- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.621
- 78
- 33
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Deseydin kardeşine ben sana dedim okumuş avrat almayalım diye
Şaka bir yana keşke tokat olayı olmayaymış...
Şaka bir yana keşke tokat olayı olmayaymış...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi kız diye ite kaka büyütmüş o gelini
Erkek bebek istemesi bundanmış, yine aynı şeylere maruz kalacak diye sanırım. Annesi de diğer bi konseyden çünkü hala..
Ama abisinin eşini kapıya koyması hatta dövmesi ne kadar 'oh hak ettiğini buldu' denilesi bir durum olur aklım almıyor
Dimi?şu konuda bile kim bilir onu dinlesek neler olur diyorlar.keşke konu sahibinin ilk konusunu okuyup öyle yorum yapsalar.oo görümce gelmiş daş yok mu daş
yemişim onun lohusalık sendromunu, kadın bildiğin cinsiyet ayrımı yapıyor.. keşke devlet alsa elinden çocukları böyle insanların.. hiç ama hiç acımadım gelininize..
Allah aşkına bu kadın 3. Ayında cinsiyeti öğrense 6 aydır bu halde.peki siz hiç gel kızım gel kızkardeşim seninle oturalım biraz konuşalım deyip güzel güzel anlattınız mı? Bak beraber doktora gidelim biraz doktorla dertleşmek istermisin dediniz mi.Konuyu anlamayan arkadaşlara yineliyorum mesele lohusa depresyonu değil gebelkten başlayan ve sırf kız diye istenmeyen bir bebek. Lohusa depresyonu olsa bebek cinsiyeti farketmesiniz itebilir. gidipte erkek olsaydı şikayet etmezdim denmez
Keske cag8rmasa diger gelin bile isyan etti. Calisiyorum isim var diyorum. Kadin surekli konusuyo illa gelicen diyo vs. Bana da digerlenirne de aynisi yapiliyor. Cagirilinca gitmek zorundasin yoksa Allah muhafaza kimin numarasi biliniyorsa araniyor.Allah rızası için hayatınızın en büyük sevabını işlemek ister misiniz?
abiniz boşanma davası açsın yengenizi evine yollasın zaten kız çocuk istemiyorlar o da sizde kalsın..
bu işi böyle dallandırıp budaklandırıp birilerini dövdürüp kapıya koydurmak zevk vermiyorsa şayet..
zaten ailesinden bozuk psikoloji ile gelen kızı iyice bitirmişsiniz,nerdeyse gurur duyacaksınız.
hadi anneniz babanız mecburiyetten müdahil oluyorlar mevzulara ee sizde evli barklı kadınmışsınız siz niye bu kadar girdiniz bu işin içine..ben en başta size hak veriyordum ama yok imkan yok..tek anormal gelin hanım değil artık kesin..
Ama sen normal şartlardasınÇek'im ben adamın yerinde olsam bebeği alır, eşimi de annesinin evine gönderirim.. zaten bir eksiklik çekmeyecek bebeği görmeyerek en azından annesiz ama psikolojik olarak sağlıklı büyür çocuk..
Bizde konsey yok ama anneme kayınvalideme ziyarete zor yetişiyorumKeske cag8rmasa diger gelin bile isyan etti. Calisiyorum isim var diyorum. Kadin surekli konusuyo illa gelicen diyo vs. Bana da digerlenirne de aynisi yapiliyor. Cagirilinca gitmek zorundasin yoksa Allah muhafaza kimin numarasi biliniyorsa araniyor.
Onların mantığına göre psikiyatrı ya da psikloğo deliler gider. Bizim gelinde kurma akıllı olunca doktora bile gitse doktorun dediğini değil annesinin dediğini yapacaktır. Keşke gitse sürükleme ile götürsen ne fayda yapmadıktan sonra
Peki yemek yerinede mi cips yiyordunuz? Hamile olmadan da yeme yiyorsan da az ye derdik yemek yerine cips olir mu?? Gebe degilkende kansizlik cekerdi yapma kendine ediyosun derdik ama nafile. Kardesim pesinde yemek gezdirdi. Neler neler yapti ama bos. Anlatamadim sanirim biz de biktik birimiz kadina cevap vermesek ulasana kadar tek tek ariyor.Muhalefet olmak adına yazmıyorum bende cipse bayılırım ( tanıyanlar bilir forumdan da )
Bırakmaya çalıştım hamileyken, olmadı
Görümcem bana karışsa sana ne derim, benim evladımı benden çok kimse düşünemez
Ne cüret derim, gelin sizin konseyi normal sandı diye sizde kendinizi karar mercii sanmışsınız
İlk arandığınızda abi eşinle hallet deseniz bu her tartışmayı cümbüşe dökmenizi çoktan engellerdi
Her cevabında gelini yerme propagandası var, ben sana yorum yapıyorum sana ve diğer konsey üyelerine oysaki
Biz konuyu anladık ama lohusa depresyonu denen olay zaten hamilelikten başlıyor.Konuyu anlamayan arkadaşlara yineliyorum mesele lohusa depresyonu değil gebelkten başlayan ve sırf kız diye istenmeyen bir bebek. Lohusa depresyonu olsa bebek cinsiyeti farketmesiniz itebilir. gidipte erkek olsaydı şikayet etmezdim denmez
Konustuk ill duydugunda doktorda kiyameti koparmis dr. Bile iknaya calismis. Biz de cok denedik kiyafetler aldim goturdum bak bunlari giyecek soyle tatli olacak. Buyuynce arkadasin gibi olur vs. Ama yok dedigim dedikAllah aşkına bu kadın 3. Ayında cinsiyeti öğrense 6 aydır bu halde.peki siz hiç gel kızım gel kızkardeşim seninle oturalım biraz konuşalım deyip güzel güzel anlattınız mı? Bak beraber doktora gidelim biraz doktorla dertleşmek istermisin dediniz mi.
Benim görüncemde böyle sözde yiğenim diye ölür bişi olsa direk beni gömer.
Ama sen normal şartlardasın
Bunların hiç bi anı normal değilmiş
Çıt deseler iki konsey koşmuş, biri konu sahibi ve ailesi büyük konsey
Diğeri gelinin annesi küçük ama etkili konsey
Hiç karı koca dinginliği yokmuş, herşeye bu iki konsey karışmış
Yorumları oku anlarsın