• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

ohhh ala pekte rahatlamissiniz...
gelin dayagi da yemis adam da olmus aferin size!!!
ben anlattiginizdan farkli oldugunu dusunuyorum.
normal ce sorunsuz dogummus mus.
bide gel o kadincagiza sor bakalim nasil zor dogurmustur tabi sizin degildi yanan can ciktida nasil cikti bide ona sormak lazim.
lohusa kadin belki depresyona girdi hayvanlarda bile reddetme olabiliyor psikolojik olarak.
anneside onbes gun yatsin demis onbes gun idare etseydiniz yok yemek yemem demis yok uyutmuyo demis kadin lohusa sendromu geciriyor kim bilir.
kardesinizde ikide bir kolundan tutup atsin sizde alindan opun aferin.
vallahi cok kinadim sizi yazik o kizcagi.
yazinizdan bile belli nasil dis bilediginiz.
ben kesinlikle depresyon gecirdigini dusunuyprum gorumce kocs kaynana iyi destek vermissiniz aferin.
bunun konusulmatan yuzude vardir sutun yok mu niye bu boyle ben iki gunde ayaga kalkmistim vs. vs. vs.

Katılıyorum. Bu nasıl bir cahillik ya? Lohusa depresyonu diye bir şey var konu sahibi hangi dünyada yaşıyor acaba?

Erkek kardeşide adam değil miş, yazıklar olsun ya! Benim kızıma birisi bunları yapsın ağzını gözünü dağıtırım. İkinci
gün alırım o evden.

Ne biçim insanlar var! Yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Katılıyorum. Bu nasıl bir cahillik ya? Lohusa depresyonu diye bir şey var konu sahibi hangi dünyada yaşıyor acaba?

Erkek kardeşide adam değil miş, yazıklar olsun ya! Benim kızıma birisi bunları yapsın ağzını gözünü dağıtırım. İkinci
gün alırım o evden.

Ne biçim insanlar var! Yazıklar olsun.
Konuyu neresinden ele alıyorsunuz? anlamadınız sanırım doğum sonrası depresyon değil. sırf çocuk kız oldu diye. Hamilelikten bu yana böyle önceki konumu okursanız anlarsınız.

Arkadaşlar şoktayım, inanamıyorum yazdıklarınıza. Doğum sonrası depresyonunu duymadınız mı? Sık karşılaşılan bir durum bu. Bazı annelerin bir süre bebeği kabul etmedikleri olur.

Konuyu neresinden ele alıyorsunuz? anlamadınız sanırım doğum sonrası depresyon değil. sırf çocuk kız oldu diye. Hamilelikten bu yana böyle önceki konumu okursanız anlarsınız.
Çok vicdansızsınız. Ne olursa olsun sizin ailenize evlat vermiş bir kadın var ortada. Bu kadar aşağılama ve hakareti kimse hak etmez. Çok günaha girmişsiniz. Allah affetsin.

Normal şartlarda her evlilikte sorun olabilir ama üfürükten sebepler için bizide huzursuz ediyorlar bir şey var sanıyoruz. Gidiyoruz ki sorun olacak sorun değil daha doğrusu ailelere yansıyacak bir şey değil. Önceki sorunlarını be, ailem, 2 ablası, babası alttan aldık ama konu bebek olunca hiç de alttan alamam

Bu anlattıklarının ağır psikolojik sorun olduğunun farkında mı sen ya da ailen ?
Yani bence evden kovma zorla eline çocuğu tutuşturma yerine acilen elinden çocuğu alıp- kesinlikle çocukla tek bırakmayıp tedavi ettirmelisiniz gelininizi. :KK57:

Normal şartlarda her evlilikte sorun olabilir ama üfürükten sebepler için bizide huzursuz ediyorlar bir şey var sanıyoruz. Gidiyoruz ki sorun olacak sorun değil daha doğrusu ailelere yansıyacak bir şey değil. Önceki sorunlarını be, ailem, 2 ablası, babası alttan aldık ama konu bebek olunca hiç de alttan alamam

Adamın adam olduğu yerde kadın her zaman hanımefendi dir.

Siz kardeşinize bakın önce!

Rezil adam, kadınını düşürdüğü hale bak.

Bu anlattıklarının ağır psikolojik sorun olduğunun farkında mı sen ya da ailen ?
Yani bence evden kovma zorla eline çocuğu tutuşturma yerine acilen elinden çocuğu alıp- kesinlikle çocukla tek bırakmayıp tedavi ettirmelisiniz gelininizi. :KK57:
Onların mantığına göre psikiyatrı ya da psikloğo deliler gider. Bizim gelinde kurma akıllı olunca doktora bile gitse doktorun dediğini değil annesinin dediğini yapacaktır. Keşke gitse sürükleme ile götürsen ne fayda yapmadıktan sonra

Siz insanların sorunlarına seviniyo gibisiniz, cümbüş var yine deyip koşuyo gibisiniz
Aranmak başka arandı diye gidip müdahale etmek başka
Kendini hakim sanıp havaya girmişsin, bu sefer alttan alamam filan ne demek sanki sana bağlı düzenleri

Durumun farkında olduklarını hiç sanmıyorum. Akılları sıra lohusa kadını terbiye edecekler.

Yengenizi bi psikoloğa götürmenizde fayda var. . Çocuğada zararı dokunabilir. Anladığım kadarıyla kardeşinize aşırı bağımlı. . O yola getirmeli ve tedavi ettirmeli

Siz insanların sorunlarına seviniyo gibisiniz, cümbüş var yine deyip koşuyo gibisiniz
Aranmak başka arandı diye gidip müdahale etmek başka
Kendini hakim sanıp havaya girmişsin, bu sefer alttan alamam filan ne demek sanki sana bağlı düzenleri
Üzüldüm kıza. Bunların arasında aklını kaçırmasa iyidir. Daha kırkı çıkmamış.

Onların mantığına göre psikiyatrı ya da psikloğo deliler gider. Bizim gelinde kurma akıllı olunca doktora bile gitse doktorun dediğini değil annesinin dediğini yapacaktır. Keşke gitse sürükleme ile götürsen ne fayda yapmadıktan sonra
bence o kadın o cocugu kabullenmez allah korusun evde tek basınayken zarar bile verir.. beyizsiz pislik ondan ne anne olur ne karı.. neyse yerinizde olsam abinizle konusurum kadın zaten deli belli rapor alsın psikiyatriden zorla da olsa götürüp.. sonra da bosansın cocuk zaten sizde kalır.. yoksa o bebek sevgisiz büyücek

Durumun farkında olduklarını hiç sanmıyorum. Akılları sıra lohusa kadını terbiye edecekler.
Ne kadar haklısın. Durumun vehametine üzülmek yerine gelinin düştüğü duruma ellerini ovuşturuyorlar. Gelin sıkıntılı olabilir, lohusa olabilir, yetiştirilme tarzında sıkıntı var annesi sorunlu vs vs ama kocası ve görümceleri de sıkıntılı.

Üzüldüm kıza. Bunların arasında aklını kaçırmasa iyidir. Daha kırkı çıkmamış.
Çok yazdım ama anlamıyo
Kendi de bir kadın olduğu halde
Sonra ne bekliyosun ki dedim kendi kendime, başlığa bakmak kafi
Oh canıma değsin diye açmış konusunu zaten
Bebek bahane yengeyi zaten sevmediği için hoşuna gitmiş son durum
Bende yengemi sevmem ama abim bana anlatsa bile ben dinlemem, eşinle çöz derim
Sevmek zorunda değilim yeğenimin annesi, abimin eşi, herşeyden önce insan o..
Bilmem ben ah almaktan korkarım, konu sahibi 17 yaşında olsa yine belki derdim ama evli barklı hatta doğum yapmış bi kadınmış. Buna daha çok şaşırdım sanırım

Ne kadar haklısın. Durumun vehametine üzülmek yerine gelinin düştüğü duruma ellerini ovuşturuyorlar. Gelin sıkıntılı olabilir, lohusa olabilir, yetiştirilme tarzında sıkıntı var annesi sorunlu vs vs ama kocası ve görümceleri de sıkıntılı.
Zaten böyle bi an kolluyolarmış bence
Lohusalıkta en zor anlardan biri hemen o zayıf anında vermişler gazı abiye, eee abide baba oldu tabi gazıda alınca kükredi de adamlık mı bu şimdi
Konu sahibine göre evet abisi yengeye hak ettiğini sonunda verdi, bana göre insanlık dışı..

Back