Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

inşallah gelir bebiş, kaç yıl oldu evlilik sizin ? biz de azcık uğraştık ama kavuşucaz inş.
hem de nasıl zor oldu sorma. gerçi çoğunu eşim halletti ama mutfağı yerleştirmesi maalesef bana kaldı,annem de burda ama köyde olduğu için 1 gün gelebildi yardıma, gerisini kendim yaptım, dediğin gibi ramazana geldi, oruçla gelemedi de annem. tam da sıcaklarda taşındık,sizin de öyle olmuştur,neyse geçti gitti, mutlu oluruz inşallah yeni yerlerimizde :)

melikecim, yetiştin kız bana,ben daha 1.yi doğurmadım sen 2. yi yarıladın he hee maşallah nazar değmesin, kız mı geliyor bu sefer .)

he öle dion maşallah suphaallah diyelim kuzuu
bulana kadar anam agladı ilkini bunuda tırt die kalmışım haberim yok kısmet böle bişi sanırım
erkek kardeşi olucak inşallah kaanımın teyzesi oynucaklar bende dinlenicem inşallah bi gün

yok bacım aramızda var dahaaa belli olmuyomu hızlı bi hatun oldugummm
amin tatlım benim aminn

inşallah canım arkadasım rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inlşallahhh

inşlhh bitanem allahım hayırlısıyla versin inşlhda senin gibi peş peşe doğurup büyüteyim

inşlh canım 4 yıla girdik
ahh azıcık uğraşmak benim yanımda sönük kalır herhalde rabbim henüz imtihanımızı bitirmedi bu konuda
çok nazlı olacak benim velet
valla bizimde ramazan denk geldi işte birde eve baya bi tamirat yaptık en çok yorulan eşim oldu hem iş hem tamirat git gel derken adamcaz 5 kilo verdi boya yapmaya babm felan geldi annemi getirtmedim zaten bel fıtığı tansiyon birde ünsilin kullanıyo o iyi olsun yeter dedim..burdaki sıcak ve nemi söylememe gerek yok piştik resmen bi gün nerdeyse bayılacaktım bi de oruçlu oruçlu .
teyzem geldi biraz onunla yerleştirdik bizde geri kalanını yavaş yavaş hallettik..ama bize ders oldu eşimle bir daha böyle alel acele taşınmakmı helede ramazanda
ev küçük olunca yerleşmesi ayrı bi dert oldu birde orası var
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepimize

melikecim, oynarlar geçrkten beraber ne güzel olur :) maşallah

ayşencim daha nice güzel yıllara evliliğinizde inşallah bebişle perçinlenir :) bize de ders oldu cnm taşınma, bundan sonra şirkete veririz:)

melikecim, oynarlar geçrkten beraber ne güzel olur :) maşallah

ayşencim daha nice güzel yıllara evliliğinizde inşallah bebişle perçinlenir :) bize de ders oldu cnm taşınma, bundan sonra şirkete veririz:)

sağol canım benim
biz evde eve nakliyata verdik cam eşyaları kıyafetleri biz topladık eşimle onlar eşyaları bozdular sardılar taşıdılar gelip kurdular
yoksa onca eşyayı 4.kata taşımak imkansızdı

o sizinki kolay olmuş o zaman bize göre, bizi sorma var ya canımız çıktı, her şeyi ama herşeyi sarıp sarmaladık kendimiz, bi de eve gelince kendimiz açtık taşıdık kurduk, bi zarar gelmesin diye de bozmuştuk herşeyi, koltuklar,yatak takımı...sadece kamyona para vermiş olduk, uzak olunca çok para istedi evden eve nakliyatçılar, şehir içinde çok tutmuyor da, il dışına 3500 istediler .( biz de 1700le kapattık artık...

canım biizmki kolay olurdu aslında ama biz eve girmeden tadilatıyla çok uğraştık
mutfak tezgahı kırıldı yapıldı dolaplar yapıldı
kapı pencere duvar boyasını biz yaptık..yerler betondu minöfle aldık kapladık doğalgazı yoktu onu yaptırdık
eski evimle lojman çok uzak değil taksiyle gidip gelmiştik 15 tl yazıyodu düşün artık
biz doğu illeri için konuşmuştuk tayin çıkacak diye o zaman 4000 5000 para istemişlerdi
birde benim eşyam çok özellikle mutfak eşyları felan artık vitrinlerin konsolun altlarına istifledim yapacak bişey yok

Son düzenleme:

tadilattan bizde de vardı da abim ilgilendi, tezgah yapıldı, 3 odanın parkesi yoktu onlar yapıldı bi de duşa kabin takıldı, eşyalar sonra geldi bunlar halledildi önce. oki evleri malum, ev sahibi de hiçbişey yaptırmamış, bize kaldı hep, bi kısmı da bizim cepten çıktı adam yaptırmam param yok dedi de . çok pahalı işte il dışı maalesef, zaten devlet 2bin tl veriyor tayin için, üste 2 katı para verince nasıl kalkıcaz altından. benim de en çok mutfak eşyam vardı, vitrin falan almamıştım ben hiç, koltuk takımı, yemek masası ve büfesi var tek salonda :) sevmiyorum oldum olası öyle bardak konan vitrinleri :))) yanlış anlama,kendi evimde sevmiyorum, bazen çok şık takımlar ooluyor :)
neyse taşındık bitti gitti

yıl oldu nerdeyse yazmayalı.melikecim nasılsın canım bebiş erkek ha hayırlı olsun

bu arada ben istanbuldayım bu yıl lojmana başvurcaz ne zaman çıkar istanbulda malum bu baya kalabalık varmı istanbuldan lojmanda oturan

siciline göre değişiyo
biz yazıldık bi sene sonra çıktı ama 1+1 çıkmıştı girmedik
bu sene 2+1 çıktı girdik bir ay olmadı taşınalı
hangi semttesiniz siz ?

merhaba bayanlar
bende bir polis eşiyim
k.maraşta şark görevindeyiz 2 yıldır

merabalar... biz de k.maraştan yeni geldik, ben 5.5 yıl,eşim polis 4 yıl görev yaptık maraşta :) maraş topiğine neden yazmıyosun, ordakilerle çok buluştuk biz, tanışırdık :) maraş şarktan da çıktı ama orda görevc yapan polisleri etkilemedi şükür, sizin de şark görevi diye geçiyor değil mi hala?

slm hatunlar.giremiyordum ne zamandır. laptop bozuldu yaptık sonunda...özledim ya sizleriii sıkıntıdan çatlıyordum ne var ne yok bakalımmmm nasılsınız... :))

herkese hayırlı akşamlar ne zaman girsem kimseyle denk gelmiyorum onun için çıkıyorum hemen:)herkesler iyidir inşallahh şu haftasonlarından nefret ediyorum yaa herkes eşiyle dostlarıyla gezip dolaşırken biz evde oluyoruz çünkü eşimiz çalışıyo heleki pazar günleri arkadaşlarıma bakıyorum sabah bi çıkıyorlar geztoz oradan misafirliğe derken yatmaya gelirler bugün dışarıdaydık aaa geç oldu işe gitmesi lazım eşimin hiçbirşey yapamıyoruz aceleyle dolaşıp eve geliyorsun eşim işe gidiyoo yalnız başıma oturup sıkılıp duruyorumm pooffff ...yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:2:

offffff ıyı aksamlar canım ben de burdayım,esım nobettecook yalnızımm.nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…