Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
sağol canım çatlamıştım ben perşembe günü nolcak diye yerimseniben buarada keşke başka bişey deseymişsin hakkaten olcakmış :)
ALLAHTAN BASKA BISEY DESEYMISTIM YA

346.BÖLÜM

Rüzgar, Misket’i kaçırarak bir dağ evine götürür.. ‘’Çocuğun benden olduğunu kabul edene kadar burada kalacağız’’ der.. Misket çaresizdir bir şey yapamaz.. Güner ve Rikkat Misket ve Rüzgar için yalan söylemek zorunda kalırlar… Rüzgar’ın kendi evinde kaldığını, Misket’in de Rikkat’lerde olduğunu söylerler.. Şadan Safa ile konuşarak Güner’den yardım almasını ve Neva’yı hala seviyorsa sevgisine sahip çıkmasını öğütler.. Neva ise Rüya’ya barda şarkıcılık yaptığını anlatmadan Safa’nın bu hale gelmesinde kendisinin etkisi olduğunu onu sevdiğini ama yaşananlardan sonra bir daha asla beraber olamayacaklarını söyler… Aykut İsmet’in Keriman’a yaptıklarını öğrenince dayanamaz ve İsmetlerle gelir.. Aykut dava açacaklarını ve Dila’yı zorla alacaklarını söyler

sanmıyorum canım bide misket hayatta söylemez bu bebek senden diye bende onu tvnin içine girip bi güzel yolarım zaten gerginim bugünlerde ya neyssssssseeee
ayyy ianmıyorum kaçırıyomu misketi
ii yapıo valla cözsün artık bu olayı miskette direnmesin artık daha nie direniyoki işte kabul et sevdiğin adamda yanında kızlar bu dağ evinde +18lik durumlar olmasın :)))))

ayyy ianmıyorum kaçırıyomu misketi
ii yapıo valla cözsün artık bu olayı miskette direnmesin artık daha nie direniyoki işte kabul et sevdiğin adamda yanında kızlar bu dağ evinde +18lik durumlar olmasın :)))))

:roflol::roflol::roflol:
ah keşke olsa ebrar:):) ama o kınalı yapıncak yine de sölemicek eminim :oklava:

inşallah öğrenirde bebeği alırda şu kınalı keçide bebeksiz kalırda rüzgara dönerlülülülülülü

kızlar sinirden deliye döndüm bu misket yüzünden inş. ölürde hepimiz kurtuluruz taş kalpli keçi nolcek

ya şu misket itiraf etse artık herkes ogrendı neredeyse hala ınkar edıyo pes dogrusu bakalım ruzgara ne dıyecek keçi

merhabalar.. Afedersiniz ama neva benim iyice midemi bulandırmaya başladı. Bu kadar bencil bir insan yoktur herhalde. Bütün suç safa ya kaldı. Şadan dövmekten beter etti safayı. Tamam şiddete karşıyım fakat neva safaya da şiddet uyğuluyor( Manevi olarak).. Rüzgar şok oldu resmen yaa. Bu arada rolünü süper yapıyor cantuğ . Helal. Şeyda psikopata bağladı yine. Rolünü çok gerçekçi yapıyor. Kınalı keçiye lafım yok artık...

şeyda bugün konuşturdu yeteneğini bence hepsinden daha yetenekli şeyda tek kelimeyle süperdi

oh be ögrendi rüzgar.ama sevinemedi bile yaa zavallım :1shok: şeyda koptu gene süperdi bugun mesaj atıp tebrik etcem şimdi.valla serap hanım neva benim midemi o kadar uzun zamandır bulandırıyoki herşeyiylee ıyyy tatlicadiarzu

daha misket neyi inkar ediyo yaa uyuss olsum bide boşanıyo madem elinden alamsından korkuyon nie boşanıyon
ayyy rüzgar şok oldu ya nasıl güzel rol yaptı öle :))

misket acayip saçmalıyo peyami güzel dedi mantıklı ol biraz dedi ama madem korkuyosun boşanma allahım yaa elime geçse boğazına yapışıcam uyuzun :oklava:

deniz sonunda rikkat misketin bebeğinin 5 aylık olduğunu ama günerin 3 ay önce Türkiyeye döndüğünü anlattı ama misket senin bebeğin olduğunu inkar ediyo dedi rüzgar çok şaşırdı misket neden böyle bişey söylüyo anlayamıyorum o benim bebeğim dedi ve misketle günerin aşkı beni hiç ilgilendirmiyo ben bebeğimi alıcam dedi

yaa ben sonunu izleyemedim kızlar ne oldu...inşaatçılar yüzünden göremedim....en son gördüğümden rikkat bilmediğin şeyler var diyodu rüzgara.....bebeği öğrendiği ve şeydaya bağırdığı sahneler süperdi.....

bugün misketi izlerken benimde midem bulandı bir insan bu kadar iğrençleşemez yani kendi yalanlarına kendide inanmaya başladı zaten rikkatte fazla kalamadı kalktı gitti kadın o kadar rezildiki dayanamadı ben bile dayanamadım

size katılıyorum sevinemedi.kıyamam yaa senağlama benim babam annemin abime ve bana hamile oldugunu ögrenince sevinçten havalara uçmuş yaa üff rüzgar yapamadı öyle bişey üff misket :oklava:
Ben misketin rüzgarı sevdiğine inanmıyorum gerçekten. Herşey aydınlıga kavuşmuşken hala yalan söylüyor.Rikkat ile peyami ona yardım etmek istiyorlar ve destekliyorlar. Şimdide bebeği elimden alacaklar diye tasalanıyor. Günerde sanki yalan söylemesine teşvik ediyor. Yaa bu güner bence misketi ve bebeği kaybetmet istemiyor gibi geldi bana. Ayy resmen midem bulanıyor artık yalanlardan. Misketten iyice öööö geldi...Ağlıcam vallaha sinirden. Birazda positıf düşün misket hanım. Rüzgara kıyamam baba olacağını böylemi öğrenmesi gerekirdi kıyamam..

Ben misketin rüzgarı sevdiğine inanmıyorum gerçekten. Herşey aydınlıga kavuşmuşken hala yalan söylüyor.Rikkat ile peyami ona yardım etmek istiyorlar ve destekliyorlar. Şimdide bebeği elimden alacaklar diye tasalanıyor. Günerde sanki yalan söylemesine teşvik ediyor. Yaa bu güner bence misketi ve bebeği kaybetmet istemiyor gibi geldi bana. Ayy resmen midem bulanıyor artık yalanlardan. Misketten iyice öööö geldi...Ağlıcam vallaha sinirden. Birazda positıf düşün misket hanım. Rüzgara kıyamam baba olacağını böylemi öğrenmesi gerekirdi kıyamam..

bencede ya misket böö dedirtti artık ayy iğrenç oldu biz başak dizilere kızakan bizim diziyide misket batıracak sölesene artık nasıl olsa ispatlanacak nie saklıyon e yarın gene rüzgarada aynını diecek ayy bu kız iice fena ..
şeyda genemi aynı yapacakki kızlar ne dersiniz gene kudurdu ama ne güzel ağlıyo bağırıyodu rüzgar genede seydadan öğrendi misketin hamile olduğunu tahminlerimiz çıktı ...)))

hakketen ya yine şeyda söledi ama biz bu şekilde tahmin etmemiştik allahtan şeyda türüyemiyodu yoksa daha önceki facia yine tekrarlanırdı gibime geliyo

kızlar ben çıkıyorum saat 10 da gelicem o zamana kadar kendinize iyi bakın çok öpüyorum hepinizi iyi sohbetler a.s.

Back