zordur tabi ama artık evde bi ses bi neşe istiyoruz.ama şimdi ilaç tedavisi görüyorum zaten biraz geç olacak gibi görünüyo. ama rabbim biliyo zamanını.daha yeni hayatım yaa herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman olurda çocuk çok büyük sorumluluk yaa bende hemen yaptım daha 2buçuk sene bile olmadı evleneli ama pişmanlık değil tabiki çocuk ama zorluklarını gördükçe keşke daha sonra yapsaydık diyoruz
daha yeni hayatım yaa herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman olurda çocuk çok büyük sorumluluk yaa bende hemen yaptım daha 2buçuk sene bile olmadı evleneli ama pişmanlık değil tabiki çocuk ama zorluklarını gördükçe keşke daha sonra yapsaydık diyoruz
sana da geçmiş olsn canım, geçmiyor bu hastalıklar, kronik ama ağız alışkanlığı :) benim düşük tansiyonşükür, 9-6 çıkıyor genelde, zaten diyabet herşeye bedel, bari o olmasın :)cnm çok geçmil olsun yaa( anlattığın şeylerin sıkıntısı tahmin ediyorum hast çalışıyodum evlenmeden önce o yüzden zorlu bi süreç
benim hipertansiyonum var(( eğer nasip olurda hamile kalırsam benimde sıkıntılı olur gibi bianda 18 fırlıyo tansiyonumm
hayırlısı cnm inş kolay geçer bundan sonrası :)))
evet bi yıldan sonra zorlaştı daha çok, ben de kıl payı yırtmış oldm :)oyle maalesef canım artık turkce cok zor ya ben gırdıgım sene okula ne kolay atanıyorlardı.bn mezun olmadan bır yıl once cok guzeldı puanlar.benı beklıyormus,yukseldı ben bıtırınce okulu.senın bransın ne canım?evet ya oyle daha rahatmıs bayanlar ama gece nobet tutanlar da oluyor bazen.ben de sans yok ya gelır benı bulur;(
ingilizce benim branş, branşımdan dolayı kolay atandım ben...
ayşegül sanem bişey söylicem benim kanım sizlere çok ısındı :))
sağol canım, gerçekten çok sıcakkanlısınız siz de ben gibi :) ben de hemen karşı taraftan böyle bi sıcaklık alınca sohbet havasına girerim hemen, 40 yıllık arkadaşımmış gibi :) siz de öylesiniz, iyi ki tanıştık...
dün çıktım hemen,malum diyabet,sık sık bişeyler yemem lazım, midem kötü oldu birden çıktım ben de bişeyler yemek için. kusura bakmayın.
bu arada benim face ve msn var, özelden gönderirim isterseniz,ekleriz birbirimizi :)
sana da geçmiş olsn canım, geçmiyor bu hastalıklar, kronik ama ağız alışkanlığı :) benim düşük tansiyonşükür, 9-6 çıkıyor genelde, zaten diyabet herşeye bedel, bari o olmasın :)
evet bi yıldan sonra zorlaştı daha çok, ben de kıl payı yırtmış oldm :)
ingilizce benim branş, branşımdan dolayı kolay atandım ben...
sağol canım, gerçekten çok sıcakkanlısınız siz de ben gibi :) ben de hemen karşı taraftan böyle bi sıcaklık alınca sohbet havasına girerim hemen, 40 yıllık arkadaşımmış gibi :) siz de öylesiniz, iyi ki tanıştık...
dün çıktım hemen,malum diyabet,sık sık bişeyler yemem lazım, midem kötü oldu birden çıktım ben de bişeyler yemek için. kusura bakmayın.
bu arada benim face ve msn var, özelden gönderirim isterseniz,ekleriz birbirimizi :)
cnm olsun nolcak bende çıktım yemek yapmam lazımdıevet ekleyelim cnm msn yok benim facee var eşimle ortak
sana da geçmiş olsn canım, geçmiyor bu hastalıklar, kronik ama ağız alışkanlığı :) benim düşük tansiyonşükür, 9-6 çıkıyor genelde, zaten diyabet herşeye bedel, bari o olmasın :)
cnm olsun nolcak bende çıktım yemek yapmam lazımdıevet ekleyelim cnm msn yok benim facee var eşimle ortak
anladım canım.sızın hala atamalar guzel ya.ben o kadar ısteyerek geldım bu bolume ama bazen pısman olmuyor degılım.gecmıs olsun canım ya benım annemde de var dıyabet;(benım de facem yok msn m var:)
sanem msn gönderiyim özelden, eklersin ...
