• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selamlar kızlar nasılsınız
taşınacak olanlara kolay gelsin diyorum biz hala muallakta bekliyoruz lojmanı tayinciler gitsede bizde yerleşsek hayırlısıyla :1:
melekcim tatilden sonra eve kapanmak zor gelir şimdi :ssz: kız yakın olsak ben senin stresini alırdım gerçekten baya ters yerde oturoysunuz anacım:10:
banada gece tek kalmak çok koyuyo hatta gece 2 den sonra eşimle konuşmamaya çalışıyorum zira çok agresif ve sinirli oluyorum:27:
iş aldım bir haftadır eve kapandım bitirmeye çalışıyorum hayatla bağlandım kesildi resmen bitsede kurtulsam :6:

bu arada meloşda tatilde :21:

herkesi öpüyorum:16:

hayırlısıyla taşınsaydın canım bii...ahh bacım ahh deşme yaramı evde tıkıldık kaldık ohh ohh .boşa demiyorum ben dandini bi mahallede kuş uçmaz kervan geçmez bi off çekeyimm oooooooooooooooooffffffffffffffff

iyi geceler melekcim sende teksin herhalde :ssz:
iyi geceler canım yok bugün tek değilim işe başladı eşim bugün yarın geceye gidecek ilk yanlızlığı yaşayacağım yarın beni nelr beklio bakalım artı biz erkenden izne gittik geldik apartmandakiler genellikle öğretmen herkes şimdi gidiyo allahım sabır versin bana boşalıyo apartman gelde korkma bee kardeşiimmm:((

hayırlısıyla taşınsaydın canım bii...ahh bacım ahh deşme yaramı evde tıkıldık kaldık ohh ohh .boşa demiyorum ben dandini bi mahallede kuş uçmaz kervan geçmez bi off çekeyimm oooooooooooooooooffffffffffffffff

valla canım bilemiyorum bakalım nasıl bir yer çıkacak orasıda meçhul virane gibi bi daire çıkarsa taşınmıycaz :ssz:zaten eşyalarımın çoğunu bi odaya tıkıcam malum küçük ama yapacak bişey yok :ssz:
iyi geceler canım yok bugün tek değilim işe başladı eşim bugün yarın geceye gidecek ilk yanlızlığı yaşayacağım yarın beni nelr beklio bakalım artı biz erkenden izne gittik geldik apartmandakiler genellikle öğretmen herkes şimdi gidiyo allahım sabır versin bana boşalıyo apartman gelde korkma bee kardeşiimmm:((

bende tekim bu gece ama senin oğlun var sarıl uyu ona yaa benim çocuğum olsa bu kadar korkmam herhalde yalnızlık daha zor o hiç olmazsa sana bi nefes:ssz:
kız taşın ordan gel bu tarafa burda hiç canın sıkılmaz benim dayımlar teyzemler arkadaşlarım hepsi çevremde 1 haftadır işten dolayı onlarla bağlantım kesildi depresyona girdim
takılırsın bana :32::32:

valla canım bilemiyorum bakalım nasıl bir yer çıkacak orasıda meçhul virane gibi bi daire çıkarsa taşınmıycaz :ssz:zaten eşyalarımın çoğunu bi odaya tıkıcam malum küçük ama yapacak bişey yok :ssz:

bende tekim bu gece ama senin oğlun var sarıl uyu ona yaa benim çocuğum olsa bu kadar korkmam herhalde yalnızlık daha zor o hiç olmazsa sana bi nefes:ssz:
kız taşın ordan gel bu tarafa burda hiç canın sıkılmaz benim dayımlar teyzemler arkadaşlarım hepsi çevremde 1 haftadır işten dolayı onlarla bağlantım kesildi depresyona girdim
takılırsın bana :32::32:
ahh benim okadar kolay olsa taşınmak seneye kesin görüşe falan çıkıp gideceğiz inş. onun için evi topla nakliye depozitosu falan filan derken pahalıya patlar bize onun için ben garip kuş gibi evimde cikciklemeye devam edeyim

ahh benim okadar kolay olsa taşınmak seneye kesin görüşe falan çıkıp gideceğiz inş. onun için evi topla nakliye depozitosu falan filan derken pahalıya patlar bize onun için ben garip kuş gibi evimde cikciklemeye devam edeyim

doğru diyosun bende 2 senedir her yaz tayin çıkıyo taşınıyorum güya:27: ev sahibi bile artık çıkıcaz diyince gülüyo:9:
bende bu şans varken ben bu senede çıkamam burdan yapıştık benle beraber taşınan arkadaşlarım şark görevlerini bitiriyo bu sene
demek rabbim henüz bizlere hayırlı görmemiş gitmeyi :38:

