• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam tüm kknin pois eşleri.............
iyi paarlar hepinize umarım güzel geçiyordur pazarınız.........
benim çok sıkıcı evde yanlızım aşkımda gitti........
günü birlik memleketine uf uf sıkılıyorum

dişlicimm bu aralar misafirler gelmiyor hayırdırrr yoksa ev sahipliğini iyimi yapamıyonn

CADIARZUdıyorsun
halbukı hızmette kusur etmem ben..:1closedeyes:
ne kadar becerıklı bır kadın oldugumu tekrar soylememe gerek yok herhalde butun KK bılıyor:icecream::roflol:

gnydn010.jpg

hanımlar nasılsınız bakalım tşkler ngs ablam güzel diliklerine
gözek ve dishe akşolsun bir laf atmıonuzz ???

günaydın hanımlar.prensesimle hemen pc başına geçip hepinize gunydın demek isedikyerimseniben

yaramasımm neden atmayalımm cicimm laf bu aralar attığımız lafları herkez üstüne alınıyorda atmaya çekiniyozzz
dişlimm iş marifette değil cicimmm bu arada yaptığın pastaları satalım barüü para kazanalımmm bozdur bozdur harcarız

iyiyizz gülancım sen nasılsınn abim nasılll bebişler falannn iyilermii
belkim bilmeyen vardırr gülan benim yengem oliyyy

aaaaa....ben bilmiyodum:uhm:
hiç bahsetmedinizki,gülan ve gözek hanımlar:mymeka:
ay..çok hoşuma gitti ama....ne güzel,ne güzelsırnaşık şey

yaramasımm neden atmayalımm cicimm laf bu aralar attığımız lafları herkez üstüne alınıyorda atmaya çekiniyozzz
dişlimm iş marifette değil cicimmm bu arada yaptığın pastaları satalım barüü para kazanalımmm bozdur bozdur harcarız

Şeniztşkler bacummm lsf atlınğın için lülülülülülü

kızlar neredesiniz ya kimse yok muu ********************** aloo****************************************

6b1mv02.gif

gunaydın hanımlar ben tek mi kaldım ya inş en yakın zaman da burası güllerler dolarrr kızlarrr neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım iyiyiz allaha şükür tek derdimiz kafamçokkarıştışu sıcaklar o kötü yapıyor abinde iyi seke seke yürüyor ne yapsın..................
sen nerelerdesin ................

Back