sen yine uyumuşsun ben iiki gündür sabah 7 de yatıp 10da uyanıyorum....ama sağlıl olsun ne yapalım...dediğin gibi senaristlere maşallah yani....ağzım 1 karış açık izliyorum bazen akıl akıldan üstün derler ya aynen öyle....farklı şeyler yazmaya başladılar....şaşırıyorum valla
slm kızlar noldu bugün anlatır mısınız oğlum yüzünden düzenli izleyemiyorum..
slm hoşgeldiniz....bir site vardı adını tam hatırlayamıyorum orda bölümğn hepsini veriyor ben ordan birkaç kez.belki arkadaşlar hatırlar...mega flimmiydi neydi yaaaaa.hafıza kaybııııklava: klava:
hoşbuldum denizcim...bende burdayım 1-2 saattir ama kimse yoktu senden başka derya ile ebrar yeni geldi zaten...senin kız uslu duruyor herhalde rahatsın....
baharım Allah kolaylık versin ya sen muhasebeciymişin ben sana özelden soru soruyum biraz ya ben işletme okuyorum vede bilgisayarlı muhasebe kursuna başladım muhasebecilerin yanında staj yapıcam senden ek bilgi alıyım :))))
YOK KIZ NERDE USLU DURCAK ELDEN ELE GEZINIYOa.sa.sBI GORUMCEME VERIYORUM BI KAYNANAMA VERIYOM:teytey::teytey:
canım yok bu kış evdeydim valla ölüm gibi geldi ama az kaldı başlıyorum yakında sezon açılıyo malumbenimkide düzenli işlerden değil turizmde düzen olmuyo malesef sadece aşk arkadaşım bölüm özetlerine sinelife tan bakabilirsin
ankarada dag evı olsaydı bı dag evıne kacırırdı ruzgar mısketı
ALLAHTAN BASKA BISEY DESEYMISTIM YA
346.BÖLÜM
Rüzgar, Misket’i kaçırarak bir dağ evine götürür.. ‘’Çocuğun benden olduğunu kabul edene kadar burada kalacağız’’ der.. Misket çaresizdir bir şey yapamaz.. Güner ve Rikkat Misket ve Rüzgar için yalan söylemek zorunda kalırlar… Rüzgar’ın kendi evinde kaldığını, Misket’in de Rikkat’lerde olduğunu söylerler.. Şadan Safa ile konuşarak Güner’den yardım almasını ve Neva’yı hala seviyorsa sevgisine sahip çıkmasını öğütler.. Neva ise Rüya’ya barda şarkıcılık yaptığını anlatmadan Safa’nın bu hale gelmesinde kendisinin etkisi olduğunu onu sevdiğini ama yaşananlardan sonra bir daha asla beraber olamayacaklarını söyler… Aykut İsmet’in Keriman’a yaptıklarını öğrenince dayanamaz ve İsmetlerle gelir.. Aykut dava açacaklarını ve Dila’yı zorla alacaklarını söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?