- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin bayramı mübarek olsun...hepinizi öpüyorum çokkk çokkkk:))
merhaba bende yeni üye sayılırım...böyle bir sayfa 'polis eşi olan yok mu?' olduğunu bilseydim daha önceden üye olurdum kesinlikle.size katılabilir miyim?
tşk ederim...biraz kendimi tanıtayım ben o zaman iclal ben 2 aylık evliyim eşim polis şuanda malatyadayız...burda çok sıkılıyorum hatta boğuluyorum ailem adanada zamanımı genelde ev işleriyle tv izleyerek felan geçiriyordum ama.sizlerle tanışmam çok iiii oldu...
canım 1 yıllık evliyim de nolucak sanki onumu arastırcaklar bencede farklı doktora gitmende fayda var
mrb tatlım sanırım biz gurbete alışamıyoruz bak bende malatyadayım 2 sene oldu ama alıştınmı dersen ne evet ne hayır diyebilirm..merhaba bende polis eşiyim.yukardaki sayfaların coğunu okudum.bişey sormak istiyorum,sizinde sosyal hayatınız yok denecek kadar az mı??yoksa ben mi abartıyorum kendi hayatımı?
mrb canım komşu olmusuz demek sivasa yerleştiniz ne güzel hayırlı olsun biraz sogugu sertmiş sivaslı polis eşi arkadaslar anlatır hep hakkınızda hayırlısı olsun bebişinide saglıcakla kucagına al inşallahSelam arkadaşlar uzun zamandır topiği ziyaret edemedim ben de, yeni yerimize alıştık çok şükür şimdi bebişimizin doğmasını bekliyoruz kendim de izne ayrıldım evdeyim artık kayınvalidemler gelmişti ramazan başında bebek erken gelir diye zavallılarım hala bekliyorlar bebiş gelmedi henüz :) sıkılıyorlar haliyle burası küçük bir ilçe ama sabırla günlerimiz geçecek inşallah, hepinize sevgilerimi gönderiyorum :)
merhaba canım ayy ben iyi değilim kist ağrısı tavan yaptı yine doktora gidiyorum ilaç bile vermiyorlar heleki evdeki canavarla sen düşün yani nasıl geçiyo ben ağrı çekiyorum o tepemde zıplıyo:)yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler okuyamadım geçmişi ama herkes sıkılıyo galiba 3senemiz dolacak ben hala korkup ağlıyorum haa bebek doğdukdan sonra daha iyiyim uyuyabiliyorum en azından geceleri ama azda olsa alıştım zaman herseyin ilacıymış
merhaba arkadaşlar bende polis eşiyim ve eşimden ayrıyım eşim şark görevinde bende manisadayım gittiği yer kötü bir bölge olduğu için beni götürmedi çalışıyorum ben çok zor günler yaşıyorum birde bebek düşünüyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum ailemin yanında kalıyorum bana akıl fikir verin varmı aranızda görev sebebiyle ayrı yaşayan öpüyorum hepinizi:)
merhaba arkadaşlar bende polis eşiyim ve eşimden ayrıyım eşim şark görevinde bende manisadayım gittiği yer kötü bir bölge olduğu için beni götürmedi çalışıyorum ben çok zor günler yaşıyorum birde bebek düşünüyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum ailemin yanında kalıyorum bana akıl fikir verin varmı aranızda görev sebebiyle ayrı yaşayan öpüyorum hepinizi:)
hoşgeldin canım hangi kurumda calışıyosun valla ben eşimden ayrı oldugum tek bi anı düşünemiyom sen iyimişin yine:)))
bebiş içinde yanında olsan iyi olur zorlanırsın tatlım olsa
allah güzel gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavusursunuz
hoşgeldin tatlımm:) demek hem adanalısın hemşerim hemde malatyadasın benim mekanda:)) ne kaa güzel valla okuyunca hem şaşırdım hemde çok sevindim bitanem her zaman bekleriz inşallah hayırlısıyla birde bebişin olur bak bana ben istedim bi göz allah evrdi iki göz:)) suanda ikinci bebişime hamişim darısıda sana olsun inşş
bu ayı atlatayım bakalım da eger olmadıysa baska doktora gıdeyım en ıyısı canım.ben de sınır oluyorum zaten belkı ben hemen ıstıyorum cocuk degıl mı,ne ısrarla bır yıl bır yıl.var demekkı bır sey bazılarının tık dıye oluyor hemen
hakkaride eşim ve benim gitmemi istemedi bende çalışıyorum ve tayin durumum yok çakılı kadrodayım şimdi bebekte çok istiyoruz ailemle kalıyorum ama 2 yıl yalnız nasıl olacak bilemiyorum
hoşgeldin tatlımm:) demek hem adanalısın hemşerim hemde malatyadasın benim mekanda:)) ne kaa güzel valla okuyunca hem şaşırdım hemde çok sevindim bitanem her zaman bekleriz inşallah hayırlısıyla birde bebişin olur bak bana ben istedim bi göz allah evrdi iki göz:)) suanda ikinci bebişime hamişim darısıda sana olsun inşş
bu ayı atlatayım bakalım da eger olmadıysa baska doktora gıdeyım en ıyısı canım.ben de sınır oluyorum zaten belkı ben hemen ıstıyorum cocuk degıl mı,ne ısrarla bır yıl bır yıl.var demekkı bır sey bazılarının tık dıye oluyor hemen
canım olan arkadaslar vardı etraftan bende ona dayanarak sölemiştim zaten yinede sen bilirsin tatlım hakkınızda hayırlsıı neyse o olsun inşallahhhhastanede çalışıyorum bilgi işlemde ama sanırım benim bebek yapma konusu hayal olacak şimdilik daha önce düşükte yaptım aslında bundan dolayı çok istiyoruz olmaz diye korkuyoruz bebeğimiz..ama işte eşim yok ailemin yanındayım nasıl idare ederim bilemiyorum ne yapacağımı zaten aklım hep eşimde korkuyorum başına birşey gelecek ortalık çok karışık hergün ağlıyorum hergün...çok zor günler geçirdiğimi hissediyorum.hasta olucam bu üzüntü ile..eşimde gelince bebek yapalım diyor hem sende ona bağlanırsın hayatımızda bizi mutlu edecek bir bağ olur diyor çünkü şuan ayrı olduğumuz için çok bunaldık.bebek isteği çok var ikimidede ama nasıl olur idare edebilirmiyim bilmiyorum.aslında çok girişken bir insanım hep kendi işimi kendim halleden biriyim ama dedim ya benimle aynı durumda birini bulsam bana yaşadıklarından bahsetse merakımı gidersem çok iyi olacak benim için..VARMI ACABA HAMİLELİĞİNİ EŞİNDEN AYRI GEÇİREN
ayyy kuzu sorma yaa zayıfladım iyice zaten gezmekten midem bulanıyo alt üst oluyom o olmasa daha ii olucakta bakalım gecr inşş bidenem sanada az kaldı hadi inşallah saglıcakla al kuzunu kucasınaselam kızlar...