doğru diyosun bende 2 senedir her yaz tayin çıkıyo taşınıyorum güya:27: ev sahibi bile artık çıkıcaz diyince gülüyo:9:
bende bu şans varken ben bu senede çıkamam burdan yapıştık benle beraber taşınan arkadaşlarım şark görevlerini bitiriyo bu sene
demek rabbim henüz bizlere hayırlı görmemiş gitmeyi :38:
herşeyin hayırlısını istiyoruz demekki hayırlısı bu canım yaa..ben kendimi çok kaptırıyorum yaa tayin dendimi hemen çıkacakmış gibi tamamen ona odaklanıyorum buda beni mahvediyo geçen senede üzülmüştüm ama bu sene hasta oldum üzüntüden ama ne desek boş geçti artık demekki hayırlısı buymuş..inş iyi bi lojman çıkar canım yaa vallaha lojman çıksa bana hiç korkmayacakmışım gibi gelio ama

herşeyin hayırlısını istiyoruz demekki hayırlısı bu canım yaa..ben kendimi çok kaptırıyorum yaa tayin dendimi hemen çıkacakmış gibi tamamen ona odaklanıyorum buda beni mahvediyo geçen senede üzülmüştüm ama bu sene hasta oldum üzüntüden ama ne desek boş geçti artık demekki hayırlısı buymuş..inş iyi bi lojman çıkar canım yaa vallaha lojman çıksa bana hiç korkmayacakmışım gibi gelio ama

senin evin kaçıncı katta benim ev ikinci kat ondan biraz ürküyorum alt katım market bi üst katta otorusaydım hiç korkmazdım herhalde
birde benim aprtmandakiler allahlık şurda ölsem kalsam çığlık atsam bir allahın kulu ne oluyo demez düşün artık:ssz:
lojmanlarda öyle güvenlikli felan değil canım merak etme herkes polisde değil bazı daireleri devletin özellikle giriş katları:ssz: pek bi değişiklik yok anlıycağın hatta eşim burdan taşınmak bile istemiyo çünkü akrabalarıma yakınız burda benden haber alamasa hemen onları arayıp göndertiyo
hepimiz allaha emanetiz akışına bıraktım artık :27:

Hepinize günaydın şekerler cumanız mübarek olsun bugün yaptığınız tüm dualar kabul edilsin dileklerimle...

Evet geçen cuma yani ayın 15 i itibariyle ilişikler kesilmeye başlandı siirte gidecekler aldığım duyumları size aktarayım geçen seneden lojman çıkmayıp dışarıda kalan 60-70 kişi için çekiliş yapılmış lojman verilmiş bizler içinde ağustos 15 te başka bir çekiliş yapacaklarmış kimse dışarıda kalmayacak diyorlar bu sene fazlasıyla boşalıcak daire varmış kimseye tolerans tanımıyorlarmış 5 senelik lojman hakkını dolduranları çıkarıyorlarmış çoğuda tayinciymiş zaten bizde düşündük taşındık okul açısından tokiden vazgeçip ali düğer osman çam ve nizamettin yavlak lojmanlarından biri çıksın diye dua etmeye başladık..

Evi toplamaya başladım eşimde bugün çıkışını aldı gidecek hemen siirte başlama yapacak malum ayın birinden önce başlama yapmazsan o ay maaşta sorun çıkıyo hepimize allah kolaylık versin herkes gittiği yerde mutlu mesut olsun rabbim hepimizi kuldan utanan allahtan korkan insanlarla karşılaştırsın sevgiyle kalın.....

Hepinize günaydın şekerler cumanız mübarek olsun bugün yaptığınız tüm dualar kabul edilsin dileklerimle...

Evet geçen cuma yani ayın 15 i itibariyle ilişikler kesilmeye başlandı siirte gidecekler aldığım duyumları size aktarayım geçen seneden lojman çıkmayıp dışarıda kalan 60-70 kişi için çekiliş yapılmış lojman verilmiş bizler içinde ağustos 15 te başka bir çekiliş yapacaklarmış kimse dışarıda kalmayacak diyorlar bu sene fazlasıyla boşalıcak daire varmış kimseye tolerans tanımıyorlarmış 5 senelik lojman hakkını dolduranları çıkarıyorlarmış çoğuda tayinciymiş zaten bizde düşündük taşındık okul açısından tokiden vazgeçip ali düğer osman çam ve nizamettin yavlak lojmanlarından biri çıksın diye dua etmeye başladık..

Evi toplamaya başladım eşimde bugün çıkışını aldı gidecek hemen siirte başlama yapacak malum ayın birinden önce başlama yapmazsan o ay maaşta sorun çıkıyo hepimize allah kolaylık versin herkes gittiği yerde mutlu mesut olsun rabbim hepimizi kuldan utanan allahtan korkan insanlarla karşılaştırsın sevgiyle kalın.....

canım benim orda muhakkak görüşürüz bende yabancı olucam sonuçta bizim çıkış 31 temmuza kalmıs

