• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
belki yeni oyuncular gelir he:teytey:

dizi bitmeyipte dizideki oyuncular gitmeden bir iki yeni oyuncu gelirse çetin ardıç gibi ona birşey demem a.s gelenler adına sevinirim bile usta kişilerin karşısında oynadıkları için :dance: ben kendi adıma konuşuyum ;söylenildiği gibi bize bu diziyi sevdiren kişilerde diziden ayrılırsa bu dizi bizim dizimiz olmaktan çıkar zaten devamlı seyrettiğim tek dizi Bizim Evin Halleri dizisiydi buda biterse tv nerdeyse hiç açılmaz ozaman bizim evdea.s

dizi bitmeyipte dizideki oyuncular gitmeden bir iki yeni oyuncu gelirse çetin ardıç gibi ona birşey demem a.s gelenler adına sevinirim bile usta kişilerin karşısında oynadıkları için :dance: ben kendi adıma konuşuyum ;söylenildiği gibi bize bu diziyi sevdiren kişilerde diziden ayrılırsa bu dizi bizim dizimiz olmaktan çıkar zaten devamlı seyrettiğim tek dizi Bizim Evin Halleri dizisiydi buda biterse tv nerdeyse hiç açılmaz ozaman bizim evdea.s

sanırım öyle olucak a.s.bizdede öyl bende açmıyorum tv aşkama kadar:1ninca:

zamanında ruzgar az cektırmemıstı mıskete ıkısıde cektırıcekler bırbılerıne ıste.

o uzuntuyle mısket ve bebege bısey olmasa barı

n749597864_385673_5452.jpg

n749597864_385682_7416.jpg

n749597864_385683_8137.jpg

n749597864_385680_3626.jpg

MİSKETE GERÇEKTEN AŞIKMIŞ GİBİ BAKIYO:)))

n749597864_385670_3745.jpg

n749597864_385669_8073.jpg

ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞ:)))

n749597864_385667_6863.jpg

ben burdayımmmmmmmm:) günaydın herkese...nasılsınız bakalım..denizim süper paylaşımlar yapmış yine çok mutlu oldum :) ebrarr senaryolarımın devamı gelecek ;) dila kemiranı arayınca bende dedim aha tuttu yaşasın :) bu arada ötükenin gençlik halide pek bi yakışıklıymış :D:D

hoşgeldin....ama ben çıkmak zorundayım....sabah sabah sizin için araştırdım canım benim....daha sonra görüşürüz....misafirim gelecekte ondan yokum bugün...hepiniz öpüldünüz....

bitanem çok saol görüşürüz kolay gelsin...bu arada söylemeden geçemiyecem ebrarrın benim ve denizin mesajları silinmiş funclupta nedenini anlayamadım...sanırım gerçekler bazılarına zor geldi:oklava:

neyse başka bişey söylemiyim beni de komple silmelerinden korkuyorum!!!

Selam Kizlar...nasilsiniz...bir Haftadir Sehir Disindaydim Ne Siteye Girebildim..ne Diziyi Seyredebildim...nolmuş Bu Ruzgara...yuzunde Guller Aciyo...ahimiz Tuttu Galiba Seydaya Asik Olacak Bu:):):)

bencede canım bende aynı şeyi düşündüm sanırım şeydayıda hamile bırakacak;)))

Söyletmezlerki...daha Keriman Burnunun Dibindeki Gunerle Karsilasmadi...nasil Oldu Anlayamadim...ama Mesela Misketi Taniyor Ismetle Arkadas Nikaha Gelmedi..;);)demek Senaristin Baska Planlari Var...yani Cok Uzar Bu Mevzu Daha..

Back