- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ooo iyi baba memnunsa sorun yok kuzu:) senin gibi güzel bi hatun olsun inşallahhhhmaşallah kuzuna inş sağlıkla kucağına alırsın yawrunu..
kızım iyi şükğr teyzesi buralar çok sıcak evdeyiz hep bunalıyo yawrucak..
valla babasına da benzeten oluyo banada
benim küçüklüğüme de benziyo ama daha çok babasına benzetiliyo
tabi babamızda bu durumdan çok memnun
hemde ne zor olucak kuzusum soalasın yetiştim yine size maşallahhhh:))merhaba kızlar...
sonunda sizlerleyim yeniden :) ev toplama, ev bulma,taşınma yerleşme derken çok yorucu günler geçirdik, bi de benim hastalıklarım yüzünden, hastanede yattım bi kaç kez...dr dr gezdik bebeğimin ve sağlığımız için, ama hala tam bi dr edinemedim, edindim aslında da hastanemde yeni doğan ünitesi olması gerekiyormuş, bebeğim direkt sağlıklı doğmayacak çünkü, kontrol altında olması gerekmiş, can sıkıntısı, telaşlar... allahım yardım etsin, korkuyorum herşeyden, 31. haftamdayım artık,az kaldı...
melikecim, bebişgeliyor ha,çok sevindim,vardır bihayır gelsin bakalım:) zor olur ama geçer gider napıcaksın :)
zeynepcim,bebeğini gördüm, çok şirin maşallah bade kız :) siz urfadasınız sanırım,tayin çıkmadı de mi?
ben istedim bi göz allah verdi iki göz misaliiii
hadi kuzu sıra sendeeee bekletme oglanı kardessiz bak sonra eşin pişman olur kıskanır oglan çok ara vermeyinnnnmerhaba hoşgeldin canımm hergün bakıp çıkıyorum yazmıyordum bile kimsecikler yokdiye..hamileyken daha bi zor ev topla yerleştir iyi çok şükür atlatmışsınız.bebekle ilgili sıkıntı ne canım çok geçmiş olsun.meloş bi daha alıyo bakalım bebiş bende çok istiyorum ama eşimm ııı ıhh diyo yapmıyoo:))
merhaba canım uzun bır aradan sonra, cok cok tebrık ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns:)ben de bebıs ıstıyorum bana da dua et olur mu?
çok saol bitanem benimm bak burda kızlar bilir bende bi sene boyunca yazdım buraya hergün hayırlısıyla bi bebk istiyom diye sonra oglusa hamiş oldum klomenle bak dogumdan 10 ay sonra tekrar hamiş oldum kazara tırt diye canım benim darısıda sana olsun inşallah hayırlısıyla bir yavrun olsun dualrım seninle kuzusummm
Son düzenleme: