bizimkilerde adanada ama inş bayramda gelecekler...ben 2 defa yazmıştım oraya.benim adetlerim hep düzensiz olur 1 ay felan olmadığım da olur.kasıklarda felan ağrı olunca gittim bende özel e2.22 çıkmıştı sonra 3 gün mü ne geçti hafta sonuydu adet oldum ama hiç böyle ağrılı olmamıştım hastaneye gittik gene test yaptılar3.50 dedi doktor ama emin olamıyorlarmışş ama rahmin gebe rahmi gibi duruyor dediler adet bitince gene git dedi bu pazartesi gitcem...ben pek emin değilim biz en az bir yıl felan bekleyelim diyoduk ama olursada hayırlısı dedik...:))
sizin en kısa zamanda olur inş kucağına alırsın :))
bız de canım bır yıl dedık ama oyle hemen de olmuyormus ısteyınceben sandım hemen olur,4 ayda bır kımyasal gebelık gecırdım,bu ay umutlandım ama beklıyorum hayırlısı.dun yaptım cıkmadı cızgı.ama adetım gecmemıstı daha.ıns canım ya cook ıstıyorum artık senın de ıstedıgın zamn gelır ıns bebısın.bnm de deger 95tı.gebelık ıcın rahım hazır demıstı ancak degerı takıp edelım dedı.125e kadar cıktı sonra dusmeye basladı degerım.adet oldum sonra da ıste.ıns senn ıcın hayırlısı olur