• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

şuan şoktayım hadi erkeklerin eşleri kız cocugu doğurdu diye çocuğu dışladığını eşini dışladığını cok duyduk her ne kadar cok yanlış bir şey olsa da ama bir bayanın bunu yapmasını şoklar içinde okudum bir de üstüne cinsiyet babadan oluyor diye eşine suç bulup sitem ediyor gerçekten inanamıyorum kıyamet gerçekten yaklaşıyor masum bir bebek can ya can ötesi var mı sana muhtaç nası böyle bir şey olabilir aklım almıyor Allah akıl fikir versin sizlerede sabır ne diyeyim umarım eşi tekrardan kavga çıkarır aynı tatsız durum yaşanır korkusuna değil de gerçek ten kızını sevdiği için bakmaya devam eder inşallah :KK43:

Selam arkadaşlar...

Daha önceki konumda bahsetmiştim. Bizim gelin hamileydi ve kız çocucğu olacak diye burnumuzdan getırmıştı.

Kızımız sağ salim temmuz sonu dünyaya geldi. Bebeğimiz doğduktan sonra anne önce emzirmek istemedi ve kabullenemedi. Çocuğu emzirtene kadar akla karayı seçtik ve eve gelindi. Kardeşim kaynanasını kovmuştu gelin hamileyken doğum olunca onlarda geldıler. ve yine sorunlar...

Baktık gelin yine cinslik yapıyor. Çocuk ağlıyor bize siz bakın diyor. anası ''kızım 15 gün yatacak (Normal ve sorunsuz doğum) iş yapmayacak çocukta yük olmasın siz ilgilenin vs. gibi saçamaladı durdu. Ben de doğum yaptım ama çocuğuma başkası baksın diye beklemedim. O benim yavrumdu altını bile değitirirken mutlu olurdum. Tabi ki ilk günlerde yardımcı oluruz, sıkışır yine bakarız ama temelli bakmak annenin, babanın görevi. Hasta olsa ona da tamam ama sırf o çocuk erkek olmadı diye çöp gibi kenara atmak istedi.

Neyse dedik ikna etmeye çalışalım ama kar etmiyo. Kardeşimin tepesi attı ''Ya s**** ol git ya da adam gibi bak çocuğuna. Bu kızın başına bir şey gelsin seni yaşatmam'' dedi üstüne yürüdü. Gelin de '' ben seni seviyorum gitmem'' dedi Kardeşimde '' Sen geri zekalı mısın? bu çocuk kimin? Benim için kalıp, çocuğu red edeceksin oyle mi?'' dedi kolundan tuttu dışarı atacaktı engel olduk. Ama gelin baya bi korktu. Baktı evden kovulacak zoraki çocuğu kucağına almaya falan başladı.

Biraz geçtikten sonra gelin yine kardeşime '' Bu çocuk beni uyutmuyor. annem gelsin çocuğa baksın, annem yemek yapsın yoksa yemek yemem vs.'' başlamış. Tabi kardeşimde artık dayanamıyor. '' Çalışıyorum geliyorum, evdeyken beraber bakıyoruz ben çalıştığım halde uykusuz kalıyorum. Şikayet ettim mi? '' demiş. Gelin de '' Kız çocuğunu sen istedin. Erkek olsaydı ben de şikayet etmezdim'' diyince kardeşim bunu tuttuğu gibi dışarı atıyor.

Sonra gelin ağlaya zırlaya bizi aradı. Oğlunuz beni evden kovdu vs. dedi ama artık nedensiz kovulmadığını tahmin ediyorduk. Tabi yine konsey kuruldu kardeşim istemiyorum bu kadını dedi. Arayı bulmaya çalıştık ama olmadı gelin hala zırvalıyordu.Bir de demesin mi '' cinsiyet babadan oluyomuş bu senin suçun'' kardeşim öfkesine hakim olamadı buna 2 tokat attı defol dedi.

Neyse gelini götürdüler. aradan bi kaç gün geçti gelin kardeşime yalvarmış '' Hata ettim deiğin gibi olsun. Ne istersen yaparım, çocğuma bakarım vs. diyince bir kere daha şans ver dedik ve gelin geri geldi.

