BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Yazılanları okudum şok oldum. Ne kadar empati yoksunu insanlar var. Konu sahibi hiç iyi niyetli değil. Gelinede üzüldüm. Allah kurtarsın.

Kesinlikle. Böyle erkeklik olmaz ya. Benim kızım olsa alırdım o evden.

Yazılanları okudum şok oldum. Ne kadar empati yoksunu insanlar var. Konu sahibi hiç iyi niyetli değil. Gelinede üzüldüm. Allah kurtarsın.
Gelinin annesi de normal değilmiş
Kız olduğundan dolayı ite kaka büyütmüş
Erkek çocuk merakı burdan doğuyomuş
Düşünsene ne kendi ailen normal ne eşinin ailesi, iki taraf birden huzursuzluk verince normalde bile insanın psikolojisi bozulmaz mı
Bi de üstüne lohusalık..

İnanamıyorum ya, insan nasıl sevemez kendi doğurduğu çocuğu, hem de sırf istediği cinsiyetten değil diye.
Ben erkek çocuklarını pek sevmem ALLAH biliyor ama bir oğlum bile olsa onu nasıl reddederim ya, bi başkasının çocuğuna bile kıyamaz insan, alır bağrına basar.
İnşaallah yengenizin aklı başına gerçekten gelmiştir yoksa bu zoraki annelik ne kadar sürer ki, yazık ya bebeğe...

Siz insanların sorunlarına seviniyo gibisiniz, cümbüş var yine deyip koşuyo gibisiniz
Aranmak başka arandı diye gidip müdahale etmek başka
Kendini hakim sanıp havaya girmişsin
Gittiğimizde hep uzlaştırdık olur böyle şeyler dedik yapıcı olduk 2 tarafıda dinledik sırf araları iyi olsun diye kardeşimizi bile suçlu olmasa bile sen de sunu yapma falan diyebildik. Gitmekten memnun değil aksine bıktık. Kızın annesi hariç kendi aileside bıktı. Her ev de sorun olur ama ufurukten sebele aile aranmaz. Annenle dertleşebilirsin ama toplanın gelin denmez. Ortada gelinmeyecek çok sorun oldu ama yine de direttiler. en basiti gelin cipsle besleniyor diye kardeşim ıspanak balık vs. almış kendi elleri ile hazırlamış. Gel ye demiş ben yemicem cips yedim demiş. kardeşimde cipsle nasıl besleneceksin ve çocuğu besleyeceksin demiş. Eve abur cubur almam demiş alıcan almıcana tartışmışlar. yine arandık ve dedik ki sen hamile bile olmasan sağlıklı beslenmiyorsun bak karnında can taşıyorsun canın çeker ye üç beş parca ama yemek yerine cips yenmez dedik. Hııı balığı vs. sevmez yemeyebilir ama öylede bir şey yok. Ömrü abur cuburla geçiyo gebelikten desek gebe olmadan da aynıydı. Bu haimlikse evet hakimim. Ne deseydik ne halin varsa gör mü?

Benim yanımda kardeşim karısına vursa, karısı düşmanım bile olsa yemin ederim kardeşimin yüzüne bakmam bir daha. Konu sahibine bak kadın resmen zevk almış!

Lohusa psikolojisi ve depresyonu denen birşey var.siz bayan olarak onu nasıl anlamazsınız ve bu şekilde ithamlarda bulunursunuz. Kaç defa kapıya koymak nedir, haline oh çekmek nedir, konsey yapıp oylamayla gelini geri almak nedir.? Tüm bunları yapana kadar bak güzelim diye güzel tatlı tatlı konuşsaydınız,belli bir süre bebeğine alışana kadar yardımcı olsaydınız. Öğretip yol gösterseydiniz. Yıkıcı yerine yapıcı olsaydınız şimdiye o gelin toparlamıştı.eşiyle böyle sorunlar yaşamamıştı

