- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
merhaba bende polis eşiyim.yukardaki sayfaların coğunu okudum.bişey sormak istiyorum,sizinde sosyal hayatınız yok denecek kadar az mı??yoksa ben mi abartıyorum kendi hayatımı?
32. haftamdayım canım, eylül sonu gibi geliyor inşallah bebek :)hoşbulduk... :) evet hoş bir yer alışmaya çalışıyorum bende...tebrik ederim bebek doğdu mu bu arada yoksa yeni mi hamilesin...
yaa ben de bu ay da olmadıysa baska doktora gıdeyım o zaman.hormon tetkıklerınden baska ne yapılıyorkı canım?hormonlar,rahım,yumurta normal cıktı.prolaktınım de dustu.bılmıyorumkı sorun nedır.bnm de 26 yasım.cokta ıstıyorum yalnızlıktan sıkıldım.evlenelı bır yıl yenı oldu ama calısmalar 4 aydır:)ıns benm de olur bebısım yaa
32. haftamdayım canım, eylül sonu gibi geliyor inşallah bebek :)
inşallah :))
merhaba iclal ben...evet mesela benim sosyal hayatım az çünkü memleketten memlekete değişiyor bu durum aslında şuan malatyadayız biz birşey yok mesela burda.kendi memleketimde adanada yada istanbulda felan olsak tabiki böle olmaz.işte mecburiyetten katlanmak zorundayız...abartı felan yok yani yok denecek kadar az... :))
bilmem sizde aynı seyleri yaşıyor musunuz en cok hissetiğim duygu yalnızlık.heleki gece mesailerine gidince ağlıyorum hep cok yalnızım diye belki 1-2akrabamız filan olsaydı burda böyle hissetmezdim.
gece nöbeti olması birimden birime değişiyor.
benim eşimde nişanlanmadan önce istanbulda görev yaptı 5 yıl trafikteydi o yüzden gece nöbeti felan yoktu sabah 8 akşam 5 di yani bazen ek görev oldumu gece en geç 11 gibi felan çıkardı yani.
şimdi de trafikde malatyada ek görev de olmuyor bazen hafta sonu cumartesi maç felan oldumu oraya gidiyorlar o kadar diğer doğu yerlerine göre çoook çokkkk iiii...
eğer birim değiştirirse eşin gece nöbeti olmayan o zaman ikiniz içinde daha ii olur aslında...
ben ilk geldiğimizde ağladım çok fazla ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi eşim için katlanıyorum yapacak bişey yok..benimde tek teselli o akşam 5 in gelmesini beklemek :)))
inş bebeğinizde olur :))) o olduğu zaman daha çabuk alışırsınız belki..
konuşmanızı bölmek gibi olmasın ama ikinizde kendinizi rahatlatın inşallah ikinizde hayırlı haberlerinizi buraya yazarsınız bebişleriniz en kısa zamanda olur...tek bildiğim en ufak bir işlemde yaptırsanız özelde yaptırın... bir tane doktora bu devirde asla inanmayın .devlettekiler sağlam insanı hasta ediyorlar.en geçen hafta sonu gittiğimde doktorla birbirimize girmiştik resmen...benim yengeme asla olmaz dedi düşük yaptıktan sonra... dayımında desteğiyle atlattı ve 2 ay geçti aradan bir oğlu var şimdi 4 yaşında... :))sizlerden mutlu haberleri duyunca çok sevincem sizlerin adına :))
evet canım bn de ozelde yaptırma taraftarıyım,yasadım cunku.devlettekıler umursamıyor bıle.ın s canım ısteyen herkesle bırlıkte bızım de olsun:)
bıran kendımı gordum anlattıklarında.bır yıllık evlıyım alısana kadar her gun aglardım.bnm oyuncak ayılarım cok onları dızer konusurdum:)komsum da yok.cok kotu yalnızlık.ancak alısmaya basladım her ay aglama seanslarımı saymazsak.esım de uzulur halıme yorgun da olsa cıkarır dolastırır bıraz.yarın yıne aynı.sımdılerde bebıs ıstyorum arkadas olsun bana:)ıns daha fazla bekletmezbilmem sizde aynı seyleri yaşıyor musunuz en cok hissetiğim duygu yalnızlık.heleki gece mesailerine gidince ağlıyorum hep cok yalnızım diye belki 1-2akrabamız filan olsaydı burda böyle hissetmezdim.