Şimdi paşa paşa çocuğuna bakıyor. Çocuk gaz sancısından ağlasa kardeşimden ödü kopuyor. Demek i insan yerine konulmayınca adam oluyormuş. Şimdi çok arar eski günleri...
gelin manyakta sende bir görümce olarak hiç normal değilsin.

Konuyu okurken şok üstüne şok oldum
Ama sizin de oh canıma değsin gibi anlatmanız hoş değil
Her şeyde bi konsey oluşturup dahil olmanız olayların büyümesine sebep olmuş
Onlar eş küser barışır, size ne
Ama biraz abartı mı var ebn mi inanmak istemiyorum. Evladı reddetmek nedir ? Hemde bi anne için..
Cinsiyet konusuna girmek istemiyorum ama daha önce baskı kurulmuş olabilir mi ? sorusu geldi aklıma
Abin iyi ki vurmuş kapıya koymuş dememizi bekliyorsun herhalde, sende bir kadınsın. Hiç bir gerekçe bunu haklı kılmaz

Bize de çok saygısızlığı oldu idare ettik ama minicik bebeğe yapılınca kin tutmak değil düşman oluyosun. Yüreğimiz acıdı cocuk meme istiyor anne vermiyor. Çocuk aç mama vermeye kalkıyoruz cocuk beceremiyor. Çenesi titreye titreye ağlıyor. bunlara şahit olupta kin tutulmaz mı?
ooyy canım benım ya..
gelınınız psıkologa gıderse faydasına olur

Hiç doğuramasaydı o zaman görürdü gününü. Kız erkek ne farkı varsa sanki? Kendi neymiş erkek mi? Yooo, o zaman ne bu tripler? Eğitim durumu nedir bu kızın ya?
Ben konuyu oturtamadım nedense
Keşke yengesi de gelse bi anlatsa
Acaba erkek isteyen baskı kuran bi konsey mi varmış öncesinde..

gelin manyakta sende bir görümce olarak hiç normal değilsin.
Çocuğun sefilliğini görüpte normal kalamam zaten. Ben çocğun halasıyım o çocuğun karnını doyurabilirim, hala olarak sevebilirim ama bu çocuğun bir anneye ihtiyacı var. Çocuğu görmemek için başka odaya atıpta ağlayınca biz avutmaya kalkınca '' Bırakın ağlamakla bir şey olmaz ağlar ağlar susar diyen birisine nasıl normal olunur? Çocuk tabi ki ağlar ama çocuk aç olacak, anne emzirmeyecek, biz çocuğu beslemeye kalkıp, gaz sancısını geçirmeye çalışınca bırak ağlasın diyecek bu mudur?

abiniz görücü usulu falan mı evlendi.eşini hiç mi tanımadı.bu zihniyette olan birisi kendini belli ederdi. ama bana kalırsa depresyonda.

bunun kararını siz veremezsiniz.uzmana danışmanız gerekir. belki hamileyken depresyona girdi bilemezsiniz. vardır onun bilinçaltına işleyen bişeyler. aile konseyiniz bunu düşünemedi mi?

bu arada kimse 2 tokatla,evden atılma tehdidiyle değişmez.adam olmaz.

Ben konuyu oturtamadım nedense
Keşke yengesi de gelse bi anlatsa
Acaba erkek isteyen baskı kuran bi konsey mi varmış öncesinde..
Canım hamileyken cinsiyeti öğrendiğinden beri böyleymiş, bir önceki konuda anlatmıştı. Tabi biz tek taraflı dinliyoruz.
Şöyle söyleyeyim benim yengem de erkek çocuk delisiydi. İlk hamileliği kız olunca, o da tavır yapmıştı. Ama doğduktan sonra elinden bırakmadı sonra :D Sonra ikinciye kaldı, onda da ultrason masasında doktor kız deyince ışık hızıyla kaçtı masadan :D Ama ona da doğunca kıyamadı. Üçüncü erkek oldu da kurtulduk.
Bu tarz kadınlar var yani yok değil, onu anlatmak istedim. Tabi abartı var mı bu konuda hiç bilemeyiz. Yazılan neyse ona yorum yapıyoruz.
Küçük bir itiraf yapayım, ben de erkek bebekleri çok severim ya, az büyüyor da böyle kocaman adam gibi pantolonlar, gömlekler falan giydiriyorlar ya bitiyorum o küçük adamlara. Ama bu demek değil ki kızım olursa dışlayacağım, bu düpedüz canilik yani.