Allah rızası için hayatınızın en büyük sevabını işlemek ister misiniz?
abiniz boşanma davası açsın yengenizi evine yollasın zaten kız çocuk istemiyorlar o da sizde kalsın..
bu işi böyle dallandırıp budaklandırıp birilerini dövdürüp kapıya koydurmak zevk vermiyorsa şayet..
zaten ailesinden bozuk psikoloji ile gelen kızı iyice bitirmişsiniz,nerdeyse gurur duyacaksınız.
hadi anneniz babanız mecburiyetten müdahil oluyorlar mevzulara ee sizde evli barklı kadınmışsınız siz niye bu kadar girdiniz bu işin içine..ben en başta size hak veriyordum ama yok imkan yok..tek anormal gelin hanım değil artık kesin..

Muhalefet olmak adına yazmıyorum bende cipse bayılırım ( tanıyanlar bilir forumdan da )
Bırakmaya çalıştım hamileyken, olmadı
Görümcem bana karışsa sana ne derim, benim evladımı benden çok kimse düşünemez
Ne cüret derim, gelin sizin konseyi normal sandı diye sizde kendinizi karar mercii sanmışsınız
İlk arandığınızda abi eşinle hallet deseniz bu her tartışmayı cümbüşe dökmenizi çoktan engellerdi
Her cevabında gelini yerme propagandası var, ben sana yorum yapıyorum sana ve diğer konsey üyelerine oysaki

Gelininiz doğum sonrası depresyona girmiş olabilir mi. Doktora goturdunuz mu?
Ayrica tokat atmak olmaz. Neden tokat atiyor yani.
Ha geline gelince eger hasta degilse ve cinsiyet ayiriyorsa kendisi de kiz degil mi tobe Estağfurullah ya.
Ne demek oglan değil diye bakmamak İlginç geldi bana sanki eksik birşeyler var konuda.
Daha yapici olmaya çalışın bence. Psikolojisi iyo gelmedi bana

Neden bu kadar asagilayarak yazıyorsun anlamadım. ALTTAN alttan bir keyiflenme durumu sezdim yazında ve nedense sizde tamamiyle masum değilsin gibi geldi.
AYRICA iki kişilik evlilikte konsey ne köşeye tokat ne.
Allah gelininixin yardımcısı olsun.Gelin deli demeye getiriyorsunuz ,kardeşin evlenirken aklı nerdeyse.
Yazdıklarınadan çıkardığım tavrını hiç begenmedim

o zaten burda tokat yazılmıştır emin ol tokat falan değildir tekme tokat girişmiştir muhtemelen.

Konuyu anlamayan arkadaşlara yineliyorum mesele lohusa depresyonu değil gebelkten başlayan ve sırf kız diye istenmeyen bir bebek. Lohusa depresyonu olsa bebek cinsiyeti farketmesiniz itebilir. gidipte erkek olsaydı şikayet etmezdim denmez

böyle bir kadına kendi çocuğu bile emanet edilmez kafayı mı yemiş ? birde bu kadar cahillik günümüzde hala var üstelik ANNE diye adlandırıyoruz bunu artık onun o eline geldikten sonra koruma iç güdüsü ve sahiplenmesi gerçekleşmesi gerekirken kadında normal olmayan şeyler var ....

Ben senin yengenin abisi olsam
Gelir eniştemi yere gömerdim, gücün kadınlara mı yetiyo diye
Sen gelmiş ballandıra ballandıra anlatıyosun 'kadın' olarak diğer bir kadının şiddet görmesini..
Tepki alınca da bebeği bahane ediyorsun ama çok yazık..

Annesi kız diye ite kaka büyütmüş o gelini
Erkek bebek istemesi bundanmış, yine aynı şeylere maruz kalacak diye sanırım. Annesi de diğer bi konseyden çünkü hala..
Ama abisinin eşini kapıya koyması hatta dövmesi ne kadar 'oh hak ettiğini buldu' denilesi bir durum olur aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…