Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Canim Kalplerimiz Bir Cok Sukur Kiskananlar Catlasin:))))
rüzgar bosanma davası için avukata gittiğnde bir vesileylen günerle misketin boşanacağını ve evliliklerinin formalite olduğunu öğrenir .rikkate söyler rikkatte bunun üzerine her şeyi rüzgara anlatır.misket aşırı dozdaki stres ten erken doğum yapar.rüzgar kınalı kuzuzusunu ve bebeğini bağrına basar.şeydada akıl hastanesine düşer.tabi bunları bir senede ancak izlersiniz cok ağıııır ilerliyor şimdilik bu kadar. devam edecek
deryaaa naber kuşum....keyfin nasıl??????????????
rüyayla cetin arasında önce arkadaşlık sonra aşk başlar hep öyle olur zaten.neva bir gün cı gerçeği öğrenir .ama kardeşine onun yuvasını yıkan adam olduğunu söylemez söyleyemez.bön bön bakaar nedense filmde rikkat öğretmendir ama hiç okula gitmaz peyamie emekli herhal füsun güzellik salonuna adım atmaz.sakız hanımla füsunun evdeki halleride bi alem insan evde biraz doğal olur dimi bunlar sürekli kına gecesine gidiyormuş gibi giyiniyorlar
hamdolsun iyiyim bende biraz yorgunum çok çalışıyorum burda atmaya çalışııyorum uykummm varrrrr ama hastalık işte gündüz uyuyamıyorum dizi yüzünden....sen anlat tatlım..... valla biliyorum burası senaryo bölümü ama bende senaryo falan yok sizinle konuşmayı özledikçe giriyorum yorumları okuyorum...moralim düzeliyor
slm baharcım hoşgeldin nasılsın seni pek göremioz
yaa serapın senaryo çok güzel olmuss:))