Çocuğun sefilliğini görüpte normal kalamam zaten. Ben çocğun halasıyım o çocuğun karnını doyurabilirim, hala olarak sevebilirim ama bu çocuğun bir anneye ihtiyacı var. Çocuğu görmemek için başka odaya atıpta ağlayınca biz avutmaya kalkınca '' Bırakın ağlamakla bir şey olmaz ağlar ağlar susar diyen birisine nasıl normal olunur? Çocuk tabi ki ağlar ama çocuk aç olacak, anne emzirmeyecek, biz çocuğu beslemeye kalkıp, gaz sancısını geçirmeye çalışınca bırak ağlasın diyecek bu mudur?
gelininizi anlattıklarınıza binaen haklı bulan yok zaten ama sizin şu üslubunuzun iticiliği bana tanıdığım çok şirret bir görümceyi hatırlattı maalesef,gelininize karşı üslubunuzda bu derece üstten ve saldırgansa bilemedim ben...
cinsiyet muhabbetine nedense hiç inanasım gelmiyor bence bu kızın beynini yıkamışlar ,kız olduğu için çok mu eziyet gördü çok mu baskı vardı erkek doğuracaksın diye,hani inanmasakta var böyleleri bu hayatta.
yalnız ne olursa olsun kapının önüne konulan şiddet gören birine bu denli sevinmeniz hiç sağlıklı değil.

2ci kız olursa Rabbim herşeyin hayırlısını versin yengenizi düşünmek bile istemiyorum kardeşinizin ve sizlerin sabırınıza hayran kaldım.....

Konuyu okurken şok üstüne şok oldum
Ama sizin de oh canıma değsin gibi anlatmanız hoş değil
Her şeyde bi konsey oluşturup dahil olmanız olayların büyümesine sebep olmuş
Onlar eş küser barışır, size ne
Ama biraz abartı mı var ebn mi inanmak istemiyorum. Evladı reddetmek nedir ? Hemde bi anne için..
Cinsiyet konusuna girmek istemiyorum ama daha önce baskı kurulmuş olabilir mi ? sorusu geldi aklıma
Abin iyi ki vurmuş kapıya koymuş dememizi bekliyorsun herhalde, sende bir kadınsın. Hiç bir gerekçe bunu haklı kılmaz
Bizi çağıran kendiler. Daha önceleride böyle oldu dayıma kadar arıyorlar. Gelin diye. Mesela beni aradı annemlerdeyken ben baktım telefona. Benle sınırlı kalmıyor diğer erkek kardeşim, babam, annem, diğer gelin, dayım, yengem, onların oğlu. Yani numaraları bilse bütün sülaleyi arayacaklar. Baskı yemiş annesini 5 kızı var ve anneside kız diye dışlamış bunları. 2 ablası kaçmış evlenmiş onlarda gelinle annesini haklı bulmuyorlar. Allah var o kızlarda direndi bizimle. O kızların kocaları gelinin annesini eve sokmuyorlar çunku savaş çıkıyor. Yeni hamileyken ''Kızlarıma kız zürriyeti ( Evlat) gösterme diye beddualar ediyordu. Biz de kızıyorduk sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye. İlk çocuğun cinsiyetini öğrendiğinde 2 ablası biz ve kardeşim bir türlü ikna edemedik. Sonuçta böyle. Önce ki konumu okursanız sevirinim

Selam arkadaşlar...

Daha önceki konumda bahsetmiştim. Bizim gelin hamileydi ve kız çocucğu olacak diye burnumuzdan getırmıştı.

