• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

maşallah kuzuna inş sağlıkla kucağına alırsın yawrunu..
kızım iyi şükğr teyzesi buralar çok sıcak evdeyiz hep bunalıyo yawrucak..
valla babasına da benzeten oluyo banada
benim küçüklüğüme de benziyo ama daha çok babasına benzetiliyo
tabi babamızda bu durumdan çok memnun :1:
ooo iyi baba memnunsa sorun yok kuzu:) senin gibi güzel bi hatun olsun inşallahhhh :38:
merhaba kızlar...
sonunda sizlerleyim yeniden :) ev toplama, ev bulma,taşınma yerleşme derken çok yorucu günler geçirdik, bi de benim hastalıklarım yüzünden, hastanede yattım bi kaç kez...dr dr gezdik bebeğimin ve sağlığımız için, ama hala tam bi dr edinemedim, edindim aslında da hastanemde yeni doğan ünitesi olması gerekiyormuş, bebeğim direkt sağlıklı doğmayacak çünkü, kontrol altında olması gerekmiş, can sıkıntısı, telaşlar... allahım yardım etsin, korkuyorum herşeyden, 31. haftamdayım artık,az kaldı...

melikecim, bebişgeliyor ha,çok sevindim,vardır bihayır gelsin bakalım:) zor olur ama geçer gider napıcaksın :)

zeynepcim,bebeğini gördüm, çok şirin maşallah bade kız :) siz urfadasınız sanırım,tayin çıkmadı de mi?
hemde ne zor olucak kuzusum soalasın yetiştim yine size maşallahhhh:)) :nazar: :emir_bebek: :1:
ben istedim bi göz allah verdi iki göz misaliiii :4: :27: :30: :52: :55: :24: :39: :46:
merhaba hoşgeldin canımm hergün bakıp çıkıyorum yazmıyordum bile kimsecikler yokdiye..hamileyken daha bi zor ev topla yerleştir iyi çok şükür atlatmışsınız.bebekle ilgili sıkıntı ne canım çok geçmiş olsun.meloş bi daha alıyo bakalım bebiş bende çok istiyorum ama eşimm ııı ıhh diyo yapmıyoo:))
hadi kuzu sıra sendeeee bekletme oglanı kardessiz bak sonra eşin pişman olur kıskanır oglan çok ara vermeyinnnn :38:
merhaba canım uzun bır aradan sonra, cok cok tebrık ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns:)ben de bebıs ıstıyorum bana da dua et olur mu?

çok saol bitanem benimm bak burda kızlar bilir bende bi sene boyunca yazdım buraya hergün hayırlısıyla bi bebk istiyom diye sonra oglusa hamiş oldum klomenle bak dogumdan 10 ay sonra tekrar hamiş oldum kazara tırt diye:17: canım benim darısıda sana olsun inşallah hayırlısıyla bir yavrun olsun dualrım seninle kuzusummm :nazar: :emir_bebek: :38:

Son düzenleme:
Ayy yok melos yaa cocuk mocuk yapamam taha okadar yoruyorki beni tek basima zapt etmemim mumkunati yok ama mecburum kimsem yok burada doktorlar hiperaktif diyo dötünun ustune 1dk oturmuyo surekli yaramazlik surekli herseyi kirip yariyo napcami bilmiyorum ama cok yoruldum artik karikoca illallah ettik cocugumuzdan.buyuyunce elbette dusunuyorum cocukda suan almim yani ALLAHİM olmayanlara versin herkese nasip etsin ins.

Ayy yok melos yaa cocuk mocuk yapamam taha okadar yoruyorki beni tek basima zapt etmemim mumkunati yok ama mecburum kimsem yok burada doktorlar hiperaktif diyo dötünun ustune 1dk oturmuyo surekli yaramazlik surekli herseyi kirip yariyo napcami bilmiyorum ama cok yoruldum artik karikoca illallah ettik cocugumuzdan.buyuyunce elbette dusunuyorum cocukda suan almim yani ALLAHİM olmayanlara versin herkese nasip etsin ins.

yaa cok mu yaramaz kısss:52: allah yardımcın olsun kuzum ozaman :29: aminnn canım :nazar: :emir_bebek: :38:

çok saol bitanem benimm bak burda kızlar bilir bende bi sene boyunca yazdım buraya hergün hayırlısıyla bi bebk istiyom diye sonra oglusa hamiş oldum klomenle bak dogumdan 10 ay sonra tekrar hamiş oldum kazara tırt diye:17: canım benim darısıda sana olsun inşallah hayırlısıyla bir yavrun olsun dualrım seninle kuzusummm :nazar: :emir_bebek: :38:[/QUOTE]

canım yaa benım de 4.ayım oldu bu ay yıne olmadı galıba,test yaptım cıkmadı:(beklemedeyım.ooof cok umutlanmıstım bu ay.su kazayı gectım o kadar ugrasıyorum yaa bır sey yoksa nıye olmuyor yıcem ben kafayı.canım benım cook sagol cok cok dua et nolurr hamılelerın duası daha guzel olur:)

çok saol bitanem benimm bak burda kızlar bilir bende bi sene boyunca yazdım buraya hergün hayırlısıyla bi bebk istiyom diye sonra oglusa hamiş oldum klomenle bak dogumdan 10 ay sonra tekrar hamiş oldum kazara tırt diye:17: canım benim darısıda sana olsun inşallah hayırlısıyla bir yavrun olsun dualrım seninle kuzusummm :nazar: :emir_bebek: :38:

canım yaa benım de 4.ayım oldu bu ay yıne olmadı galıba,test yaptım cıkmadı:(beklemedeyım.ooof cok umutlanmıstım bu ay.su kazayı gectım o kadar ugrasıyorum yaa bır sey yoksa nıye olmuyor yıcem ben kafayı.canım benım cook sagol cok cok dua et nolurr hamılelerın duası daha guzel olur:)[/QUOTE]

inşallah biatnem benim etemzmiyim canımsın ama bak kuzum suna inanki kafaya taktıkca olmuyo hormonlar tesr calışıyo ben kaanı yapana kadar ne cektim hiç bi problem yok ama stres işte her ay aglıyodum ama bak malşallah tırt die kalmışım ikinciye haberim yok :nazar: :emir_bebek: :1: darısıda sana olsun inşallahhh kuzusum benimmmm :38:

canım yaa benım de 4.ayım oldu bu ay yıne olmadı galıba,test yaptım cıkmadı:(beklemedeyım.ooof cok umutlanmıstım bu ay.su kazayı gectım o kadar ugrasıyorum yaa bır sey yoksa nıye olmuyor yıcem ben kafayı.canım benım cook sagol cok cok dua et nolurr hamılelerın duası daha guzel olur:)

inşallah biatnem benim etemzmiyim canımsın ama bak kuzum suna inanki kafaya taktıkca olmuyo hormonlar tesr calışıyo ben kaanı yapana kadar ne cektim hiç bi problem yok ama stres işte her ay aglıyodum ama bak malşallah tırt die kalmışım ikinciye haberim yok :nazar: :emir_bebek: :1: darısıda sana olsun inşallahhh kuzusum benimmmm :38:[/QUOTE]

of benı en ıyı sen anlarsın o zaman tatlım yaa cok zormus bu ısler.ıns canım yaa herkes oyle dıyor aslında kafaya takmayınca oluyor dıye.off gel de takma:(bu ay takmayacagım ıns eger olmazsa.hala umudum var bakar mısın:(yaa cok umutlanmıstım ne bıleyım cok dua ettım ramazan dedım,aspırın falan vermıstı doktor.cok temız her sey demıstı.ıns bosa degıldır umıtlerım.cook sagol canım benım destegın cok cok ıyı geldı cook sagol cook.

inşallah biatnem benim etemzmiyim canımsın ama bak kuzum suna inanki kafaya taktıkca olmuyo hormonlar tesr calışıyo ben kaanı yapana kadar ne cektim hiç bi problem yok ama stres işte her ay aglıyodum ama bak malşallah tırt die kalmışım ikinciye haberim yok :nazar: :emir_bebek: :1: darısıda sana olsun inşallahhh kuzusum benimmmm :38:

of benı en ıyı sen anlarsın o zaman tatlım yaa cok zormus bu ısler.ıns canım yaa herkes oyle dıyor aslında kafaya takmayınca oluyor dıye.off gel de takma:(bu ay takmayacagım ıns eger olmazsa.hala umudum var bakar mısın:(yaa cok umutlanmıstım ne bıleyım cok dua ettım ramazan dedım,aspırın falan vermıstı doktor.cok temız her sey demıstı.ıns bosa degıldır umıtlerım.cook sagol canım benım destegın cok cok ıyı geldı cook sagol cook.[/QUOTE]

tatlım benim ne demek ben her zaman senin yanındayım eminol anlattıgım gibi bak bi ay sakin ol hiç düşünme sonra öle gider rahatlarsıne ger cok istiyosan kuzusum git bi güzel kadın dogum dr.na de ki bana yumurta takibi yapılmasını istiyorum sana bi klomen verir sonra cagırır muayenye ve yumurtan oluşmuş mu ona bakar önce sonra der su günler yumurtan catlıcak beraber olun diye sonra tutar allahın izniyle bitanem üzülme sakın kuzusum herseyde vardır bi hayır ve rabbim hayırlısıyla inşallah ol der ve o olur :nazar: :emir_bebek: :38:

of benı en ıyı sen anlarsın o zaman tatlım yaa cok zormus bu ısler.ıns canım yaa herkes oyle dıyor aslında kafaya takmayınca oluyor dıye.off gel de takma:(bu ay takmayacagım ıns eger olmazsa.hala umudum var bakar mısın:(yaa cok umutlanmıstım ne bıleyım cok dua ettım ramazan dedım,aspırın falan vermıstı doktor.cok temız her sey demıstı.ıns bosa degıldır umıtlerım.cook sagol canım benım destegın cok cok ıyı geldı cook sagol cook.

tatlım benim ne demek ben her zaman senin yanındayım eminol anlattıgım gibi bak bi ay sakin ol hiç düşünme sonra öle gider rahatlarsıne ger cok istiyosan kuzusum git bi güzel kadın dogum dr.na de ki bana yumurta takibi yapılmasını istiyorum sana bi klomen verir sonra cagırır muayenye ve yumurtan oluşmuş mu ona bakar önce sonra der su günler yumurtan catlıcak beraber olun diye sonra tutar allahın izniyle bitanem üzülme sakın kuzusum herseyde vardır bi hayır ve rabbim hayırlısıyla inşallah ol der ve o olur :nazar: :emir_bebek: :38:[/QUOTE]

gttım canım doktora,yumurtan var cok guzel dedı.bır yıl dolmadan tedavı yapılmııyor dıyor.sadece hormona rahıme falan baktı yokkı bır sey.bır suru de yumurta olusmus dedı.ne bıleyım ya baska doktora mı gtsem ama 1 yıl dolmadan bakılmıyor dıyorlar hep.sagol canım yanımda oldugun ıcın:)

tatlım benim ne demek ben her zaman senin yanındayım eminol anlattıgım gibi bak bi ay sakin ol hiç düşünme sonra öle gider rahatlarsıne ger cok istiyosan kuzusum git bi güzel kadın dogum dr.na de ki bana yumurta takibi yapılmasını istiyorum sana bi klomen verir sonra cagırır muayenye ve yumurtan oluşmuş mu ona bakar önce sonra der su günler yumurtan catlıcak beraber olun diye sonra tutar allahın izniyle bitanem üzülme sakın kuzusum herseyde vardır bi hayır ve rabbim hayırlısıyla inşallah ol der ve o olur :nazar: :emir_bebek: :38:

gttım canım doktora,yumurtan var cok guzel dedı.bır yıl dolmadan tedavı yapılmııyor dıyor.sadece hormona rahıme falan baktı yokkı bır sey.bır suru de yumurta olusmus dedı.ne bıleyım ya baska doktora mı gtsem ama 1 yıl dolmadan bakılmıyor dıyorlar hep.sagol canım yanımda oldugun ıcın:)[/QUOTE]

canım 1 yıllık evliyim de nolucak sanki onumu arastırcaklar bencede farklı doktora gitmende fayda var :34:

merhaba bende yeni üye sayılırım...böyle bir sayfa 'polis eşi olan yok mu?' olduğunu bilseydim daha önceden üye olurdum kesinlikle.size katılabilir miyim?

gttım canım doktora,yumurtan var cok guzel dedı.bır yıl dolmadan tedavı yapılmııyor dıyor.sadece hormona rahıme falan baktı yokkı bır sey.bır suru de yumurta olusmus dedı.ne bıleyım ya baska doktora mı gtsem ama 1 yıl dolmadan bakılmıyor dıyorlar hep.sagol canım yanımda oldugun ıcın:)

canım 1 yıllık evliyim de nolucak sanki onumu arastırcaklar bencede farklı doktora gitmende fayda var :34:[/QUOTE]

bu ayı atlatayım bakalım da eger olmadıysa baska doktora gıdeyım en ıyısı canım.ben de sınır oluyorum zaten belkı ben hemen ıstıyorum cocuk degıl mı,ne ısrarla bır yıl bır yıl.var demekkı bır sey bazılarının tık dıye oluyor hemen:(

hosgeldın canım tabıkı katılabılırsın:)

tşk ederim...biraz kendimi tanıtayım ben o zaman iclal ben 2 aylık evliyim eşim polis şuanda malatyadayız...burda çok sıkılıyorum hatta boğuluyorum ailem adanada zamanımı genelde ev işleriyle tv izleyerek felan geçiriyordum ama.sizlerle tanışmam çok iiii oldu...

tşk ederim...biraz kendimi tanıtayım ben o zaman iclal ben 2 aylık evliyim eşim polis şuanda malatyadayız...burda çok sıkılıyorum hatta boğuluyorum ailem adanada zamanımı genelde ev işleriyle tv izleyerek felan geçiriyordum ama.sizlerle tanışmam çok iiii oldu...

meraba iclal, hoşgeldin, ben de k.maraştaydım da eşimin tayini çıktı muğlaya, benim memlekete :) malatyada eşimin ablası var tokide, gitmiştik bi kaç kez onlara,arkadaşım da var yakıncada oturuyor, ona da gittik bi kez, güzel bi şehir bence...artık girersin topiğe sıkıldıkça :) ayşegül benim adım.

sanem, ben doktora gitmiştim bebek olmuyor diye, sordu kç aydır deniyosunuz diye, daha 2 ay olmuştu ben de 9 ay oldu dedim :) hem de şeker hastasıyım, yaşım da 27, gecikmemem lazım dedim, o zaman hemen tetkiklere başlayalım dedi, eşimde çıktı problem, 1 ay tetkiklerle falan geçti, ameliyata karar verdik, hemen oldu, ameliyattan 10 gün sonra hamile kaldım :) melikenin dediği gibi nerden bilcekler kaç ay olduğunu...olur gider merak etme...

meraba iclal, hoşgeldin, ben de k.maraştaydım da eşimin tayini çıktı muğlaya, benim memlekete :) malatyada eşimin ablası var tokide, gitmiştik bi kaç kez onlara,arkadaşım da var yakıncada oturuyor, ona da gittik bi kez, güzel bi şehir bence...artık girersin topiğe sıkıldıkça :) ayşegül benim adım.

