- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Yazılanları okudum şok oldum. Ne kadar empati yoksunu insanlar var. Konu sahibi hiç iyi niyetli değil. Gelinede üzüldüm. Allah kurtarsın.Ne kadar haklısın. Durumun vehametine üzülmek yerine gelinin düştüğü duruma ellerini ovuşturuyorlar. Gelin sıkıntılı olabilir, lohusa olabilir, yetiştirilme tarzında sıkıntı var annesi sorunlu vs vs ama kocası ve görümceleri de sıkıntılı.
Kesinlikle. Böyle erkeklik olmaz ya. Benim kızım olsa alırdım o evden.Zaten böyle bi an kolluyolarmış bence
Lohusalıkta en zor anlardan biri hemen o zayıf anında vermişler gazı abiye, eee abide baba oldu tabi gazıda alınca kükredi de adamlık mı bu şimdi
Konu sahibine göre evet abisi yengeye hak ettiğini sonunda verdi, bana göre insanlık dışı..
Gelinin annesi de normal değilmişYazılanları okudum şok oldum. Ne kadar empati yoksunu insanlar var. Konu sahibi hiç iyi niyetli değil. Gelinede üzüldüm. Allah kurtarsın.
Gittiğimizde hep uzlaştırdık olur böyle şeyler dedik yapıcı olduk 2 tarafıda dinledik sırf araları iyi olsun diye kardeşimizi bile suçlu olmasa bile sen de sunu yapma falan diyebildik. Gitmekten memnun değil aksine bıktık. Kızın annesi hariç kendi aileside bıktı. Her ev de sorun olur ama ufurukten sebele aile aranmaz. Annenle dertleşebilirsin ama toplanın gelin denmez. Ortada gelinmeyecek çok sorun oldu ama yine de direttiler. en basiti gelin cipsle besleniyor diye kardeşim ıspanak balık vs. almış kendi elleri ile hazırlamış. Gel ye demiş ben yemicem cips yedim demiş. kardeşimde cipsle nasıl besleneceksin ve çocuğu besleyeceksin demiş. Eve abur cubur almam demiş alıcan almıcana tartışmışlar. yine arandık ve dedik ki sen hamile bile olmasan sağlıklı beslenmiyorsun bak karnında can taşıyorsun canın çeker ye üç beş parca ama yemek yerine cips yenmez dedik. Hııı balığı vs. sevmez yemeyebilir ama öylede bir şey yok. Ömrü abur cuburla geçiyo gebelikten desek gebe olmadan da aynıydı. Bu haimlikse evet hakimim. Ne deseydik ne halin varsa gör mü?Siz insanların sorunlarına seviniyo gibisiniz, cümbüş var yine deyip koşuyo gibisiniz
Aranmak başka arandı diye gidip müdahale etmek başka
Kendini hakim sanıp havaya girmişsin
Benim yanımda kardeşim karısına vursa, karısı düşmanım bile olsa yemin ederim kardeşimin yüzüne bakmam bir daha. Konu sahibine bak kadın resmen zevk almış!Gelinin annesi de normal değilmiş
Kız olduğundan dolayı ite kaka büyütmüş
Erkek çocuk merakı burdan doğuyomuş
Düşünsene ne kendi ailen normal ne eşinin ailesi, iki taraf birden huzursuzluk verince normalde bile insanın psikolojisi bozulmaz mı
Bi de üstüne lohusalık..
Allah rızası için hayatınızın en büyük sevabını işlemek ister misiniz?Gittiğimizde hep uzlaştırdık olur böyle şeyler dedik yapıcı olduk 2 tarafıda dinledik sırf araları iyi olsun diye kardeşimizi bile suçlu olmasa bile sen de sunu yapma falan diyebildik. Gitmekten memnun değil aksine bıktık. Kızın annesi hariç kendi aileside bıktı. Her ev de sorun olur ama ufurukten sebele aile aranmaz. Annenle dertleşebilirsin ama toplanın gelin denmez. Ortada gelinmeyecek çok sorun oldu ama yine de direttiler. en basiti gelin cipsle besleniyor diye kardeşim ıspanak balık vs. almış kendi elleri ile hazırlamış. Gel ye demiş ben yemicem cips yedim demiş. kardeşimde cipsle nasıl besleneceksin ve çocuğu besleyeceksin demiş. Eve abur cubur almam demiş alıcan almıcana tartışmışlar. yine arandık ve dedik ki sen hamile bile olmasan sağlıklı beslenmiyorsun bak karnında can taşıyorsun canın çeker ye üç beş parca ama yemek yerine cips yenmez dedik. Hııı balığı vs. sevmez yemeyebilir ama öylede bir şey yok. Ömrü abur cuburla geçiyo gebelikten desek gebe olmadan da aynıydı. Bu haimlikse evet hakimim. Ne deseydik ne halin varsa gör mü?
