32. haftamdayım canım, eylül sonu gibi geliyor inşallah bebek :)
benim 5. ayımda olmuştu, valla ben eçvremden 6-7 ay çalışma öncesi hamile klanı pek duymuyorum nedense, nadiren ilk ayında kalanlar var, çevre şartları, teknolojik gelişmeler yüzünden radyasyon, doğal olmayan beslenme tarzı vs erkek ve kadın hormonunu çok etkiliyormuş. stresi zaten sayma gereği bile duymuyorum, hamileliğin gecikmesinin baş sebebi bence (eğer başka tıbbi problem yoksa).
sanemin arkadaşına da yazayım, adını hatırlayamadım pardon. dr eşimintahlillerini istedi, baktı, hamile kalma şansın yüzde3-4, direkt tüp bebeğe gidin o zaman beklemek istemiyorsanız dedi, başımızdan kaynar su döküldü haliyle, e çevreden sorduk soruşturduk eşimin durumunda olup hamile kalanlar yüzde 85. tabi ameliyatını olduktan sonra, oldu hemen, 3-6 ay beklemek gerekiyordu spremlerin kendini toparlaması arttırması için, kafam da rahattı benim nasılsa 6 ay bebek yok diye :) ne 6 ayı, 10 gün sonra hamile kalmışım. valla mucize değil bu, hayatın olumlu tarafındna bakmak, drlar hep en kötüsünü söylüyorlar... sıkma bence canını, olur inş kısa zamanda...
melike arkadaşımız da var topikte, onun da benimle aynıymış durumu, bana teselli vermişti ama benim kafa yerinde değil tabi sizde olduğu gibi, am gerçekten haklıymış, kafaya takmayınc oluyor bu iş...