Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

SANEM55 hoşgeldin aramıza.. bende polis eşiyim şark görevindeyiz biz de...

selam kızlar

sanem55, bir ömür mutlu olursunuz inşallah canım, geçmişiniz köklüymüş :) 6 yıl kolay değil, biz tanıştıktan 3 ay sonra nişan,nişandan 4,5 ay sonra da düğün yapmıştık, 1 yıl 7 ay oldu bizim de evleneli... her eye rağmen sevdiğinle evlendikten sonra her şey harika değil mi :) özlemeler de çok güzel, ben çok seviyorum, sürekli dip dibe olmayı sevmem :)

sinem ve güney sizler neler yapıyosnz bakiyim :)

bizde eşimle 2008 de tanıştık 2010 martta nişanlandık
2010 haziranda da evlendik..
ama ben eşimi çok seviyorum ya her dakika yanımda olsun istiyorum..
akşama kadan bile özlüyorum onu...
allahım eksikliklerini vermesin..
hepimizin mutluluğu daim olsun
ve Allahım tüm vatan bekçilerimiz gibi onları da korusun inş..

mrb arkadaşlar topiğinizi dün gördüm..
bende polis eşiyim özel harekat eşim
karsta görev yapıyoruz....
sizlerle tanışmak isterim bende....
hoşgeldin canım aramıza

merhaba arkadaslar!ben de geldım aranıza hem polıs kızı hem polıs esı olarak kabul edersenız.kendımı cok yalnız hıssedıyordum sızlerın paylasımlarını gordum de tam bana gore dedım.
hoşgeldin canım bizler varız yanlız değilsin artık

saol cnm iyyiz valla kimsecikler yokk burdaa terkedilmiş gibi oluyo bazen (
sen neler yapıyosun sen bizden yoğunsundur... :)) bebeiş nasıl sen nasılsın

hayırlı aksamlar kızlarrr görüşmeyeli umarım hepiniz iyisinizdirrrrr yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler
güya yarın ameliyat olayım diodum emir kaan bey hasta oldu bugün de onu dr götürdük geldik
saglık olsun artık kaldı yaza dogru inşallahhh

saol cnm iyyiz valla kimsecikler yokk burdaa terkedilmiş gibi oluyo bazen (
sen neler yapıyosun sen bizden yoğunsundur... :)) bebeiş nasıl sen nasılsın
herkesin çoluğu çocuğu var burda, giremiyorlar pek,önceden giriryorlardı gerçi,ben de bilmiyorm :) ben çok yoğun değilim canım, 17 saat dersim var, bugün 2 saatti :) onda da deneme sınavı yapıldı, öyle geçiyor günler... bebiş iyi hehalde,1 hafta önce iyiydi :) ben de iyiyim, halsizlik ve üşengeçlik had safhada bende bu aralar, inşallah geçer artık...
kızlar bu yaza ben de sizdenim hayırlısıyla
merhaba, hayırlı olsun şimdiden...

canım ben de ameliyat olmuşsundur diyordum girmeyince siteye. yaza kadar çok uzun süre ama, neden öyle?

zeynepcim, senin gibi olamıyorum ben, her yere beraber gidelim, her şeyi beraber yapalım falan, sıkar beni de eşimi de :) eşim bi halı sahaya falan gider debenim arkadaşlarla planlarım oluyor arada, ben daha aktifim :) her şey de kocayla yapılmıyor ki :)))

SANEM55 hoşgeldin aramıza.. bende polis eşiyim şark görevindeyiz biz de...

hosbuldum canım valla ıyıkı de geldım ne guzelsınız boyle.bır yandan kpss derdı ıle ugrastıgımdan her zaman gıremıyorum gec gordum msjlarınızı.bızım daha 2.yılımız dırnedeyız sark seneye kaldı hayırlısı...

amım canımm cook sagol bu ıcten dıleklerın ıcın.evet ya koklu:)bız de ıste okuldan sonra 1 yıl bekledık.benım esım de ogretmendı ancak atanamayanlardan,kpss olmayınca polıs oldu sonra da evlendık.ben hala atanmayı beklıyoruuum.evet her sey cook guzel coook sevıyorumben de esımı:)gun zor gecıyor ama gelınce ah tum uzuntum gecıyor bıranda.

amın canıım amın allah onları her an korusun.hepımız hep mutlu alalım ıns.allahım kotulere fırsat vermesın.eslerımız hep yanımızda olsun.ben de her an yanımda ıstıyorum oyle ozluyorumkı o kadar yıl ayrı kaldım ya doyamıyorum bırturlubız de 2006 da tanıstık,2010 da nısan,2011 de dugun canım:)

hıı branşı neydi eşinin öğretmen olarak yani? senin görev ne canım? ayy söledin de unuttum mu acaba, kusura bakma öyleyse :)

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

ayşegül sanemm veee ndd nasılsınız kızlarr 3:

Son düzenleme:
evet iyiki tanıştık ...hangi birimde çalışıyo eşin sen nelr yapıyosun

canım ben de ancak gırebıldım.esım asayıste ekıplerde calısıyor.bu aralar cok yogun gecıyor.ben de kpss calısıyorum buyuk dert.test coze coze aksamı edıyorum ama ınsan konusacak bırılerıne cook ıhtıyac duyuyor.

:))) doğru cnm insanın canı sıkılıyooo içi kararıyooo bazen burda kafa dağıtıyoo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…