sinemcim sen eşinle ortak kullanıyorsun, eklemen sorun olabilirse hiç sıkıntı değil, burdan haberleşiyoruz nasılsa :)
sanem msn gönderiyim özelden, eklersin ...
sinemcim sen eşinle ortak kullanıyorsun, eklemen sorun olabilirse hiç sıkıntı değil, burdan haberleşiyoruz nasılsa :)
olurmu cnm ikimizinde arkadaşları var bişecik olmass
ekleyelim ben özelden gönderiyorum sana adresi olurmu
amın canıım amın allah onları her an korusun.hepımız hep mutlu alalım ıns.allahım kotulere fırsat vermesın.eslerımız hep yanımızda olsun.ben de her an yanımda ıstıyorum oyle ozluyorumkı o kadar yıl ayrı kaldım ya doyamıyorum bırturlubız de 2006 da tanıstık,2010 da nısan,2011 de dugun canım:)
iyi akşamlar kaderdaşlar nasılsınız
gruba yeni kanlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
meloşum nerelerdesin bacım nasıl oldun ağrın sızın varmı
sarıbeybi hamişlik nasıl gidiyor
melek sen nasılsın bu sene yolcumusunuz istbldan
amin cnmm
mrb cnm hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini..
hamişlik sıkıntılı geçiyo biraz ama yine de bugünümüze şükür diyelim..
amin cnmm
iyi geceler kızlaaarrr bende yeni sayılırım aranızda nasılsınız :))
sağol cnm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?
saol kuzumm düşündügün için emir kaan atesi cıktı sidetli öksürüyor iki gece öldüm yoruldum canım ya çok zormus bu bebek işi helede gurbetteysen vay haline... eşim sistemi degişti ekiplere gecti ve 12-36 ya döndü bende şimdi cıkayım demiştim de bi baktım yazmıssın kim bakıcak kuzum oglusaherkesin çoluğu çocuğu var burda, giremiyorlar pek,önceden giriryorlardı gerçi,ben de bilmiyorm :) ben çok yoğun değilim canım, 17 saat dersim var, bugün 2 saatti :) onda da deneme sınavı yapıldı, öyle geçiyor günler... bebiş iyi hehalde,1 hafta önce iyiydi :) ben de iyiyim, halsizlik ve üşengeçlik had safhada bende bu aralar, inşallah geçer artık...
merhaba, hayırlı olsun şimdiden...
canım ben de ameliyat olmuşsundur diyordum girmeyince siteye. yaza kadar çok uzun süre ama, neden öyle?
zeynepcim, senin gibi olamıyorum ben, her yere beraber gidelim, her şeyi beraber yapalım falan, sıkar beni de eşimi de :) eşim bi halı sahaya falan gider debenim arkadaşlarla planlarım oluyor arada, ben daha aktifim :) her şey de kocayla yapılmıyor ki :)))
bu defada safra kesemde tas cıktı kuzu sorma basıma gelenlerihayırdır kuzum ne ameliyatı yaa ...kuzucunada sanada geçmiş olsun bizde çok hastayız oğlumla tam doğumgünü haftasıyken grip olduk yaaa
ayyy ekipler kötü ben sevmiyorum yaaa benim eşimde ekiplerde çalıştı 2sene off polislikten nefret etti resmen
burdayım bacım senle konusmustuk ya o gün hani arkadaslara gitcektik felan artık ozamanda üşüttü sanırım sonra ikide dişi cıkıyo alttan iyice emir kaan kötü oldu teyzesi onla ugrasıyodum giremdim nete saol kuzu düşündügün için agrımı unutturdu oglusun hasta olması bacımiyi akşamlar kaderdaşlar nasılsınız
gruba yeni kanlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
meloşum nerelerdesin bacım nasıl oldun ağrın sızın varmı
sarıbeybi hamişlik nasıl gidiyor
melek sen nasılsın bu sene yolcumusunuz istbldan
naber zeynebimm neyin var kuzum gecmiş olsun ii bak minigimeamin cnmm
iyi geceler kızlaaarrr bende yeni sayılırım aranızda nasılsınız :))
yok eşim evde gece nöbeti yok şimdilik.
o tv izliyo bende buraya takılıyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?