32. haftamdayım canım, eylül sonu gibi geliyor inşallah bebek :)
benim 5. ayımda olmuştu, valla ben eçvremden 6-7 ay çalışma öncesi hamile klanı pek duymuyorum nedense, nadiren ilk ayında kalanlar var, çevre şartları, teknolojik gelişmeler yüzünden radyasyon, doğal olmayan beslenme tarzı vs erkek ve kadın hormonunu çok etkiliyormuş. stresi zaten sayma gereği bile duymuyorum, hamileliğin gecikmesinin baş sebebi bence (eğer başka tıbbi problem yoksa).
sanemin arkadaşına da yazayım, adını hatırlayamadım pardon. dr eşimintahlillerini istedi, baktı, hamile kalma şansın yüzde3-4, direkt tüp bebeğe gidin o zaman beklemek istemiyorsanız dedi, başımızdan kaynar su döküldü haliyle, e çevreden sorduk soruşturduk eşimin durumunda olup hamile kalanlar yüzde 85. tabi ameliyatını olduktan sonra, oldu hemen, 3-6 ay beklemek gerekiyordu spremlerin kendini toparlaması arttırması için, kafam da rahattı benim nasılsa 6 ay bebek yok diye :) ne 6 ayı, 10 gün sonra hamile kalmışım. valla mucize değil bu, hayatın olumlu tarafındna bakmak, drlar hep en kötüsünü söylüyorlar... sıkma bence canını, olur inş kısa zamanda...
melike arkadaşımız da var topikte, onun da benimle aynıymış durumu, bana teselli vermişti ama benim kafa yerinde değil tabi sizde olduğu gibi, am gerçekten haklıymış, kafaya takmayınc oluyor bu iş...
Bende 1 senelik evliyim ve hala alışmamak için direniyor gibiyim,çok sıkılıyorum evde kalmaktan,esim çıkarız dışarıya ama yarım saat zor dayanır eee adamın bütün gunü dışarıda geçiyor evde dinlenmek istiyor.yani ben hep Evdeyim hep evde..(null)
Bende 1 senelik evliyim ve hala alışmamak için direniyor gibiyim,çok sıkılıyorum evde kalmaktan,esim çıkarız dışarıya ama yarım saat zor dayanır eee adamın bütün gunü dışarıda geçiyor evde dinlenmek istiyor.yani ben hep Evdeyim hep evde..
sen calısıyor musun iclal? cocuk filan var mı?
Hadi iclalcim ins bebek gelir.bizimde 1yil bitti yavaş yavaş düşünmeye başladık bakalım(null)
İnsan Üzülüyor ama saolsun ailelerimiz bizi yalnız bırakmıyor.ins herkes hakkında hayırlısı olur(null)
merhaba canım ayy ben iyi değilim kist ağrısı tavan yaptı yine doktora gidiyorum ilaç bile vermiyorlar heleki evdeki canavarla sen düşün yani nasıl geçiyo ben ağrı çekiyorum o tepemde zıplıyo:)yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler okuyamadım geçmişi ama herkes sıkılıyo galiba 3senemiz dolacak ben hala korkup ağlıyorum haa bebek doğdukdan sonra daha iyiyim uyuyabiliyorum en azından geceleri ama azda olsa alıştım zaman herseyin ilacıymışmrb kızlarherkes iyi galiba... çok sıkılıyorsunuz evde demek zor oluyordur tabi, bence komşu ve arkadaş ortamı edinin, beraber çıkın gezin alışveriş yapın, en güzeli o olur, eşle gezmek bi yere kadar, adam dediğiniz gibi zaten yoruluyo, sadece polisler değil tüm çalışan insanlar evde olmuyor gündüz, bu çok normal, yani kimle evlenirsek evlenelim zaten evde yalnız olucaktık, mesleğinden dolayı değil yani :) ben çalışıyorum da neyse ki sıkılmadım öyle, okul erken bitiyor mesela,arkadaşlarla çıkıyoruz dolaşıyorz eve geldiğimde gene de eşim olmuuyordu, yemek yapmaya falan vaktim bile oluyordu. yani ya çalışmak gerek, ya arkadaş edinmek ya da oyalanıcak bişeyler bulmak, kitap,el işi, tasarım işleri, bebek ::) inşallah gönlümüze göre olur her şey hepimizin...
merhaba canım ayy ben iyi değilim kist ağrısı tavan yaptı yine doktora gidiyorum ilaç bile vermiyorlar heleki evdeki canavarla sen düşün yani nasıl geçiyo ben ağrı çekiyorum o tepemde zıplıyo:)yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler okuyamadım geçmişi ama herkes sıkılıyo galiba 3senemiz dolacak ben hala korkup ağlıyorum haa bebek doğdukdan sonra daha iyiyim uyuyabiliyorum en azından geceleri ama azda olsa alıştım zaman herseyin ilacıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?