- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
En son sahne romantikti bence. İnsan bu bakışlardan herşeyi anlar. Bakalım yarın bizi neler bekliyor. Birde rüzgarın yemek yediği sahne hoşuma gitti. İnat la yedi vallaha. Eski bir film vardı herhalde cüneyt arkın ve gülşen bubikoğluun filmiydi. Kız inat eder yemeği yemez cüneyt beyde afiyetle mideye indirir. Ona benzettim. Rüzgar yinede sevdiğine kıyamadı. Üşümesin diye örttü, kınalı kuzusunu pardon keçisini hehe. Kızlar pembe o celbi atmış, şeyda çıldırdı, boşanma tarihini bilmiyor. Taraflardan biri mahkemeya çıkmazsa boşanma oluyormu ? ( Karşı çıkan olmadığı için).
yok boşanma olmaz cnm kendi olmasa bile avukatının orda olması şart...evet o dediğin filmi hatırladım cidden aynı onun gibi oldu ama rüzgarım ne yaparsa yapsın bu dağ evindede sonuç değişmez... misket bebeğini kaybetmek istemiyo yalanına sonuna kadar devam eder...rüzgarda misketi kaybettim bebeğimi kaybedemem diyerek üstüne gider bence misket rüzgarı inandırmak için iğrenç bi yalan daha sallayacak ortaya ve sonuç olarakta rüzgar inanıp vazgeçebilir