teşekkür ederim canım
inşlh bu evim bana bebeğimide getirir
az kalmış doğuma hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğin inşlh
taşınmak çokkk zor yaa hamile hamile dahada zor olmuştur valla taşındık ama bu ramazan bizim burnumuzdan geldi çok zor oldu
inşallah gelir bebiş, kaç yıl oldu evlilik sizin ?biz de azcık uğraştık ama kavuşucaz inş.
hem de nasıl zor oldu sorma. gerçi çoğunu eşim halletti ama mutfağı yerleştirmesi maalesef bana kaldı,annem de burda ama köyde olduğu için 1 gün gelebildi yardıma, gerisini kendim yaptım, dediğin gibi ramazana geldi, oruçla gelemedi de annem. tam da sıcaklarda taşındık,sizin de öyle olmuştur,neyse geçti gitti, mutlu oluruz inşallah yeni yerlerimizde :)
melikecim, yetiştin kız bana,ben daha 1.yi doğurmadım sen 2. yi yarıladın he heemaşallah nazar değmesin, kız mı geliyor bu sefer .)
yok bacım aramızda var dahaaabelli olmuyomu hızlı bi hatun oldugummm
amin tatlım benim aminn
inşallah canım arkadasım rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inlşallahhh
inşallah gelir bebiş, kaç yıl oldu evlilik sizin ?biz de azcık uğraştık ama kavuşucaz inş.
hem de nasıl zor oldu sorma. gerçi çoğunu eşim halletti ama mutfağı yerleştirmesi maalesef bana kaldı,annem de burda ama köyde olduğu için 1 gün gelebildi yardıma, gerisini kendim yaptım, dediğin gibi ramazana geldi, oruçla gelemedi de annem. tam da sıcaklarda taşındık,sizin de öyle olmuştur,neyse geçti gitti, mutlu oluruz inşallah yeni yerlerimizde :)
melikecim, yetiştin kız bana,ben daha 1.yi doğurmadım sen 2. yi yarıladın he heemaşallah nazar değmesin, kız mı geliyor bu sefer .)
melikecim, oynarlar geçrkten beraber ne güzel olur :) maşallah
ayşencim daha nice güzel yıllara evliliğinizdeinşallah bebişle perçinlenir :) bize de ders oldu cnm taşınma, bundan sonra şirkete veririz:)
sağol canım benim
biz evde eve nakliyata verdik cam eşyaları kıyafetleri biz topladık eşimle onlar eşyaları bozdular sardılar taşıdılar gelip kurdular
yoksa onca eşyayı 4.kata taşımak imkansızdı
o sizinki kolay olmuş o zaman bize göre, bizi sorma var ya canımız çıktı, her şeyi ama herşeyi sarıp sarmaladık kendimiz, bi de eve gelince kendimiz açtık taşıdık kurduk, bi zarar gelmesin diye de bozmuştuk herşeyi, koltuklar,yatak takımı...sadece kamyona para vermiş olduk, uzak olunca çok para istedi evden eve nakliyatçılar, şehir içinde çok tutmuyor da, il dışına 3500 istediler .( biz de 1700le kapattık artık...
canım biizmki kolay olurdu aslında ama biz eve girmeden tadilatıyla çok uğraştık
mutfak tezgahı kırıldı yapıldı dolaplar yapıldı
kapı pencere duvar boyasını biz yaptık..yerler betondu minöfle aldık kapladık doğalgazı yoktu onu yaptırdık
eski evimle lojman çok uzak değil taksiyle gidip gelmiştik 15 tl yazıyodu düşün artık
biz doğu illeri için konuşmuştuk tayin çıkacak diye o zaman 4000 5000 para istemişlerdi
birde benim eşyam çok özellikle mutfak eşyları felan artık vitrinlerin konsolun altlarına istifledim yapacak bişey yok
yıl oldu nerdeyse yazmayalı.melikecim nasılsın canım bebiş erkek ha hayırlı olsun
bu arada ben istanbuldayım bu yıl lojmana başvurcaz ne zaman çıkar istanbulda malum bu baya kalabalık varmı istanbuldan lojmanda oturan
yıl oldu nerdeyse yazmayalı.melikecim nasılsın canım bebiş erkek ha hayırlı olsun
bu arada ben istanbuldayım bu yıl lojmana başvurcaz ne zaman çıkar istanbulda malum bu baya kalabalık varmı istanbuldan lojmanda oturan
merhaba bayanlar
bende bir polis eşiyim
k.maraşta şark görevindeyiz 2 yıldır
herkese hayırlı akşamlar ne zaman girsem kimseyle denk gelmiyorum onun için çıkıyorum hemen:)herkesler iyidir inşallahh şu haftasonlarından nefret ediyorum yaa herkes eşiyle dostlarıyla gezip dolaşırken biz evde oluyoruz çünkü eşimiz çalışıyoheleki pazar günleri arkadaşlarıma bakıyorum sabah bi çıkıyorlar geztoz oradan misafirliğe derken yatmaya gelirler bugün dışarıdaydık aaa geç oldu işe gitmesi lazım eşimin hiçbirşey yapamıyoruz aceleyle dolaşıp eve geliyorsun eşim işe gidiyoo yalnız başıma oturup sıkılıp duruyorumm pooffff ...yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:2:
offffff ıyı aksamlar canım ben de burdayım,esım nobettecook yalnızımm.nasılsın canım[/QUOTEiyiyimiyim bilmiyorum zaten duygusalım herşeyi düşünüp düşünüp ağlıyorum şimdide ağlamaktan migrenim tuttu başım çatlıyo pooff ..bende çok yalnızım canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?