evlenmeden önce çalışıyodum cnm hastanede faturalama bölümündeydim.. ama evlenince eşim biraz kıskanç
bide karsa gelince burda şartlar malum hastanede yok doğru düzgün :2::2::2:
facee adresin varmı sanem ekleyelim birbirimizi ?????
hııımm canım ya benım esımde cok kıskanc:) benım facem bıle yok o yuzden msn var sadecesenın esının bransı ne canım?
bizim faceede beraber bana dair sadece isim :))) özel harekat cnm ...
merhaba sanem nasılsın..
bende iyiyim saol dersler nasıl gidiyor..hangi bölüm mezunusun..bende gircem kpss ye..ıyıyım canım sagol ,sen nasılsın
bende iyiyim saol dersler nasıl gidiyor..hangi bölüm mezunusun..bende gircem kpss ye..
hayırdır kuzum ne ameliyatı yaa ...kuzucunada sanada geçmiş olsun bizde çok hastayız oğlumla tam doğumgünü haftasıyken grip olduk yaaahayırlı aksamlar kızlarrr görüşmeyeli umarım hepiniz iyisinizdirrrrr yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler
güya yarın ameliyat olayım diodum emir kaan bey hasta oldu bugün de onu dr götürdük geldik
saglık olsun artık kaldı yaza dogru inşallahhh
canım ben de ancak gırebıldım.esım asayıste ekıplerde calısıyor.bu aralar cok yogun gecıyor.ben de kpss calısıyorum buyuk dert.test coze coze aksamı edıyorum ama ınsan konusacak bırılerıne cook ıhtıyac duyuyor.
ben büro yönt. mezunuyum..eylül de gircem bende..ama pek çalıştığım söylenemez..ıyı dıyelım ıyı olsun canım ya egıtım cozuyorum suan.turkce ogretmenlıgı mezunuyum,vırgul ıle kacırdım ben atanamadım;(sen ne mezunusun?
hayırdır kuzum ne ameliyatı yaa ...kuzucunada sanada geçmiş olsun bizde çok hastayız oğlumla tam doğumgünü haftasıyken grip olduk yaaa
ayyy ekipler kötü ben sevmiyorum yaaa benim eşimde ekiplerde çalıştı 2sene off polislikten nefret etti resmen
ben büro yönt. mezunuyum..eylül de gircem bende..ama pek çalıştığım söylenemez..
başa dert kpssıns canım sen de ıstedıgın yerlere gelırsın.aman calıs calıs bıktım ben de artık.ben de memurluk tercıhı de yapacagım kadro verılırse,yeterkı kurtulayım su kpssden.
evet canım ya ekıpler kotu maalesef.bn polıs olmak ıstıyordum artık ıstemıyorum,dusun o kadar yanı.senın esın nerde calısıyor?sıze de gecmıs olsun bu arada canım gecer ıns bıran once[/QUOT
en büyük hayalim polis olmaktı olamadım ama rabbim polis eşi olmayı nasip etti ve allahın sevgili kuluymuşum iyiki polis olmamışım nefret ediyorum resmen yaa eşimde aynı şekilde ...biz istanbuldayız eşim şuan korumaya geçti çok rahattı ama süresi bitiyormuş kesin yine ekiplere verirler.bu arada sağol canım
evet canım ya ekıpler kotu maalesef.bn polıs olmak ıstıyordum artık ıstemıyorum,dusun o kadar yanı.senın esın nerde calısıyor?sıze de gecmıs olsun bu arada canım gecer ıns bıran once
düşünüyormusunuz canım çocuk kaç senelik evliydinbaşa dert kpssgircem ama eğer çocuk olursa 2 _3 sene çalışmayı düşünmüyorum..
başa dert kpssgircem ama eğer çocuk olursa 2 _3 sene çalışmayı düşünmüyorum..
evet canım ya ekıpler kotu maalesef.bn polıs olmak ıstıyordum artık ıstemıyorum,dusun o kadar yanı.senın esın nerde calısıyor?sıze de gecmıs olsun bu arada canım gecer ıns bıran once[/QUOT
en büyük hayalim polis olmaktı olamadım ama rabbim polis eşi olmayı nasip etti ve allahın sevgili kuluymuşum iyiki polis olmamışım nefret ediyorum resmen yaa eşimde aynı şekilde ...biz istanbuldayız eşim şuan korumaya geçti çok rahattı ama süresi bitiyormuş kesin yine ekiplere verirler.bu arada sağol canım
ben de cok cok ıstedım canım polıs olayım dıye.bnm babam da polıs ordan da gelıyor hevesım.esım de atanamayınca bn ıstedım hıc bekleme polıs ol dıye.sımdı hıc ıstemıyorum polıs olmayı.bızım 2 yıl olcak daha degısık yerlerde calıstı ama en son ekıpte kaldı ıste.ıns bızımde degısır ya.hıc olayı bıtmıyor burda da.tamam teror yok sukur ama baska seyler oluyor ıste.
daha yeni hayatım yaa herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman olurda çocuk çok büyük sorumluluk yaa bende hemen yaptım daha 2buçuk sene bile olmadı evleneli ama pişmanlık değil tabiki çocuk ama zorluklarını gördükçe keşke daha sonra yapsaydık diyoruzevet düşünüyoruz..çok istiyorum hem de ..1 yıl 4 aylık evliyim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?