- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Şiddet yanlısı değiliz ama masum bir bebeği çöp gibi atması sinir harbi geçirtiyor.Tokat olmamış gerçekten.
Ama bu nasıl annelik ben hiç anlamadım.
Kız olunca ne oluyormuş?
Kendi de zamanında kız çocuğu değil miymiş?
Hayret bir şey...
ohhh ala pekte rahatlamissiniz...
gelin dayagi da yemis adam da olmus aferin size!!!
ben anlattiginizdan farkli oldugunu dusunuyorum.
normal ce sorunsuz dogummus mus.
bide gel o kadincagiza sor bakalim nasil zor dogurmustur tabi sizin degildi yanan can ciktida nasil cikti bide ona sormak lazim.
lohusa kadin belki depresyona girdi hayvanlarda bile reddetme olabiliyor psikolojik olarak.
anneside onbes gun yatsin demis onbes gun idare etseydiniz yok yemek yemem demis yok uyutmuyo demis kadin lohusa sendromu geciriyor kim bilir.
kardesinizde ikide bir kolundan tutup atsin sizde alindan opun aferin.
vallahi cok kinadim sizi yazik o kizcagi.
yazinizdan bile belli nasil dis bilediginiz.
ben kesinlikle depresyon gecirdigini dusunuyprum gorumce kocs kaynana iyi destek vermissiniz aferin.
bunun konusulmatan yuzude vardir sutun yok mu niye bu boyle ben iki gunde ayaga kalkmistim vs. vs. vs.
Konuyu neresinden ele alıyorsunuz? anlamadınız sanırım doğum sonrası depresyon değil. sırf çocuk kız oldu diye. Hamilelikten bu yana böyle önceki konumu okursanız anlarsınız.Katılıyorum. Bu nasıl bir cahillik ya? Lohusa depresyonu diye bir şey var konu sahibi hangi dünyada yaşıyor acaba?
Erkek kardeşide adam değil miş, yazıklar olsun ya! Benim kızıma birisi bunları yapsın ağzını gözünü dağıtırım. İkinci
gün alırım o evden.
Ne biçim insanlar var! Yazıklar olsun.
Çok vicdansızsınız. Ne olursa olsun sizin ailenize evlat vermiş bir kadın var ortada. Bu kadar aşağılama ve hakareti kimse hak etmez. Çok günaha girmişsiniz. Allah affetsin.Konuyu neresinden ele alıyorsunuz? anlamadınız sanırım doğum sonrası depresyon değil. sırf çocuk kız oldu diye. Hamilelikten bu yana böyle önceki konumu okursanız anlarsınız.
Normal şartlarda her evlilikte sorun olabilir ama üfürükten sebepler için bizide huzursuz ediyorlar bir şey var sanıyoruz. Gidiyoruz ki sorun olacak sorun değil daha doğrusu ailelere yansıyacak bir şey değil. Önceki sorunlarını be, ailem, 2 ablası, babası alttan aldık ama konu bebek olunca hiç de alttan alamam
Onların mantığına göre psikiyatrı ya da psikloğo deliler gider. Bizim gelinde kurma akıllı olunca doktora bile gitse doktorun dediğini değil annesinin dediğini yapacaktır. Keşke gitse sürükleme ile götürsen ne fayda yapmadıktan sonraBu anlattıklarının ağır psikolojik sorun olduğunun farkında mı sen ya da ailen ?
Yani bence evden kovma zorla eline çocuğu tutuşturma yerine acilen elinden çocuğu alıp- kesinlikle çocukla tek bırakmayıp tedavi ettirmelisiniz gelininizi.
Siz insanların sorunlarına seviniyo gibisiniz, cümbüş var yine deyip koşuyo gibisinizNormal şartlarda her evlilikte sorun olabilir ama üfürükten sebepler için bizide huzursuz ediyorlar bir şey var sanıyoruz. Gidiyoruz ki sorun olacak sorun değil daha doğrusu ailelere yansıyacak bir şey değil. Önceki sorunlarını be, ailem, 2 ablası, babası alttan aldık ama konu bebek olunca hiç de alttan alamam
Durumun farkında olduklarını hiç sanmıyorum. Akılları sıra lohusa kadını terbiye edecekler.Bu anlattıklarının ağır psikolojik sorun olduğunun farkında mı sen ya da ailen ?
Yani bence evden kovma zorla eline çocuğu tutuşturma yerine acilen elinden çocuğu alıp- kesinlikle çocukla tek bırakmayıp tedavi ettirmelisiniz gelininizi.
Üzüldüm kıza. Bunların arasında aklını kaçırmasa iyidir. Daha kırkı çıkmamış.Siz insanların sorunlarına seviniyo gibisiniz, cümbüş var yine deyip koşuyo gibisiniz
Aranmak başka arandı diye gidip müdahale etmek başka
Kendini hakim sanıp havaya girmişsin, bu sefer alttan alamam filan ne demek sanki sana bağlı düzenleri
bence o kadın o cocugu kabullenmez allah korusun evde tek basınayken zarar bile verir.. beyizsiz pislik ondan ne anne olur ne karı.. neyse yerinizde olsam abinizle konusurum kadın zaten deli belli rapor alsın psikiyatriden zorla da olsa götürüp.. sonra da bosansın cocuk zaten sizde kalır.. yoksa o bebek sevgisiz büyücekOnların mantığına göre psikiyatrı ya da psikloğo deliler gider. Bizim gelinde kurma akıllı olunca doktora bile gitse doktorun dediğini değil annesinin dediğini yapacaktır. Keşke gitse sürükleme ile götürsen ne fayda yapmadıktan sonra
Ne kadar haklısın. Durumun vehametine üzülmek yerine gelinin düştüğü duruma ellerini ovuşturuyorlar. Gelin sıkıntılı olabilir, lohusa olabilir, yetiştirilme tarzında sıkıntı var annesi sorunlu vs vs ama kocası ve görümceleri de sıkıntılı.Durumun farkında olduklarını hiç sanmıyorum. Akılları sıra lohusa kadını terbiye edecekler.
Çok yazdım ama anlamıyoÜzüldüm kıza. Bunların arasında aklını kaçırmasa iyidir. Daha kırkı çıkmamış.
Zaten böyle bi an kolluyolarmış benceNe kadar haklısın. Durumun vehametine üzülmek yerine gelinin düştüğü duruma ellerini ovuşturuyorlar. Gelin sıkıntılı olabilir, lohusa olabilir, yetiştirilme tarzında sıkıntı var annesi sorunlu vs vs ama kocası ve görümceleri de sıkıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?