• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar kk buluşuo ne güzel valla bacım gelio cansu32 ev oturması varrr
gunaydın gelenolursa kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

batı tayinleridee belli olmuşş
eski müdürümüzz erzuruma gidecekmişş çok değerli insanlardıı çok severimm

ar003.jpg

selam arkadaşlarrrr.Şeniz
sonunda lojmana taşındık..
yerleştim hatta yorgunluğum bile çıktı.
sizleri çok özledim..
eve henüz net bağlanmadı..
arkadaştan girdim ..şimdilik selamlar.
kandiliniz kutlu olsun....Şeniz

Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle,

Hayırlı KANDİLLER…

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsuna.s.

selam kk nin tüm polis eşleri........
gününüz aydın ve güzel geçmesi dileğiyle.......................

gunaydin.gif

bu gün pazarım var bu sıcakta hiç gitmek istemio yaaa ah ah herkezz tatildeken

gözeğim nereye gidiyorsun ............merak ettim şimdi gelince görüşürüz inş....

gunaydın hanımlar :)) kimsede yok ya kendi kendime knuşuyorum kimse gelmio ah ah eski günler
hepinize sevgilerrr

selam tüm kknin polis eşleri.........
nerdesiniz uğramıyorsunuz artık...........

slm kızlarr bızde memelekte ızne gıtmıştık yenı geldık daha yıne sabah erken kalkmak ütü derken maraton başladı off yaa :(( herkse sevgıler

Back