• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Asıl Fakirlik
Asıl Fakirlik Günlerden bir gün bir baba ve zengin ailesi oğlunu köye götürdü. Bu yolculuğun tek amacı vardı, insanların ne kadar fakir olabileceklerini oğluna göstermek. Çok fakir bir ailenin çiftliğinde bir gece ve gün geçirdiler. Yolculuktan döndüklerinde baba oğluna sordu, "insanların ne kadar fakir olabildiklerini gördün mü?" "Evet!" "Ne öğrendin peki?" Oğlu cevap verdi, "Şunu gördüm: bizim evde bir köpeğimiz var, onlarınsa dört. Bizim bahçenin ortasına kadar uzanan bir havuzumuz var, onlarınsa sonu olmayan bir dereleri. Bizim bahçemizde ithal lambalar var, onlarınsa yıldızları. Bizim görüş alanımız ön avluya kadar, onlarsa bütün bir ufku görüyorlar." Oğlu sözünü bitirdiğinde babası söyleyecek bir şey bulamadı. Oğlu ekledi, "Teşekkürler, baba, ne kadar fakir olduğumuzu gösterdiğin için!"

iyi akşamalr tüm kknin polis eşleri.............
sormayın bu halimla çok yoğunum kaynanam eltim çocuklar yani kalabalığız pek bişey yapamıyorum ama yinede zor oluyor.neyse bakalım sıcaklarlada başım belada sıkıntı oluyor.....
kendinize iyi bakın hepiniz uğrarım.................

iyi akşamalr tüm kknin polis eşleri.............
sormayın bu halimla çok yoğunum kaynanam eltim çocuklar yani kalabalığız pek bişey yapamıyorum ama yinede zor oluyor.neyse bakalım sıcaklarlada başım belada sıkıntı oluyor.....
kendinize iyi bakın hepiniz uğrarım.................

gulancım kolay gelsin...misafir birde sıcak üfff hiç çekilmiyor.
pazar günü benimde geliyor misafirlerim yabancı değil ama yinede bu havalarda zor oliiii.

anlaşılan kızlar kk tatiline girmiş baksana kimseler uğramaz olmuş..nsg nerdesiniz yaramaz ,,,dishe,asiyah ve diğerleri...:1hug
:

selam kızlar. demek herkes tatilde.bizim tatil suya düştü bu sene.tayinimiz çıktı ya . kısmetse yaklasık 15 gun sonra bızde yolcuyuz.

bacım çiçek ben daha gidemedim temmuzun 15 inş gideceğim ve kardeşimin düğün hazırlığını yapacağiz yataklarını yapacağim ah ah ah iş çok anlayacağin
şuan en güzeli evim polis hanımları hepinize güzel gün diliyorummm

yaramas,gulan,prensesElif ..Günaydın kızlarrr...
Nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor,gulan gittimi misafirler..
prenses elif ben kaçırdım galiba sizin tain nereye çıkmıştı...a.s.

bacım çiçek ben daha gidemedim temmuzun 15 inş gideceğim ve kardeşimin düğün hazırlığını yapacağiz yataklarını yapacağim ah ah ah iş çok anlayacağin
şuan en güzeli evim polis hanımları hepinize güzel gün diliyorummm

yaramasım kolay gelsin canım, yün işleri en zorlandığım işlerdir bu sıcaklara neden kaldın bacım...ama sende haklısın yakın yer değilki hemen gidesin değilmi.. kolaylıklar canım sana..a.s.

bz015191iv1qk8.gif
bz015331sj1ze1.gif
bz015265sh1cn2.gif
bz015133is1ho3.gif
bz015375um1fe1.gif
bz015164xh1qj2.gif
bz015213sa1ov2.gif
bz015265sh1qe1.gif

düğün
vardı..yoktum..canım...
ay...klavye...bosuldu..yasamıyom...
sinir...oldum....sabah...beri..
381412hw1dm1.gif

ara...tuşu...bası...harfler..yasmıyojeyyar
senağlama....senağlama

Az önce ,haberlerde izledim.İstanbul'da 3 tane polisimiz canımız ciğerimiz şehit olmuştur...senağlama
içim acıyor yüreğim yanıyor.Allahım bitsin artık bu polisimize olan saldırılar.
Tek suçları bu Memleketin polisi olmak.
Ateş yine düştüğü yeri yaktı.Allahım sen acılı ailelerine sabirlar ver..
mekanınız cennet olsun aziz aslan gibi polis kardeşlerimiz..senağlama
kelimeler boğazıma düğümleniyor. gaha fazla yazamiycaam..

selam arkadaşlar..........
3 polis şehidimiz var malesef allah sabır versin ailesine ateş düştüğü yeri yakar..............
mekanları cennet olsun
tüm polislerimizi allahım korusun içlerindede eşlerimizi..............

cok uzgunum senağlama
ABD konsolosluguna yapılan haın saldırıda kaybettımız sehıt polıslerımıze Allah tan rahmet dılıyorum mekanları cennet olsun..:çok üzgünüm:
aılelerıne ve yakınlarına sabır versın Rabbım..
basımız sagolsun..:çok üzgünüm::

Son düzenleme:
başımız sağ olsun allah sabır versin ailelerine,bende asker karısıyım bu vatan için çalışan canını feda eden tüm insanları (askerimizi,polisimizi)rabbim korusun allaha emanet olsunlar çok zor her an bişey olacak korkusuyla yaşamak .:nazar::smiley-cool:

Vatanları uğruna şehit olan polislerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.
Mekanları Cennet olsun, nurlar, ışıklar içinde yatsınlar, şefaatleri üzerimize olsun.
senağlama

şehitlerimize allahtan rahmet yakinlarina başsali diliyor tüm polis ve asker ailelerine allah sabir versin işleri çok zor

Back