Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar!
Artik guzel birseyler, eglendirici guldurucu seyler istiyorum dizide!
psikolojik buhranlilarin bolca bulundugu dizimizde seyda sonunda tekrar delirdi.
Yaaa eskisi gibi su fincan hala ,,alis gibi eglendirici birkac karakter girse ne iyi olur. Egleniriz biraz,, valla psikolojim bozulmaya basladi.
Bu arada dizinin yarisinda kizimi yikamaya kostum,,, benim oglan kizin kafasina yapistirici sisesini dokmusmu,,, kulak tv de alelacele yikayiverdim,,,-neyse neva ile safa konusmasi pek bisi kacirmadim---

istanbulda ismet,sayhan ve fusun birlikte oynadigi bir oyun varmis.orda sormuslar oyle biseyin olmadigini soylemis ve dizi bitmiyormus.ben yazanlarin yalancisiyim

yok yok misket falan ayrilmiyormus diziden daha bugun okudum bi siteden durun bulayim o siteyi:)))

onlar oyle derler kımse ayrılmayacak falan detler.berfunun ayrılmayaCAgını falan demışlerdı yok oyle dıyolar ama sezon sonunda ölur bebegıyle tıyolar gelmıştı önce mısket ruzgar sadık amcanın evıne gıdeceklerdı barısıp ama bırden boyle oldu ıste ya kısaca uzatmıyım

sonda bebek ve mısket yok yanı bebegı goremıcez

kızlar merhaba....nasılsınız bugün???????bende sizin gibi çok heyecanlandım bugün şeyda ayaklanınca...........pembe söyler inşallah ayağa kalktığını eminim söyler ama bellide olmaz.........böylece rüzgar üzülmez artık ayaklarının üstünde durabiliyor deyimi tam şeydaya göre..........özetlerinize baktımda gerçekten birkaç gün mutlaka izlemek lazım kafamda canlandıramıyorum........herşey güzel olacakkkkkkk

onlar oyle derler kımse ayrılmayacak falan detler.berfunun ayrılmayaCAgını falan demışlerdı yok oyle dıyolar ama sezon sonunda ölur bebegıyle tıyolar gelmıştı önce mısket ruzgar sadık amcanın evıne gıdeceklerdı barısıp ama bırden boyle oldu ıste ya kısaca uzatmıyım

sonda bebek ve mısket yok yanı bebegı goremıcez

barismayacaklarini nerden biliyorsun arkadasim o bolumleri daha gormedikki soylenen tuyolarin hepsi cikti ve misket olayinin dedikodudan ibaret olduguda soylendi zaten....

nasıl yani yaaaaaaaaaa.ağlıcam şimdi......evini basıcam şu senaristlerin....dizi bitse bile hafızamızda güzel sahneler kalsa bari

DİKAAATTT...MİSKET ÖLMÜYO ARKADAŞLAR... dün akşam oyunu izledim ikinci kez ve hayran kaldım tekrar.burda okuduklarımıda sordum misket tmcden teklif almamış diziyi bırakmıyo.hülya hanım hiç öyle bişey yok devam ediyo dedi.nasıl cana yakın nasıl tatlı bi kadın anlatamam.hele okan şenozan müthiş karizmatik bi adam.onunlada konuştum.dizi bitmiyo devam ediyo.bu entrikaların sebebinide öğrendim.seyirci bunu istediği için.kanal yeni olduğu için böyle bi yola gitmişler.ve reytingler trtde olduğundan çok daha yüksekmiş.reytingler devam ettikçe dizide devam edicekmiş.füsuna ayrılmasın safayla neva dedim amaan boşver ne halleri varsa görsünler dedi:))onlar için büyük bi alışkanlık olmuş.öyle dediler.ama oyunu kaçırdınız...

ALINTIDIR
http://www.focusfilm.net/

sizlerin yazdığı senaryolara tamam da gerçek özetleri yazmanın ve okumanın mantığını hala anlayamadım
gözüme çarpmasından bile hiç hoşlanmıyorum
ne olacağını merak ederek ve heyecanla izlemek istiyorum!

Bence rüzgar misketi kaçırınca misket kızımız uyuzluk yapıp yalana devam edecek. Ve diyecekkki: Rüzgar anlamıyormusun günere aşığım, çocuğumun babası güner..Utanmıyormusun karın hamile onun yanında olmak zorundasın diyecek. Rüzgar şaşıracak ve.: Ne diyorsun bu asla doğru değil. Ben şeyda ile hiç bir zaman birleşmedim. Başka odalarda kalmakla nasıl hamile kalınır safmısın?? Hem ben çok mutsusum hatamın bedelini çok ağır ödedim. Boşanma davasını bile açtım. Anla şeyda ile ben iki yabancıyız... Miskett; AAAA rüzgarım nasıl olur.bende onu sevdiğine inanmıştım. Evet bizim çocuğumuz, hemide erkek.Rüzgar ise. UFUK... Misket hemen ankaradan kaçalım. Taç bibi bize yardım eder nasılsa sen fincanımın emanetısin der saklar bizi ,Misket ise: Ama şeyda yürüyemiyor. Rüzgar ise: Celbi aldıktan sonra nasılda ayaklandı bir gör maşallah. Misket ise: Evet geliyorum aşkım. Öpüşürler ..Şeniz. Ama salladım demi kızlarr :teytey:

Bence rüzgar misketi kaçırınca misket kızımız uyuzluk yapıp yalana devam edecek. Ve diyecekkki: Rüzgar anlamıyormusun günere aşığım, çocuğumun babası güner..Utanmıyormusun karın hamile onun yanında olmak zorundasın diyecek. Rüzgar şaşıracak ve.: Ne diyorsun bu asla doğru değil. Ben şeyda ile hiç bir zaman birleşmedim. Başka odalarda kalmakla nasıl hamile kalınır safmısın?? Hem ben çok mutsusum hatamın bedelini çok ağır ödedim. Boşanma davasını bile açtım. Anla şeyda ile ben iki yabancıyız... Miskett; AAAA rüzgarım nasıl olur.bende onu sevdiğine inanmıştım. Evet bizim çocuğumuz, hemide erkek.Rüzgar ise. UFUK... Misket hemen ankaradan kaçalım. Taç bibi bize yardım eder nasılsa sen fincanımın emanetısin der saklar bizi ,Misket ise: Ama şeyda yürüyemiyor. Rüzgar ise: Celbi aldıktan sonra nasılda ayaklandı bir gör maşallah. Misket ise: Evet geliyorum aşkım. Öpüşürler ..Şeniz. Ama salladım demi kızlarr :teytey:

slm bayanlar serap seneryona katılıyorum super olmus dogrusu heyecan sardı benı dogrusu dızı yola gırmeye basladı ama bugun sankı sefa ve nevadan baska bısey yok gıbıydı

Back