Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
yok çıldırmaz artık şeyda:) ismetle konuşcak heralde rüzgar...bir an önce çözülsün bu konu çok sıkıcı olmaya başladı

miskette rüzgarı bulmuş ne güzel kaçmaya çalışıyo deli mi ne...rüzgarım şeydayı sevseydi onun yanında olurdu şu an ne aptal kız yaaaaaaaaaaa

deryam diyorumya kaçırsın beni diye aaah ahhh :) nerde o günler ben biraz hayal kurcam siz sohbete devam edin :icecream:

deryam diyorumya kaçırsın beni diye aaah ahhh :) nerde o günler ben biraz hayal kurcam siz sohbete devam edin :icecream:

ah kız hayal etmesi bile güzel :) düşünsene tutmuş kolundan çekiyo seni sende bağırıyosun dur rüzgar nereye :) o da diyo 'deniz sus ve yürü gidicez buralardan bizi kimse bulamayacak':D

aynen canım yaa :( bebegimin babası beni kaçırcak bende imdaaaaaaat kurtarın beni diycem hele bu kaçıranda rüzgar olcak girçekten salak yani bu misket bilye hanım [valla ben orda rüzgarla 5 milyon sene yaşarım ahh ahhh jeyyar/B]
:roflol: :roflol: alemsin kızzz :))..... aaah aah misketin yerin de olsam, sevdiğim adAm kaçırıcak valla gurur murur dinlemem atlarım boynuna :asigim: MİSKET YETERR YAAA OFFFFF ÇOK UZATTIN ARTIK YETEEEEEEERRR.. :enbuyukkk:

evet valla bende orda bir ömür geçirirdim rüzgarla :)bu misketin sevgisine inanmıyorum ben

bende farketmedim deniz aleyküm selam hoşgeldin.sende benim gibi gecenin bi köründe izlersin .en müsait zaman herkes uykuya.sen hooooppp bilgisayara

sizce misketle rüzgar nereye kadar saklanacaklar.misketin söylemeye niyeti yok.

429866n615644772_419587_9192.jpg

dag evınden facebookta buldum ekıpten bırı eklemıs

Off misket yaa amma uzattın bu haftayıda böyle bitirdiler.Haftaya pazartesi 17:00 de başlıcakmış....

ay bende gıcık oldum miskete ne güzel başbaşa kaldın kaçırdı seni...........daha ne dök içini gerçekleri anlat...........deli oluyorum izlerken birezilya dizilerini geçti bizim dizi.........
hergün izlemeden duramıyorum trt 1 den beri takip ediyorum 7 yıl oldu ya ne olacak sonu........

Back