ....

yok cnm rikkat söyledi hastanedeyken biliyo rüzgar herşeyi:)
evet birbirlerini deli gibi seviyorlar ama ikisinden biri gerçekleri açıklayıncaya kadar gider bu püfff umarım uzun sürmez ama şu dağ evinde romantik şeyler olsun yaaaaaa lütfennnnnnnnnnnnn:D:D

reca ederim :) kızlar yaprak dökümü başlıyo kaçtım ben:) yapraklarımızı dökelim birass öpüldünüz kendinize iyi bakın :)

Ayy inanmıyorum.Rüzgar Misket i kaçırdı yani ölemii...Ohh iyi olmuş yaa inş söyler artık Misket inat etmez...

slm bayanlar sızcede bu mısketın ınkar etme olayı fazla uzamadımı ben cok sıkılıyorum artık onu ızlerken bunalım gelıyo bana

cemreeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm kız al adres istiyodun işte adresssssss git rüzgarı al getirrrrrrrrrrrrrrr:)))))))

dertya teşekkürler çok yardımcı oldun :)

cemresu eger gıdersen su mısketle ılgılı yorumlarıda soyle bızahmet uyuz kız yaaaa
kıskandım sımdı...

misket insafa gel artık yaaaaa umarım o dağ evinden mutlu dönerlerrrrrrr :((((((

misket iyice insanı sinir etti yaaa.....oha yani....belliki sende istiyon rüzgarı daha ne zorluyon...adam seni tercih etmiş şeydayı değil....

offf offfff kızlar onların derdi bizi geriyo burdaaa hakkaten öle inatçılarki nerdeyse nefret ettiklerini sölicekler birbirlerine :( biraz romantik şeyler olsun nolur yaaaa :( bide ben rikkatin yerinde olsam şüphelenirdim günerle misketin mutlu bir evliliği olsaydı misketin rüzgarla yok olduğunu duyunca vereceği tepki farklı olurdu

ayy bunlar baydı artık dizi kağnı arabası gibi ilerliyo vallahi sinir oldum.misketin saçma gururu sürekli yanlış zanlar nemide hiç hayal dünyasında yaşıyor bişeyden haberi yok şadan nevanın bardaşarkı söylediğini bilmiyor.füsun da tek suçlu safaymış gibi davranmıyıyomu pes.aynı şeyleri yapsak bizim ailemiz bize bahane bulurdu .

En son sahne romantikti bence. İnsan bu bakışlardan herşeyi anlar. Bakalım yarın bizi neler bekliyor. Birde rüzgarın yemek yediği sahne hoşuma gitti. İnat la yedi vallaha. Eski bir film vardı herhalde cüneyt arkın ve gülşen bubikoğluun filmiydi. Kız inat eder yemeği yemez cüneyt beyde afiyetle mideye indirir. Ona benzettim. Rüzgar yinede sevdiğine kıyamadı. Üşümesin diye örttü, kınalı kuzusunu pardon keçisini hehe. Kızlar pembe o celbi atmış, şeyda çıldırdı, boşanma tarihini bilmiyor. Taraflardan biri mahkemeya çıkmazsa boşanma oluyormu ? ( Karşı çıkan olmadığı için).

Back