Muhalefet olmak adına yazmıyorum bende cipse bayılırım ( tanıyanlar bilir forumdan da )Gittiğimizde hep uzlaştırdık olur böyle şeyler dedik yapıcı olduk 2 tarafıda dinledik sırf araları iyi olsun diye kardeşimizi bile suçlu olmasa bile sen de sunu yapma falan diyebildik. Gitmekten memnun değil aksine bıktık. Kızın annesi hariç kendi aileside bıktı. Her ev de sorun olur ama ufurukten sebele aile aranmaz. Annenle dertleşebilirsin ama toplanın gelin denmez. Ortada gelinmeyecek çok sorun oldu ama yine de direttiler. en basiti gelin cipsle besleniyor diye kardeşim ıspanak balık vs. almış kendi elleri ile hazırlamış. Gel ye demiş ben yemicem cips yedim demiş. kardeşimde cipsle nasıl besleneceksin ve çocuğu besleyeceksin demiş. Eve abur cubur almam demiş alıcan almıcana tartışmışlar. yine arandık ve dedik ki sen hamile bile olmasan sağlıklı beslenmiyorsun bak karnında can taşıyorsun canın çeker ye üç beş parca ama yemek yerine cips yenmez dedik. Hııı balığı vs. sevmez yemeyebilir ama öylede bir şey yok. Ömrü abur cuburla geçiyo gebelikten desek gebe olmadan da aynıydı. Bu haimlikse evet hakimim. Ne deseydik ne halin varsa gör mü?
o zaten burda tokat yazılmıştır emin ol tokat falan değildir tekme tokat girişmiştir muhtemelen.Gelininiz doğum sonrası depresyona girmiş olabilir mi. Doktora goturdunuz mu?
Ayrica tokat atmak olmaz. Neden tokat atiyor yani.
Ha geline gelince eger hasta degilse ve cinsiyet ayiriyorsa kendisi de kiz degil mi tobe Estağfurullah ya.
Ne demek oglan değil diye bakmamak İlginç geldi bana sanki eksik birşeyler var konuda.
Daha yapici olmaya çalışın bence. Psikolojisi iyo gelmedi bana
Selam arkadaşlar...
Daha önceki konumda bahsetmiştim. Bizim gelin hamileydi ve kız çocucğu olacak diye burnumuzdan getırmıştı.
Kızımız sağ salim temmuz sonu dünyaya geldi. Bebeğimiz doğduktan sonra anne önce emzirmek istemedi ve kabullenemedi. Çocuğu emzirtene kadar akla karayı seçtik ve eve gelindi. Kardeşim kaynanasını kovmuştu gelin hamileyken doğum olunca onlarda geldıler. ve yine sorunlar...
Baktık gelin yine cinslik yapıyor. Çocuk ağlıyor bize siz bakın diyor. anası ''kızım 15 gün yatacak (Normal ve sorunsuz doğum) iş yapmayacak çocukta yük olmasın siz ilgilenin vs. gibi saçamaladı durdu. Ben de doğum yaptım ama çocuğuma başkası baksın diye beklemedim. O benim yavrumdu altını bile değitirirken mutlu olurdum. Tabi ki ilk günlerde yardımcı oluruz, sıkışır yine bakarız ama temelli bakmak annenin, babanın görevi. Hasta olsa ona da tamam ama sırf o çocuk erkek olmadı diye çöp gibi kenara atmak istedi.
Neyse dedik ikna etmeye çalışalım ama kar etmiyo. Kardeşimin tepesi attı ''Ya s**** ol git ya da adam gibi bak çocuğuna. Bu kızın başına bir şey gelsin seni yaşatmam'' dedi üstüne yürüdü. Gelin de '' ben seni seviyorum gitmem'' dedi Kardeşimde '' Sen geri zekalı mısın? bu çocuk kimin? Benim için kalıp, çocuğu red edeceksin oyle mi?'' dedi kolundan tuttu dışarı atacaktı engel olduk. Ama gelin baya bi korktu. Baktı evden kovulacak zoraki çocuğu kucağına almaya falan başladı.
Biraz geçtikten sonra gelin yine kardeşime '' Bu çocuk beni uyutmuyor. annem gelsin çocuğa baksın, annem yemek yapsın yoksa yemek yemem vs.'' başlamış. Tabi kardeşimde artık dayanamıyor. '' Çalışıyorum geliyorum, evdeyken beraber bakıyoruz ben çalıştığım halde uykusuz kalıyorum. Şikayet ettim mi? '' demiş. Gelin de '' Kız çocuğunu sen istedin. Erkek olsaydı ben de şikayet etmezdim'' diyince kardeşim bunu tuttuğu gibi dışarı atıyor.
Sonra gelin ağlaya zırlaya bizi aradı. Oğlunuz beni evden kovdu vs. dedi ama artık nedensiz kovulmadığını tahmin ediyorduk. Tabi yine konsey kuruldu kardeşim istemiyorum bu kadını dedi. Arayı bulmaya çalıştık ama olmadı gelin hala zırvalıyordu.Bir de demesin mi '' cinsiyet babadan oluyomuş bu senin suçun'' kardeşim öfkesine hakim olamadı buna 2 tokat attı defol dedi.
Neyse gelini götürdüler. aradan bi kaç gün geçti gelin kardeşime yalvarmış '' Hata ettim deiğin gibi olsun. Ne istersen yaparım, çocğuma bakarım vs. diyince bir kere daha şans ver dedik ve gelin geri geldi.
Şimdi paşa paşa çocuğuna bakıyor. Çocuk gaz sancısından ağlasa kardeşimden ödü kopuyor. Demek i insan yerine konulmayınca adam oluyormuş. Şimdi çok arar eski günleri...
Ben senin yengenin abisi olsamKonuyu anlamayan arkadaşlara yineliyorum mesele lohusa depresyonu değil gebelkten başlayan ve sırf kız diye istenmeyen bir bebek. Lohusa depresyonu olsa bebek cinsiyeti farketmesiniz itebilir. gidipte erkek olsaydı şikayet etmezdim denmez
Annesi kız diye ite kaka büyütmüş o gelinioo görümce gelmiş daş yok mu daş
yemişim onun lohusalık sendromunu, kadın bildiğin cinsiyet ayrımı yapıyor.. keşke devlet alsa elinden çocukları böyle insanların.. hiç ama hiç acımadım gelininize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?