ALLAHTAN BASKA BISEY DESEYMISTIM YA
346.BÖLÜM
Rüzgar, Misket’i kaçırarak bir dağ evine götürür.. ‘’Çocuğun benden olduğunu kabul edene kadar burada kalacağız’’ der.. Misket çaresizdir bir şey yapamaz.. Güner ve Rikkat Misket ve Rüzgar için yalan söylemek zorunda kalırlar… Rüzgar’ın kendi evinde kaldığını, Misket’in de Rikkat’lerde olduğunu söylerler.. Şadan Safa ile konuşarak Güner’den yardım almasını ve Neva’yı hala seviyorsa sevgisine sahip çıkmasını öğütler.. Neva ise Rüya’ya barda şarkıcılık yaptığını anlatmadan Safa’nın bu hale gelmesinde kendisinin etkisi olduğunu onu sevdiğini ama yaşananlardan sonra bir daha asla beraber olamayacaklarını söyler… Aykut İsmet’in Keriman’a yaptıklarını öğrenince dayanamaz ve İsmetlerle gelir.. Aykut dava açacaklarını ve Dila’yı zorla alacaklarını söyler
ayyy ianmıyorum kaçırıyomu misketi
ii yapıo valla cözsün artık bu olayı miskette direnmesin artık daha nie direniyoki işte kabul et sevdiğin adamda yanında kızlar bu dağ evinde +18lik durumlar olmasın :)))))
ayyy ianmıyorum kaçırıyomu misketi
ii yapıo valla cözsün artık bu olayı miskette direnmesin artık daha nie direniyoki işte kabul et sevdiğin adamda yanında kızlar bu dağ evinde +18lik durumlar olmasın :)))))
daha misket neyi inkar ediyo yaa uyuss olsum bide boşanıyo madem elinden alamsından korkuyon nie boşanıyon
ayyy rüzgar şok oldu ya nasıl güzel rol yaptı öle :))
Ben misketin rüzgarı sevdiğine inanmıyorum gerçekten. Herşey aydınlıga kavuşmuşken hala yalan söylüyor.Rikkat ile peyami ona yardım etmek istiyorlar ve destekliyorlar. Şimdide bebeği elimden alacaklar diye tasalanıyor. Günerde sanki yalan söylemesine teşvik ediyor. Yaa bu güner bence misketi ve bebeği kaybetmet istemiyor gibi geldi bana. Ayy resmen midem bulanıyor artık yalanlardan. Misketten iyice öööö geldi...Ağlıcam vallaha sinirden. Birazda positıf düşün misket hanım. Rüzgara kıyamam baba olacağını böylemi öğrenmesi gerekirdi kıyamam..
bencede ya misket böö dedirtti artık ayy iğrenç oldu biz başak dizilere kızakan bizim diziyide misket batıracak sölesene artık nasıl olsa ispatlanacak nie saklıyon e yarın gene rüzgarada aynını diecek ayy bu kız iice fena ..
şeyda genemi aynı yapacakki kızlar ne dersiniz gene kudurdu ama ne güzel ağlıyo bağırıyodu rüzgar genede seydadan öğrendi misketin hamile olduğunu tahminlerimiz çıktı ...)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?