Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar kızlar nasılsınız
taşınacak olanlara kolay gelsin diyorum biz hala muallakta bekliyoruz lojmanı tayinciler gitsede bizde yerleşsek hayırlısıyla
melekcim tatilden sonra eve kapanmak zor gelir şimdi kız yakın olsak ben senin stresini alırdım gerçekten baya ters yerde oturoysunuz anacım
banada gece tek kalmak çok koyuyo hatta gece 2 den sonra eşimle konuşmamaya çalışıyorum zira çok agresif ve sinirli oluyorum
iş aldım bir haftadır eve kapandım bitirmeye çalışıyorum hayatla bağlandım kesildi resmen bitsede kurtulsam
bu arada meloşda tatilde
herkesi öpüyorum
iyi geceler canım yok bugün tek değilim işe başladı eşim bugün yarın geceye gidecek ilk yanlızlığı yaşayacağım yarın beni nelr beklio bakalım artı biz erkenden izne gittik geldik apartmandakiler genellikle öğretmen herkes şimdi gidiyo allahım sabır versin bana boşalıyo apartman gelde korkma bee kardeşiimmm(iyi geceler melekcim sende teksin herhalde
hayırlısıyla taşınsaydın canım bii...ahh bacım ahh deşme yaramı evde tıkıldık kaldık ohh ohh .boşa demiyorum ben dandini bi mahallede kuş uçmaz kervan geçmez bi off çekeyimm oooooooooooooooooffffffffffffffff
iyi geceler canım yok bugün tek değilim işe başladı eşim bugün yarın geceye gidecek ilk yanlızlığı yaşayacağım yarın beni nelr beklio bakalım artı biz erkenden izne gittik geldik apartmandakiler genellikle öğretmen herkes şimdi gidiyo allahım sabır versin bana boşalıyo apartman gelde korkma bee kardeşiimmm(
ahh benim okadar kolay olsa taşınmak seneye kesin görüşe falan çıkıp gideceğiz inş. onun için evi topla nakliye depozitosu falan filan derken pahalıya patlar bize onun için ben garip kuş gibi evimde cikciklemeye devam edeyimvalla canım bilemiyorum bakalım nasıl bir yer çıkacak orasıda meçhul virane gibi bi daire çıkarsa taşınmıycaz zaten eşyalarımın çoğunu bi odaya tıkıcam malum küçük ama yapacak bişey yok
bende tekim bu gece ama senin oğlun var sarıl uyu ona yaa benim çocuğum olsa bu kadar korkmam herhalde yalnızlık daha zor o hiç olmazsa sana bi nefes
kız taşın ordan gel bu tarafa burda hiç canın sıkılmaz benim dayımlar teyzemler arkadaşlarım hepsi çevremde 1 haftadır işten dolayı onlarla bağlantım kesildi depresyona girdim
takılırsın bana
ahh benim okadar kolay olsa taşınmak seneye kesin görüşe falan çıkıp gideceğiz inş. onun için evi topla nakliye depozitosu falan filan derken pahalıya patlar bize onun için ben garip kuş gibi evimde cikciklemeye devam edeyim
herşeyin hayırlısını istiyoruz demekki hayırlısı bu canım yaa..ben kendimi çok kaptırıyorum yaa tayin dendimi hemen çıkacakmış gibi tamamen ona odaklanıyorum buda beni mahvediyo geçen senede üzülmüştüm ama bu sene hasta oldum üzüntüden ama ne desek boş geçti artık demekki hayırlısı buymuş..inş iyi bi lojman çıkar canım yaa vallaha lojman çıksa bana hiç korkmayacakmışım gibi gelio amadoğru diyosun bende 2 senedir her yaz tayin çıkıyo taşınıyorum güya ev sahibi bile artık çıkıcaz diyince gülüyo
bende bu şans varken ben bu senede çıkamam burdan yapıştık benle beraber taşınan arkadaşlarım şark görevlerini bitiriyo bu sene
demek rabbim henüz bizlere hayırlı görmemiş gitmeyi
herşeyin hayırlısını istiyoruz demekki hayırlısı bu canım yaa..ben kendimi çok kaptırıyorum yaa tayin dendimi hemen çıkacakmış gibi tamamen ona odaklanıyorum buda beni mahvediyo geçen senede üzülmüştüm ama bu sene hasta oldum üzüntüden ama ne desek boş geçti artık demekki hayırlısı buymuş..inş iyi bi lojman çıkar canım yaa vallaha lojman çıksa bana hiç korkmayacakmışım gibi gelio ama
Hepinize günaydın şekerler cumanız mübarek olsun bugün yaptığınız tüm dualar kabul edilsin dileklerimle...
Evet geçen cuma yani ayın 15 i itibariyle ilişikler kesilmeye başlandı siirte gidecekler aldığım duyumları size aktarayım geçen seneden lojman çıkmayıp dışarıda kalan 60-70 kişi için çekiliş yapılmış lojman verilmiş bizler içinde ağustos 15 te başka bir çekiliş yapacaklarmış kimse dışarıda kalmayacak diyorlar bu sene fazlasıyla boşalıcak daire varmış kimseye tolerans tanımıyorlarmış 5 senelik lojman hakkını dolduranları çıkarıyorlarmış çoğuda tayinciymiş zaten bizde düşündük taşındık okul açısından tokiden vazgeçip ali düğer osman çam ve nizamettin yavlak lojmanlarından biri çıksın diye dua etmeye başladık..
Evi toplamaya başladım eşimde bugün çıkışını aldı gidecek hemen siirte başlama yapacak malum ayın birinden önce başlama yapmazsan o ay maaşta sorun çıkıyo hepimize allah kolaylık versin herkes gittiği yerde mutlu mesut olsun rabbim hepimizi kuldan utanan allahtan korkan insanlarla karşılaştırsın sevgiyle kalın.....
buraya en son yazdıgımda ev tutma ve eşya toplama telaşındaydık..bütün o işler bitti dün nakliye aracı yola çıktı bile..ama stres yogun taşınmak çok zormuş ve firmadan hiç memnun kalmadık arkadaşlar siz siz olun çok dikkatli inceleyin eşyalarımı kapakta yollamak zorunda kaldım ankaradan ığdıra..sonlara kalan eşyaları malzeme biitti diye dogru dürüst sarmadılar bile..nakliye firması önce çok güven veriyor internet siteleri falan var reklam son kalite ama hepsi hikaye çııktı.gelen kamyonun nakliyeyle bile pek alakası yoktu çok sinirlendik üzüldük sizlerle paylaşmak istedim nolur iyi araştırın....