sanem, ben doktora gitmiştim bebek olmuyor diye, sordu kç aydır deniyosunuz diye, daha 2 ay olmuştu ben de 9 ay oldu dedim :) hem de şeker hastasıyım, yaşım da 27, gecikmemem lazım dedim, o zaman hemen tetkiklere başlayalım dedi, eşimde çıktı problem, 1 ay tetkiklerle falan geçti, ameliyata karar verdik, hemen oldu, ameliyattan 10 gün sonra hamile kaldım :) melikenin dediği gibi nerden bilcekler kaç ay olduğunu...olur gider merak etme...[/

hoşbulduk... :) evet hoş bir yer alışmaya çalışıyorum bende...tebrik ederim bebek doğdu mu bu arada yoksa yeni mi hamilesin...

sanem, ben doktora gitmiştim bebek olmuyor diye, sordu kç aydır deniyosunuz diye, daha 2 ay olmuştu ben de 9 ay oldu dedim :) hem de şeker hastasıyım, yaşım da 27, gecikmemem lazım dedim, o zaman hemen tetkiklere başlayalım dedi, eşimde çıktı problem, 1 ay tetkiklerle falan geçti, ameliyata karar verdik, hemen oldu, ameliyattan 10 gün sonra hamile kaldım :) melikenin dediği gibi nerden bilcekler kaç ay olduğunu...olur gider merak etme...

yaa ben de bu ay da olmadıysa baska doktora gıdeyım o zaman.hormon tetkıklerınden baska ne yapılıyorkı canım?hormonlar,rahım,yumurta normal cıktı.prolaktınım de dustu.bılmıyorumkı sorun nedır.bnm de 26 yasım.cokta ıstıyorum yalnızlıktan sıkıldım.evlenelı bır yıl yenı oldu ama calısmalar 4 aydır:)ıns benm de olur bebısım yaa

ben de edırnedeyım canım ve bır yıılık evlıyım.bn de burda cook sıkılıyorum.lojmandayım ama cok gıcık bır apartman burası,komsum yok.catlıoyorum tek kelıme ıle...

ben de edırnedeyım canım ve bır yıılık evlıyım.bn de burda cook sıkılıyorum.lojmandayım ama cok gıcık bır apartman burası,komsum yok.catlıoyorum tek kelıme ıle...

sen mi ben çatlıyoz acaba :)benim de komşum yok aslında hiç kimse yok eşim ve ben işte...bu arada inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur :))

sen mi ben çatlıyoz acaba :)benim de komşum yok aslında hiç kimse yok eşim ve ben işte...bu arada inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur :))

ben catlıyorum valla canım ya esım ve ben ıste:)aılemı de cok ozledım zaten,benmkıler taa samsunda:(bebıste ınatcı cıktı gelmedı bır turlu,bnde aglama krızıne gırıyorum ıkı gundur:(yazık esımde napcanı sasırdı.sen erken gebelık belırtılerıne yazmıstın dımı canım?sen de mı ıstıyorsun bebıs?

ben catlıyorum valla canım ya esım ve ben ıste:)aılemı de cok ozledım zaten,benmkıler taa samsunda:(bebıste ınatcı cıktı gelmedı bır turlu,bnde aglama krızıne gırıyorum ıkı gundur:(yazık esımde napcanı sasırdı.sen erken gebelık belırtılerıne yazmıstın dımı canım?sen de mı ıstıyorsun bebıs?

bizimkilerde adanada ama inş bayramda gelecekler...ben 2 defa yazmıştım oraya.benim adetlerim hep düzensiz olur 1 ay felan olmadığım da olur.kasıklarda felan ağrı olunca gittim bende özel e2.22 çıkmıştı sonra 3 gün mü ne geçti hafta sonuydu adet oldum ama hiç böyle ağrılı olmamıştım hastaneye gittik gene test yaptılar3.50 dedi doktor ama emin olamıyorlarmışş ama rahmin gebe rahmi gibi duruyor dediler adet bitince gene git dedi bu pazartesi gitcem...ben pek emin değilim biz en az bir yıl felan bekleyelim diyoduk ama olursada hayırlısı dedik...:))

sizin en kısa zamanda olur inş kucağına alırsın :))

Back