melikecim ne çok gezmişsin maşallah, biz de sahile inmiştik burda, hiç bayram yok sanki, tıklım tıklım dolu plajlar :)
esmira, üzülme, gerçekten zor bi drumu, ben de melikenin dediği gibi eşimden ayrı 1 günümü bile çok zor geçiriyorum, çok şeye katlanıyorsunuz inşallah alırsınız mükafatını :)
kızlar, benim bebek iri bebek olmuş ya çokcanım sıkkın, 34. haftadayım ve 2500 gr şimdi, 1 ay sonra doğum olucak yaklaşık, 4 kiloyu bulucak hatta geçicek
tabiki tatlım onlar 1 yıl diyor banada mersindeyken demişti dr 1 yıl sonra gel ama burdaki dr bey çok yardımcı olmustu ve ben kaanıma kavuştum teyzesi darısıda sana olsun inşallah
mrb tatlım sanırım biz gurbete alışamıyoruz bak bende malatyadayım 2 sene oldu ama alıştınmı dersen ne evet ne hayır diyebilirm..
sosyal yasamı renklenmesi sizin elinizde mesela biz hafta sonları burda arkadaslarım var beya geniş cevrem çok şükür işte ya hadi kahvaltıya deriz aksama kadar gezer geliriz mesela bak 3 gün boyunca bayramda evde deildik hep gezdik taa rafting yapamaya kadar gittik geldik o derece düşün yani yani arkadasların olunca eşidne gezmeyi seviyosa sende tabiki zaman nasıl geciyo anlamıyosun bitanem sıkılma bak biz burdayız yanında olamasakta
mrb canım komşu olmusuz demek sivasa yerleştiniz ne güzel hayırlı olsun biraz sogugu sertmiş sivaslı polis eşi arkadaslar anlatır hep hakkınızda hayırlısı olsun bebişinide saglıcakla kucagına al inşallah
mrb melekcim naber naıslsın tatlım çok gecmiş olsun bitanem kuzun nasıl
tabiki tatlım onlar 1 yıl diyor banada mersindeyken demişti dr 1 yıl sonra gel ama burdaki dr bey çok yardımcı olmustu ve ben kaanıma kavuştum teyzesi darısıda sana olsun inşallah
ben de ıns canım kavusurum bebısıme senın gıbı yaa:)bakalım bu ay ne olacak bnm prolaktın sorunum var ılac kullanıyırum.baska bır sorunun yok dedı doktor.ıns bır dahakı ay gerek kalmaz yoksa bn de gıdıp bır yıl oldu dıyecegım:))senn bebısler nasıl?ayy allhım bızlere de nasıp etsın ıns ıns amınn
selamlar güzeller
herkesler iyidir inşlh
lojmana taşındım yerleştim sonra bayrama annemlerin yanına gittim döndüm
meloşşşş naber kuzumm sanki hiç konuşmamış gibimi oldu ne
valla yaaa işte çok sefiyoz birbirimizi daha ne olsun bebetommm canım arkadasım benim iyiki varsın
dogum günün kutlu olsun bitanemmm nice mutlu yıllaraaaaa ailenle ve sevdiklerinle beraber
sağol melikecim, amin, inşallah sen de ben de sağ salim bebişlerimizi alırız,sen yetiştin gene bana hadi hayırlısı DD peşimden gel :)
ayşen, yerleşmenize sevindim, yeni evin hayırlı olsun, ben de yerleştim artık, bebeğe çalışıyoruz artık şimdilerde, kendi eksiklerimizi bıraktık da:)
yok bacım aramızda var dahaaa belli olmuyomu hızlı bi hatun oldugummmsağol melikecim, amin, inşallah sen de ben de sağ salim bebişlerimizi alırız,sen yetiştin gene bana hadi hayırlısı DD peşimden gel :)
ayşen, yerleşmenize sevindim, yeni evin hayırlı olsun, ben de yerleştim artık, bebeğe çalışıyoruz artık şimdilerde, kendi eksiklerimizi bıraktık da:)
teşekkür ederim canım
inşlh bu evim bana bebeğimide getirir
az kalmış doğuma hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğin inşlh
taşınmak çokkk zor yaa hamile hamile dahada zor olmuştur valla taşındık ama bu ramazan bizim burnumuzdan geldi çok zor oldu