Günaydın arkadaşlar tatildeydik yeni geldik. Diyarbakıra çıkan yok galiba. Diyarbakır Eğil ilçesi çıktı bize. buralar hakkında bilgisi olan varmıdır.Tatil dönüşü hemen benim tayin işim için uyraşacağız. Uzun sürmez inşallah:

kışın görürüm ben burayı, şimdi kimse yok ama kışın muhtaç olucaklar :))) bende taşınma telaşı var valla, c.tesi gidiyorum ben, konyada bi gece konaklıycam, ordan abim gelip alıcak beni, eşim maraşa dönecek, ben muğladan ev bylucam tutucam, eksiklerini tamamlatıcam, sonra eşyalar gelicek, ilişik de 15inden sonra kesilicek...bu arada 28 haftalık oldum, koşturmaya devam ediyorum he hee :52: :52: :52:

buraya en son yazdıgımda ev tutma ve eşya toplama telaşındaydık..bütün o işler bitti dün nakliye aracı yola çıktı bile..ama stres yogun taşınmak çok zormuş ve firmadan hiç memnun kalmadık arkadaşlar siz siz olun çok dikkatli inceleyin eşyalarımı kapakta yollamak zorunda kaldım ankaradan ığdıra..sonlara kalan eşyaları malzeme biitti diye dogru dürüst sarmadılar bile..nakliye firması önce çok güven veriyor internet siteleri falan var reklam son kalite ama hepsi hikaye çııktı.gelen kamyonun nakliyeyle bile pek alakası yoktu:( çok sinirlendik üzüldük sizlerle paylaşmak istedim nolur iyi araştırın....

ozzy cim inan senin adına çok üzüldüm çok geçmiş olsun eşya ne kadarda olsa önemli biz bayanlar için çünkü onları kullanan biziz.bizde bi sürü nakliyeciyle görüştük ağzını açan 3-4 bin tl diyo siirt için ucuz diyenlerde 2 binden ama onlarda güven vermedi siz ozzy hangi nakliye adını verirsen bilelim olur ya bizde magdur olmayalım ...

bizimki ANKA NAKLİYATTI...canım kesinlikle tavsiye etmiyorum.gelen adamların ev taşımayla hiç bir alakası yoktu sanırım iki gün önce domates,patates falan taşımışlar:(
ve de güya evden eve nakliyattı bi mobilyayı zor söktüler ığdıra gidince kuramamış bile başka bi adam yollamış o da yarım yamalak bırakmış.eşyaları almaya geldiginde ne battaniyesi ne de saracak başka şeyleri vardı sonradan gidip aldı ondada battaniye bulamamış mecburen eşyalarımın çogunu sarmadan koydu...yolladıkları arabada firmanın amblemi bile yoktu.nete girip baksan öyle övüyoki firmayı...:::(

buraya en son yazdıgımda ev tutma ve eşya toplama telaşındaydık..bütün o işler bitti dün nakliye aracı yola çıktı bile..ama stres yogun taşınmak çok zormuş ve firmadan hiç memnun kalmadık arkadaşlar siz siz olun çok dikkatli inceleyin eşyalarımı kapakta yollamak zorunda kaldım ankaradan ığdıra..sonlara kalan eşyaları malzeme biitti diye dogru dürüst sarmadılar bile..nakliye firması önce çok güven veriyor internet siteleri falan var reklam son kalite ama hepsi hikaye çııktı.gelen kamyonun nakliyeyle bile pek alakası yoktu:( çok sinirlendik üzüldük sizlerle paylaşmak istedim nolur iyi araştırın....

Ah arkadaşım sanki benim adıma yaşadıklarımızı yazmış gibisin, nakliye maduruyuz bizde çok araştırdık ama nasip işte yaşamadan bilemiyor insan, sivasa geldik bizde 1 ay oldu taşınalı malesef bazı eşyalarım zarar gördü başta annemlerin hediye aldıkları avizemiz paramparça oldu 5 kişi arabaya yüklemek için gelmişti ama monteden anlamayan 2 kişi eşyayı indirmek için gelmişti, eşim ve kayınpederim onlardan daha fazla çalıştı, üzerine kırılacak yazdığım halde kendi yerleştirdiğim koli yan konulmuştu o kadar dikkatsizdiler yani biz yanlarında olduğumuz halde bu kadar yanlış yaptılar bi de biz olmasaydık herşeyi atacaklardı herhalde, sonrasında tartışma bile çıktı eşim parayı eksik verdi tartıştılar, eşim önceden karokola gidip durumu anlatmıştı bir sıkıntı yaparlarsa aracı bağlatacaktı adamlar korkmuş olacak ki eksik parayı kabul edip çekip gittiler. Bizimkinin adı Garanti Nakliyattı, istanbuldan tutmuştuk, herkesin çok dikkatli olmasını istiyorum ben de, gerçi yaşanacaklar varsada önüne geçemezsiniz Allah yardımcısı olsun herkesin...

merhaba şekelerrrr:3:
naber nasılsınız görüşmeyeli bizde uzun bi tatilin ardından kpss sınavı için dönüş yaptık sınavım çok şükür güzel gecti ama kopya iddiaları cıktı iptal edilme durumu var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun eger gercekse bende hakkımı helal etmiyorum..
bu arada ikinci bebişime hamileyim süpriz mi kaza mı artık ne derseniz isteyerek olmadı cünkü emirkaan daha çok küçük artık ikiz gibi büyütüp bir arada çıkartırız :34:

Back