Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bız de canım bır yıl dedık ama oyle hemen de olmuyormus ısteyınceben sandım hemen olur,4 ayda bır kımyasal gebelık gecırdım,bu ay umutlandım ama beklıyorum hayırlısı.dun yaptım cıkmadı cızgı.ama adetım gecmemıstı daha.ıns canım ya cook ıstıyorum artık senın de ıstedıgın zamn gelır ıns bebısın.bnm de deger 95tı.gebelık ıcın rahım hazır demıstı ancak degerı takıp edelım dedı.125e kadar cıktı sonra dusmeye basladı degerım.adet oldum sonra da ıste.ıns senn ıcın hayırlısı olur

hepimiz için hayırlısı olsun...bende bu kimyasal gebeliği anlamaya çalışıyorum aslında nasıl oluyor yani?? bu arada ağlama krizleri geçirmemeye çalış eşin için kendin için kafanı rahat tutmaya çalış Allah en kısa zamanda mutlu haberi eşinle yaşamayı nasip eder inşallah...eşinde seni görünce çok üzülüyordur...ben de o kasıklarımda ağrı olduğunda eşim benden daha çok sancılanıyordu :))

amın canım hayırlısı ama artık olsunnn.ya yumurta dollenıyormus ancak normal bır gebelık olusmuyormus.deger yukselmıyor,sessız dusuk denıyor,cunku kurtaj olmadan adetle atılıyor.her an herkes yasayabılırmıs ve cogu kadın farketmezmıs bıle,basıt bır adet gecıkmesı sanarmıs.bnm de bır hafta gecınce test yaptım cıkmıstı oyle anladım doktora gıdınce.cok arastırma canım arastırdıkca basına gelıyor.bn de cok arastırdım,adını bıle duymamıstım,burda gordum.sonra basıma geldıoff evet ya o da cok uzuluyor.hem hayırlısını ıstıyoruz hem olmayınca uzuluyorsun dıyor,demekkı zamanı var dıyor ama gel anlat bana.cok yalnız hıssedıyorum burda kendımı canım yaa

aynen bende sabahtan akşama kadar tek başına sap gibi oturuyorum böle fenalıklar geliyor bazen evin içinde dolanıp duruyorum...acaba benim de mi öle oldu kimyasal gebelik çok ağrılıydı ve pıhtı olarak geliyordu bugün 6 günü adetimin daha dün akşama kadar böle devam etti yani...gideceksen özel doktora git onlar daha iii ilgileniyorlar bu arada...

evet canım kesınlıkle ozel devlette yuzune bıle bakmıyorlar nasıl guvenıp ılac alırım bılmem,ya da bn oyle denk geldım.bn tahlıl ıcın devlete gdyorum,ozele gosterıyorum.napım onlar bana bunu yaptırıyorlar.bn de oturuyorum oyle patlıyorum resmen.bnm de kımyasal gebelıkte cok agrılı oldu canım.en son parca gıbı bır sey geldı.buyuktu baya.ondan sonra agrım azaldı.sen doktora gdınce deger dustuyse canım oyle olmustur belkı de

merhaba bende polis eşiyim.yukardaki sayfaların coğunu okudum.bişey sormak istiyorum,sizinde sosyal hayatınız yok denecek kadar az mı??yoksa ben mi abartıyorum kendi hayatımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…