Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
En son sahne romantikti bence. İnsan bu bakışlardan herşeyi anlar. Bakalım yarın bizi neler bekliyor. Birde rüzgarın yemek yediği sahne hoşuma gitti. İnat la yedi vallaha. Eski bir film vardı herhalde cüneyt arkın ve gülşen bubikoğluun filmiydi. Kız inat eder yemeği yemez cüneyt beyde afiyetle mideye indirir. Ona benzettim. Rüzgar yinede sevdiğine kıyamadı. Üşümesin diye örttü, kınalı kuzusunu pardon keçisini hehe. Kızlar pembe o celbi atmış, şeyda çıldırdı, boşanma tarihini bilmiyor. Taraflardan biri mahkemeya çıkmazsa boşanma oluyormu ? ( Karşı çıkan olmadığı için).

yok boşanma olmaz cnm kendi olmasa bile avukatının orda olması şart...evet o dediğin filmi hatırladım cidden aynı onun gibi oldu ama rüzgarım ne yaparsa yapsın bu dağ evindede sonuç değişmez... misket bebeğini kaybetmek istemiyo yalanına sonuna kadar devam eder...rüzgarda misketi kaybettim bebeğimi kaybedemem diyerek üstüne gider bence misket rüzgarı inandırmak için iğrenç bi yalan daha sallayacak ortaya ve sonuç olarakta rüzgar inanıp vazgeçebilir

birde ismet ve sayhanın tavırlarını çok abartılı buldum. Tamam kerimanı sevmiyorum fakat yinede o kadar agressif davranmaları yanlıştı. Sayhanda zaten biz nasıl insanlar olduk dedi. Öff şimdi dava açılınca herşey dahada kötü olacak. Karşılıklı konuşup çözüm bulacaklarına şiddete başvuruyorlar. Birde dila geldiğinden beri sayhan ve ismetin aşkını göremez olduk. Sadece dila hep dila....

evet ismet çok yanlış hareket ediyo sonuç olarak ne olursa olsun dilanın annesi keriman...belki velayeti alamaz ama her zaman çocuğunu görme hakkına sahip..ısrarla çocuğu sizden almak istemiyorum sadece görmeme izin verin yeter diyo ve iyi niyetli davranıo...ismet zaten aşırı saçmaladı sayhan haklıymış söylemek istememekle...bide sadece onlar değil hiçbirinin aşkını göremiyoruz artık tamam reyting kaygısından dolayı yapılan entrikaları anlayabilirim ama hiç olmazsa birileri mutlu olsun offfffff :(:(

rica ederim cnm:) şeydadan kolay kurtulamayız zaten hasta yaa celbi yırttığını bile hatırlamıyo:D

slm bayanlar neolacak bu dızının halıya mıskete sınır oluyorum ıyıce dızıyı ızleyesım gelmıyo yaaa

arkadaşlar şu kerimana sinir oluyodum ama dünkü bölümde haline çok üzüldüm.ismet dilanın hastalığında öz annesini aramaya çıkmamışmıydı şimdi niye bu kadar acımasız belki önümüzdeki bölümlerde hastalıkla ilgili bi şey olurda kerimana muhtaç olur.

kızlar şeyda ölmeden rüzgar miskete kavuşamaz............mıskette amma ketum sinir oluyorum..........kızlar dizi başlıyor ben gidiyorum.bay...............

nasılsın baharım iyi misin yoksa uykusuzmusun yine hıı:)

iyiyim kuşum çok şükür...uykusuzum ama iş yüzünden değil bu sefer dün gece eve geç geldim beh i de izleyememiştim .gece 3 te onu izledim bigüzel.merakımdan uyuyamazdım yoksa.rüzgar paşa ne romantik bakıyordu öyle ya yavrum ya yazıkkkkkk...

anam deli gecenin o saatinde izledinmi gerçekten :)))) çok haşindi dün rüzgarım başlıyo birazdan kaçtım bennnnn:))))))

bu ne ya hiç gelişme olmadı lafları değiştirip ısıtıp önümüze koydular resmen .şeyda çıldıracak yine bence .ama yok çıldırsaydı biraz önce çıldırırdı dimi

üfff bugünde bişey olmadı :( çok sıkıldım yeter artık söyle misketttttt....

Back