Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kıyamam ya ruzgar ne hale geldi...hele gözlerinden yaş akmaya başladı ya ben bittim o an...süper rol yapıyo ya...hele şeyda müthişti yani...

birde nevanın olayı daha tam çözülmedi....şadanın öğrenmesi lazım asıl boşanma nedenini sefanın bu hallerini...

bence öğrenmesi lazım şadanın sanmıyorum böyle kapatsınlar boşanma konusunu ve sana katılıyorum neva hamile olabilir...

nevanın hamileliğinide saf safa çetinden bilir.şeydanın yine kriz geçirme sahnesi ayy baydı artık bu kız neyine güveniyorsa hayır kimi kimseside yok.hele saf ötesi misket gerçek haytta böyle bir insan varmı acep.

misket kadarini ben tahmin edmiyorum,, FITTIRIK seyda gene FITTIRDI ,,, yaa ben boyle sahnelerden hic hoslanmiyorum aslinda,,FITTIRMA sahnelerini hic izlemek istemiyorum,,,cocuklari zaten uzak tutuyorum diziden su siralar,, delirme sahneleri hic ama hic hos degil.
Birde Dila nin annesine cok aci cektiriyorlar,,,zaten kadincagiz belli hatasini kabul ediyor ve ve bundan yillarca aci cekmis,,,, salise ismet ve saysay cok acimasiz davraniyorlar,, bu gercegi dila dan saklayamazlar,,, herkesin anne ve babasini ogrenmeye, kim oldugunu ve nerede oldugunu ogrenme hakki var,,,, bunu saklayamazlar,,,, acikladiklarinda dila annesini tercih edebilir ve buna karsi cikamazlar,, kinali kuzu anali kuzu---bu bir deyim misketle alakali degil---

Son düzenleme:
bencede kujummm ben olsam parçalamıştım çoktan hatta rüzgar bi ara vurur diye düşünmedim deil:)

KISLAR DİZİ SETİNE GİDECEM TABİKİDE NERDE ÇEKİLDİNİ BİLSEM KAYNIM GÖTÜRECEKjeyyarjeyyarjeyyar RESİM ÇEKTİRİSEM KOYARIM SİTEYE:utangac::utangac:

cemre su benim bildiğim o dizi ankarada çekiliyor umarım gidersin gitmişkende misketin kulağını çekiver:)deli etti bizi son zamanlarda

kızzlaar ben çıkıyorum bugun birdaha girmem artık.canım sıkkın sanırım bide grip oluyorum keyfim yok.diziyi izleyip yatarım artık hepinize iyi sohbetler öpüyorum sizleria.s.

kızlar sizce rüzgar misketi nereye kaçırıyor.bü günerede uyuz oluyorum misketi herşeyi anlatması için ikna etmiyor.elektirkler gidip geldi tam izleyemedim.pazartesinden itibaren17.20 de başlayacakmış.

rüzgar misketi dağ evine kaçırıyo ama çabaları boşuna misket bişey söylemiyo yine:(

dertya tam adresi varsa verirsen iyi olur cemrem gitmeyi düşünüyo çünkü...verirsen çok memnun oluruz:)

kızlar bugün ne oldu yaa ben izleyemedim anlatabilecek misiniz zahmet olmassa??

kujum rüzgar sabaha kadar bekledi misketin çıkmasını sonra misketi yakaladı ama inkar etti miske:( rüzgar şeydayı sevdiğini ve çocuğunu istediğini söyledi tekrar..miskette bunların gerçek olmadığını ve günerle kendisini rahat bırakmasını söyledi...rüzgarda gitti...safa şadanın yanına eve gitti ve yaptıklarından çok pişman olduğunu ve nevayı çok sevdiğini söyledi günerde olaylara tanık oldu şadan çok sinirlendi ve füsunlara gitti günerde safayı alıp fincan halanın evine götürdü sakinleştirici yaptı..şadanda füsunun nevayla safayı ısrarla ayırmaya çalışmasına çok kızdı...sonra keriman sayhanla konuşurken ismet geldi ve kerimanı itti ve buralardan gitmesini söyledi ve son sahne :) misket güzellik salonundan çıktı rüzgarda misketi tuttu kolundan ve zorla arabaya bindirdi orda bitti:teytey::teytey:

Back