Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hııımm canım ya benım esımde cok kıskanc:) benım facem bıle yok o yuzden msn var sadecesenın esının bransı ne canım?

cnm ben çıkıyorum ii akşamlar yemek yapmam lazım :)) görüşmek üzere....

bende iyiyim saol dersler nasıl gidiyor..hangi bölüm mezunusun..bende gircem kpss ye..

ıyı dıyelım ıyı olsun canım ya egıtım cozuyorum suan.turkce ogretmenlıgı mezunuyum,vırgul ıle kacırdım ben atanamadım;(sen ne mezunusun?

hayırdır kuzum ne ameliyatı yaa ...kuzucunada sanada geçmiş olsun bizde çok hastayız oğlumla tam doğumgünü haftasıyken grip olduk yaaa

ayyy ekipler kötü ben sevmiyorum yaaa benim eşimde ekiplerde çalıştı 2sene off polislikten nefret etti resmen

ıyı dıyelım ıyı olsun canım ya egıtım cozuyorum suan.turkce ogretmenlıgı mezunuyum,vırgul ıle kacırdım ben atanamadım;(sen ne mezunusun?
ben büro yönt. mezunuyum..eylül de gircem bende..ama pek çalıştığım söylenemez..

evet canım ya ekıpler kotu maalesef.bn polıs olmak ıstıyordum artık ıstemıyorum,dusun o kadar yanı.senın esın nerde calısıyor?sıze de gecmıs olsun bu arada canım gecer ıns bıran once

ben büro yönt. mezunuyum..eylül de gircem bende..ama pek çalıştığım söylenemez..

ıns canım sen de ıstedıgın yerlere gelırsın.aman calıs calıs bıktım ben de artık.ben de memurluk tercıhı de yapacagım kadro verılırse,yeterkı kurtulayım su kpssden.

ıns canım sen de ıstedıgın yerlere gelırsın.aman calıs calıs bıktım ben de artık.ben de memurluk tercıhı de yapacagım kadro verılırse,yeterkı kurtulayım su kpssden.
başa dert kpss gircem ama eğer çocuk olursa 2 _3 sene çalışmayı düşünmüyorum..

evet canım ya ekıpler kotu maalesef.bn polıs olmak ıstıyordum artık ıstemıyorum,dusun o kadar yanı.senın esın nerde calısıyor?sıze de gecmıs olsun bu arada canım gecer ıns bıran once

düşünüyormusunuz canım çocuk kaç senelik evliydin

ben de canım bebısım olursa kendım buyutmek ıstıyorum ılk 3 yas ama bılmıyorum nasıp bakalım hayırlısı.of hem de cok buyuk dert ya kpss adaletsız bır sıstem ıste.

evet düşünüyoruz..çok istiyorum hem de ..1 yıl 4 aylık evliyim canım..

evet düşünüyoruz..çok istiyorum hem de ..1 yıl 4 aylık evliyim canım..
daha yeni hayatım yaa herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman olurda çocuk çok büyük sorumluluk yaa bende hemen yaptım daha 2buçuk sene bile olmadı evleneli ama pişmanlık değil tabiki çocuk ama zorluklarını gördükçe keşke daha sonra yapsaydık diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…