sizin oğlan da büyüyor artık, 2.ye başlasanız olur artık bnce de :) eşin de istesin ama bekle bakalım, acelesi yok, yaş farkı az olunca da iyi oluyor kimine göre, kimine göre de uzun olunca iyi oluyor, ne zaman hayırlısıysa öyle olsun...gerçekten uzun zamandır yazılmamış konuya, ben yazarım artık bi sorun olmadıkça.
ben şeker hastasıyım ya canım, insülin pompası kullanıyorum, prof a gitmiştik bi, sağlığı nasıl diye, gitmez olaydım moralimi bozdu kadın, gelişimi 3 hafta önden gidiyormuş da, kilosu da 100 gr öndeymiş, iri bebek olucak ,dikkat etmemişsin şekerlerine dedi, erken doğabilir,akciğeri gelişmemiş bi bebek olur dedi bilmem ne, ben de bilgim yok ya bu konularda üzüldüm hemen, sonradan öğrendim ki 30 haftadan sonra bebekler yaşayabiliyomuş, ciğeri gelişmese de küvezde gelişirmiş ya da iğnesi varmış, ayrıca iri bebek değilmiş, bebeğin önde gitmesi geride gelmesinden iyiymiş, 4 kilo doğsa nolurmuş ki :) maraştaki şeker doktorum da şekerlerimin mükemmmel gittiğini söylemişti, normal insan gibi olmuoyr tabi ama gene de idare ederdi, bebeğe zararı olmaz demişti, burdaki şeker dr da öyle söyledi, içim rahatladı. bebeğimdeki risk de doğunca şekerinin sürekli düşmesi , anne karnında yüksek seyrettiği için şeker bebek alışıyormuş fazla insülin salgılamaya,doğunca da devam edermiş, şekeri düşermiş, o yüzden normale dönenen kadar sürekli ölçümleri yapılacak ve küvezde kalıcak. sorun bu, tek bu olsun, sağ salim olsun da...