• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Selam arkadaşlar yerimiz belli oldu SİVAS MERKEZ geldik evimize yerleştik az çok biraz bilgilerimle yardımcı olabilirim hanımlar.

hayırlı olsun canım soğuk sivasa hoşgeldiniz :) nerde oturuyosunuz lojmanda değildir heralde çünkü lojmanlar pek iyi olmadığı için kimse oturmuyo diyolar

kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz

gamzeli gamzeee....

canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:

canım siz sivastamısınız şuan ? nerde oturuyosunuz merak ettim :)

hayırlı olsun canım soğuk sivasa hoşgeldiniz :) nerde oturuyosunuz lojmanda değildir heralde çünkü lojmanlar pek iyi olmadığı için kimse oturmuyo diyolar

hoşbulduk canım teşekkur ederim biz kılavuz şeyh şamildeyiz lojmana başvurmadık hiç zaten. sizde sivastasınız sanırım siz nerden bakimm ( çok bilirim ya buraları :1: )

merhaba! ben de polis eşiyim topiğinizi yeni gördüm. ben afyon dinardayım. ben de çalışıyorum öğretmenim. şu an 24. haftalık hamileyim... kısmetse nisan da kucaklıcaz bebeğimizi...

merhaba! ben de polis eşiyim topiğinizi yeni gördüm. ben afyon dinardayım. ben de çalışıyorum öğretmenim. şu an 24. haftalık hamileyim... kısmetse nisan da kucaklıcaz bebeğimizi...
mrb:29:ben de polis eşiyim ve aynı zamanda meslaktaşız:1: biz de çocuk istiyoruz ama daha netice alamadık:(((pkoluyum:(
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edr inş bebişini.

Son düzenleme:
mrb:29:ben de polis eşiyim ve aynı zamanda meslaktaşız:1: biz de çocuk istiyoruz ama daha netice alamadık:(((pkoluyum:(
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edr inş bebişini.

teşekkür ederim. inş en yakın zamanda size de bi bebiş gelir hayırlısıyla! ben çalışıyorum halen şu 5 haftanın geçmesini bekliyorum. ikinci dönemden sonra izne ayrılıcam bakalım.

nerdesınız polis eşlerı bende yenı katılayım dedm aranıza esım bugun karsıda :( moralım cok bozuk umarım olay cıkmaz bugun :(

evet canım anadolu yakasındayım sız nerde görev yapıyorsnz aminn inşallah hepsını korusun kollasn kötülüklerden :(

aminn canım benim cok zor ortalık karısık sürekli allah güc kuvvet versin inşallah eşlerimize biz de dogu görevindeyiz canım :34:

Back