Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

zordur tabi ama artık evde bi ses bi neşe istiyoruz.ama şimdi ilaç tedavisi görüyorum zaten biraz geç olacak gibi görünüyo. ama rabbim biliyo zamanını.

senın cocugun ne kadarlık canım?bız de dusunmeye basladıkta bılmıyorum erken mı ben de tereddutteyım ama...

sana da geçmiş olsn canım, geçmiyor bu hastalıklar, kronik ama ağız alışkanlığı :) benim düşük tansiyonşükür, 9-6 çıkıyor genelde, zaten diyabet herşeye bedel, bari o olmasın :)

sanem msn gönderiyim özelden, eklersin ...
sinemcim sen eşinle ortak kullanıyorsun, eklemen sorun olabilirse hiç sıkıntı değil, burdan haberleşiyoruz nasılsa :)

sanem msn gönderiyim özelden, eklersin ...
sinemcim sen eşinle ortak kullanıyorsun, eklemen sorun olabilirse hiç sıkıntı değil, burdan haberleşiyoruz nasılsa :)

olurmu cnm ikimizinde arkadaşları var bişecik olmass
ekleyelim ben özelden gönderiyorum sana adresi olurmu

iyi akşamlar kaderdaşlar nasılsınız
gruba yeni kanlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar

meloşum nerelerdesin bacım nasıl oldun ağrın sızın varmı

sarıbeybi hamişlik nasıl gidiyor

melek sen nasılsın bu sene yolcumusunuz istbldan

amin cnmm

mrb cnm hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini..
hamişlik sıkıntılı geçiyo biraz ama yine de bugünümüze şükür diyelim..

yok eşim evde gece nöbeti yok şimdilik.
o tv izliyo bende buraya takılıyom...

burayı yeni keşfettim face book da vardı bir sayfa oraya giriyordum burayıda gördüğüm iyi oldu. takılırım artık

saol kuzumm düşündügün için emir kaan atesi cıktı sidetli öksürüyor iki gece öldüm yoruldum canım ya çok zormus bu bebek işi helede gurbetteysen vay haline... eşim sistemi degişti ekiplere gecti ve 12-36 ya döndü bende şimdi cıkayım demiştim de bi baktım yazmıssın kim bakıcak kuzum oglusa yoksa hemen olucaktım bide hasta olmasaydı işte
bu defada safra kesemde tas cıktı kuzu sorma basıma gelenleri saol bitanemmm sizede gecmiş olsun
burdayım bacım senle konusmustuk ya o gün hani arkadaslara gitcektik felan artık ozamanda üşüttü sanırım sonra ikide dişi cıkıyo alttan iyice emir kaan kötü oldu teyzesi onla ugrasıyodum giremdim nete saol kuzu düşündügün için agrımı unutturdu oglusun hasta olması bacım
amin cnmm

mrb cnm hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini..
hamişlik sıkıntılı geçiyo biraz ama yine de bugünümüze şükür diyelim..
naber zeynebimm neyin var kuzum gecmiş olsun ii bak minigime
iyi geceler kızlaaarrr bende yeni sayılırım aranızda nasılsınız :))

merhaba tatlım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…