Kızımız sağ salim temmuz sonu dünyaya geldi. Bebeğimiz doğduktan sonra anne önce emzirmek istemedi ve kabullenemedi. Çocuğu emzirtene kadar akla karayı seçtik ve eve gelindi. Kardeşim kaynanasını kovmuştu gelin hamileyken doğum olunca onlarda geldıler. ve yine sorunlar...

Baktık gelin yine cinslik yapıyor. Çocuk ağlıyor bize siz bakın diyor. anası ''kızım 15 gün yatacak (Normal ve sorunsuz doğum) iş yapmayacak çocukta yük olmasın siz ilgilenin vs. gibi saçamaladı durdu. Ben de doğum yaptım ama çocuğuma başkası baksın diye beklemedim. O benim yavrumdu altını bile değitirirken mutlu olurdum. Tabi ki ilk günlerde yardımcı oluruz, sıkışır yine bakarız ama temelli bakmak annenin, babanın görevi. Hasta olsa ona da tamam ama sırf o çocuk erkek olmadı diye çöp gibi kenara atmak istedi.

Neyse dedik ikna etmeye çalışalım ama kar etmiyo. Kardeşimin tepesi attı ''Ya s**** ol git ya da adam gibi bak çocuğuna. Bu kızın başına bir şey gelsin seni yaşatmam'' dedi üstüne yürüdü. Gelin de '' ben seni seviyorum gitmem'' dedi Kardeşimde '' Sen geri zekalı mısın? bu çocuk kimin? Benim için kalıp, çocuğu red edeceksin oyle mi?'' dedi kolundan tuttu dışarı atacaktı engel olduk. Ama gelin baya bi korktu. Baktı evden kovulacak zoraki çocuğu kucağına almaya falan başladı.

Biraz geçtikten sonra gelin yine kardeşime '' Bu çocuk beni uyutmuyor. annem gelsin çocuğa baksın, annem yemek yapsın yoksa yemek yemem vs.'' başlamış. Tabi kardeşimde artık dayanamıyor. '' Çalışıyorum geliyorum, evdeyken beraber bakıyoruz ben çalıştığım halde uykusuz kalıyorum. Şikayet ettim mi? '' demiş. Gelin de '' Kız çocuğunu sen istedin. Erkek olsaydı ben de şikayet etmezdim'' diyince kardeşim bunu tuttuğu gibi dışarı atıyor.

Sonra gelin ağlaya zırlaya bizi aradı. Oğlunuz beni evden kovdu vs. dedi ama artık nedensiz kovulmadığını tahmin ediyorduk. Tabi yine konsey kuruldu kardeşim istemiyorum bu kadını dedi. Arayı bulmaya çalıştık ama olmadı gelin hala zırvalıyordu.Bir de demesin mi '' cinsiyet babadan oluyomuş bu senin suçun'' kardeşim öfkesine hakim olamadı buna 2 tokat attı defol dedi.

Neyse gelini götürdüler. aradan bi kaç gün geçti gelin kardeşime yalvarmış '' Hata ettim deiğin gibi olsun. Ne istersen yaparım, çocğuma bakarım vs. diyince bir kere daha şans ver dedik ve gelin geri geldi.

Şimdi paşa paşa çocuğuna bakıyor. Çocuk gaz sancısından ağlasa kardeşimden ödü kopuyor. Demek i insan yerine konulmayınca adam oluyormuş. Şimdi çok arar eski günleri...
Simdi bagzi olaylar keske olmasaymis dicem gelinede akil erdiremedim dogum sonrasi depresyonmu gecirdi bu kiz yani konusmalar hic normal deyilyani akil sir konumsalar deyil şaşırdım gercekten kiz diye ismemesi yok adam suclu falan yani cahil insanda bunu soylemez bence bunda baska kafa yani simdi ona dense sen bu kizi niye yaptin anlarim bunu soylemesini ama bukadar cocuguna ters olmasi normal deyil genede destek cikin umarim bu 'tür seyler yasanmaz tekrar

Back