BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Çek'im ben adamın yerinde olsam bebeği alır, eşimi de annesinin evine gönderirim.. zaten bir eksiklik çekmeyecek bebeği görmeyerek en azından annesiz ama psikolojik olarak sağlıklı büyür çocuk..

Dimi?şu konuda bile kim bilir onu dinlesek neler olur diyorlar.keşke konu sahibinin ilk konusunu okuyup öyle yorum yapsalar.

Kadının yediği tokata öfke kusanlar bir kadının sırf erkek değil diye kızını ötelemesine neden haklı yön bulmaya çalışıyor? Ne farki var?

Erkek kardesinize ve o yavruya cok uzuldum. Bebekten oncede boyle anormal bir insan miydi yengeniz? Eger oyleyse bile bile lades demis kardesiniz.
Ben ikinci kizima hamileyim ve o kadar sukrediyorumki 10 cocugum olsa hepsi kiz olsa raziyim. Nasil bir zihniyettir bu.

Allah aşkına bu kadın 3. Ayında cinsiyeti öğrense 6 aydır bu halde.peki siz hiç gel kızım gel kızkardeşim seninle oturalım biraz konuşalım deyip güzel güzel anlattınız mı? Bak beraber doktora gidelim biraz doktorla dertleşmek istermisin dediniz mi.
Benim görüncemde böyle sözde yiğenim diye ölür bişi olsa direk beni gömer.

Keske cag8rmasa diger gelin bile isyan etti. Calisiyorum isim var diyorum. Kadin surekli konusuyo illa gelicen diyo vs. Bana da digerlenirne de aynisi yapiliyor. Cagirilinca gitmek zorundasin yoksa Allah muhafaza kimin numarasi biliniyorsa araniyor.

Çek'im ben adamın yerinde olsam bebeği alır, eşimi de annesinin evine gönderirim.. zaten bir eksiklik çekmeyecek bebeği görmeyerek en azından annesiz ama psikolojik olarak sağlıklı büyür çocuk..
Ama sen normal şartlardasın
Bunların hiç bi anı normal değilmiş
Çıt deseler iki konsey koşmuş, biri konu sahibi ve ailesi büyük konsey
Diğeri gelinin annesi küçük ama etkili konsey
Hiç karı koca dinginliği yokmuş, herşeye bu iki konsey karışmış
Yorumları oku anlarsın

Keske cag8rmasa diger gelin bile isyan etti. Calisiyorum isim var diyorum. Kadin surekli konusuyo illa gelicen diyo vs. Bana da digerlenirne de aynisi yapiliyor. Cagirilinca gitmek zorundasin yoksa Allah muhafaza kimin numarasi biliniyorsa araniyor.
Bizde konsey yok ama anneme kayınvalideme ziyarete zor yetişiyorum
Evli barklı çocukluyum senin gibi
Ama piknik olursa koşarak gidiyorum, siz olayı cümbüşe dökmüşsünüz gibi

Gitmiyorsa siz yardım edeceksiniz, gelin aşağı gelin yukarı.. Tavırlarınız ve olaylar konuşmalar hiç yardım eden değil tam tersi köstek niteliğinde.
Yarın bir gün başınıza Allah korusun birşey gelmeden en acilinden aileler yardımcı olmalı

Kızlar kendinizi gelinin yerine koyarak empati yapıyorsunuz da bir de o zavalli bebeğin yerine koyarak empati yapın,gelin kimliğiniz bir kenara atın bence.bu konuyu açan görümce değil de gelinin kız kardeşi olsaydı yorumlar çok başka olurdu.

Konu sahibinin abisi nasıl eşine vurarak şiddet uyguluyorsa eşi de hamileliginden bu yana o zavalli bebeğe psikolojik şiddet uyguluyor.

Keşke bir de bebecigi dinkeyebilsek değil mi?

Peki yemek yerinede mi cips yiyordunuz? Hamile olmadan da yeme yiyorsan da az ye derdik yemek yerine cips olir mu?? Gebe degilkende kansizlik cekerdi yapma kendine ediyosun derdik ama nafile. Kardesim pesinde yemek gezdirdi. Neler neler yapti ama bos. Anlatamadim sanirim biz de biktik birimiz kadina cevap vermesek ulasana kadar tek tek ariyor.

Biz konuyu anladık ama lohusa depresyonu denen olay zaten hamilelikten başlıyor.
Gökten zembille inmiyor cocuk doğunca.
Çok yakinim gecirdi hamilelikte de dogumda da yanindaydim ve aynı böyleydi.
Ayrica kendi başınıza teşhis koymussunuz.
Burakin teşhisi dr. Koysun. Annesine bakar misiniz? Annesi normal mi sizce? Kadin o baskıyla büyürken kim bilir ne acilar ne travmalar yaşadı. Bunu bi düşünün derim.
Bir insan hastalıktan değilde yanlış bir düşünce yapisindan bile böyle düşünse ötelemek yerine o yanlış yapıyı düzeltmek lazım.
Yeğenininin çenesi titriyor anliyoruz benim de icim acidi ama o anne ona omur boyu lazim. O yüzden annenin sağlıklı olması lazim. Yani hak ettiğini buldu falan demek hoş degil ki.
Sanmayin ki sizi anlamıyorum.
Zir bir süreç sabirla aşılması lazim.

Konustuk ill duydugunda doktorda kiyameti koparmis dr. Bile iknaya calismis. Biz de cok denedik kiyafetler aldim goturdum bak bunlari giyecek soyle tatli olacak. Buyuynce arkadasin gibi olur vs. Ama yok dedigim dedik

ama başından beri erkek bebeği olmadığı için bebeğini istemeyen bir anne adayı var çek.. eğer görümce teklifsiz karışsa ben de kızarım ama altını değiştirmeyen, doyurmayan, sürekli annen baksın diyen bir kadın var ortada.. insan haliyle bebek bunun neyine diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…