Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
sen yine uyumuşsun ben iiki gündür sabah 7 de yatıp 10da uyanıyorum....ama sağlıl olsun ne yapalım...dediğin gibi senaristlere maşallah yani....ağzım 1 karış açık izliyorum bazen akıl akıldan üstün derler ya aynen öyle....farklı şeyler yazmaya başladılar....şaşırıyorum valla

slm kızlar noldu bugün anlatır mısınız oğlum yüzünden düzenli izleyemiyorum..

hoşbuldum denizcim...bende burdayım 1-2 saattir ama kimse yoktu senden başka derya ile ebrar yeni geldi zaten...senin kız uslu duruyor herhalde rahatsın....

sen yine uyumuşsun ben iiki gündür sabah 7 de yatıp 10da uyanıyorum....ama sağlıl olsun ne yapalım...dediğin gibi senaristlere maşallah yani....ağzım 1 karış açık izliyorum bazen akıl akıldan üstün derler ya aynen öyle....farklı şeyler yazmaya başladılar....şaşırıyorum valla

anam sen nası dayanıyosun :(:((((( allah kolaylık versin canım valla ama özledim çalışma hayatını benimde alışmam lazım erken kalkmalara hihi:)

slm kızlar noldu bugün anlatır mısınız oğlum yüzünden düzenli izleyemiyorum..

slm hoşgeldiniz....bir site vardı adını tam hatırlayamıyorum orda bölümğn hepsini veriyor ben ordan birkaç kez.belki arkadaşlar hatırlar...mega flimmiydi neydi yaaaaa.hafıza kaybıııı:oklava::oklava:

slm hoşgeldiniz....bir site vardı adını tam hatırlayamıyorum orda bölümğn hepsini veriyor ben ordan birkaç kez.belki arkadaşlar hatırlar...mega flimmiydi neydi yaaaaa.hafıza kaybıııı:oklava::oklava:

peki ama neresi nerden nasıl ??? kafamçokkarıştı

canım yok bu kış evdeydim valla ölüm gibi geldi ama az kaldı başlıyorum yakında sezon açılıyo malum ;) benimkide düzenli işlerden değil turizmde düzen olmuyo malesef :( sadece aşk arkadaşım bölüm özetlerine sinelife tan bakabilirsin

amin tatlım cümlemize sen çalışmıyormuydun zaten...desene çalışsam yalanmı söylicem :))))))aklımda öyle kalmış.sabah erken gidilen akşam dönülen işlerde çalışmak zevklidir insanın hayatı düzene girer ama benimki gece başlayıp sabah bittiği için çok zor .........neyse canım ya yukarıda yazdım ya o sitenin adı neydi hani bölümleri veriyor ya..

hoşbuldum denizcim...bende burdayım 1-2 saattir ama kimse yoktu senden başka derya ile ebrar yeni geldi zaten...senin kız uslu duruyor herhalde rahatsın....

YOK KIZ NERDE USLU DURCAK ELDEN ELE GEZINIYOa.sa.sBI GORUMCEME VERIYORUM BI KAYNANAMA VERIYOM:teytey::teytey:

hatırladım ya megadizi.com ben ordan izledim ...belki bugünkü bölüm eklenmiştir derrrkeeeennnn siteye baktım bu arada şansına canım site kapalı..artık yarın özetlerle idare edicen benden bu kadar...başka bir yer bilmiyorum

baharım Allah kolaylık versin ya sen muhasebeciymişin ben sana özelden soru soruyum biraz ya ben işletme okuyorum vede bilgisayarlı muhasebe kursuna başladım muhasebecilerin yanında staj yapıcam senden ek bilgi alıyım :))))

tamam ebrarcım bekliyorum :kahve::kahve::kahve:

YOK KIZ NERDE USLU DURCAK ELDEN ELE GEZINIYOa.sa.sBI GORUMCEME VERIYORUM BI KAYNANAMA VERIYOM:teytey::teytey:

ohhhhh ne güzelllll valla ....:1hug:.benimde kızanım olunca anneme güveniyorum dedğin gibi elden ele büyür artık.....:teytey:ama önemli olan gece bakmaları dimi kıss gündüz gülerken oynarken:emir_bebek: herkes bakarsırnaşık şeysırnaşık şey

canım yok bu kış evdeydim valla ölüm gibi geldi ama az kaldı başlıyorum yakında sezon açılıyo malum ;) benimkide düzenli işlerden değil turizmde düzen olmuyo malesef :( sadece aşk arkadaşım bölüm özetlerine sinelife tan bakabilirsin

haklısın sizin sektör öyle nasıl derler ölü sezon..........

evet baharcım kış benim için ölü bi sezondu malesef:) sadeceaşk hala diziyi arıyosan canlıdizix diye bi site buldum oraya eklenmiş bizim evin halleri 343.bölüm diye ararsan çıkacaktır...

ankarada dag evı olsaydı bı dag evıne kacırırdı ruzgar mısketı

ALLAHTAN BASKA BISEY DESEYMISTIM YA

346.BÖLÜM

Rüzgar, Misket’i kaçırarak bir dağ evine götürür.. ‘’Çocuğun benden olduğunu kabul edene kadar burada kalacağız’’ der.. Misket çaresizdir bir şey yapamaz.. Güner ve Rikkat Misket ve Rüzgar için yalan söylemek zorunda kalırlar… Rüzgar’ın kendi evinde kaldığını, Misket’in de Rikkat’lerde olduğunu söylerler.. Şadan Safa ile konuşarak Güner’den yardım almasını ve Neva’yı hala seviyorsa sevgisine sahip çıkmasını öğütler.. Neva ise Rüya’ya barda şarkıcılık yaptığını anlatmadan Safa’nın bu hale gelmesinde kendisinin etkisi olduğunu onu sevdiğini ama yaşananlardan sonra bir daha asla beraber olamayacaklarını söyler… Aykut İsmet’in Keriman’a yaptıklarını öğrenince dayanamaz ve İsmetlerle gelir.. Aykut dava açacaklarını ve Dila’yı zorla alacaklarını söyler

ALLAHTAN BASKA BISEY DESEYMISTIM YA

346.BÖLÜM

Rüzgar, Misket’i kaçırarak bir dağ evine götürür.. ‘’Çocuğun benden olduğunu kabul edene kadar burada kalacağız’’ der.. Misket çaresizdir bir şey yapamaz.. Güner ve Rikkat Misket ve Rüzgar için yalan söylemek zorunda kalırlar… Rüzgar’ın kendi evinde kaldığını, Misket’in de Rikkat’lerde olduğunu söylerler.. Şadan Safa ile konuşarak Güner’den yardım almasını ve Neva’yı hala seviyorsa sevgisine sahip çıkmasını öğütler.. Neva ise Rüya’ya barda şarkıcılık yaptığını anlatmadan Safa’nın bu hale gelmesinde kendisinin etkisi olduğunu onu sevdiğini ama yaşananlardan sonra bir daha asla beraber olamayacaklarını söyler… Aykut İsmet’in Keriman’a yaptıklarını öğrenince dayanamaz ve İsmetlerle gelir.. Aykut dava açacaklarını ve Dila’yı zorla alacaklarını söyler

ozetlerını lutfen ozet bolumunde yayınlarmsıın

Back