Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşalr 10 nisan Polis bayramı yaklaşlaşıyor varmı bir planınız..
eşinize hediye almak gibi..sengözlerimebaksanab bulunduğunuz şehirde eğlenceler oluyormu oluyor ise katılmayı düşünüyormusunuz.. 10 nisan günleri Antalyada Emniyet Müdürümüzün sayesinde çok renkli ve eğlenceli geçiyor.. günün sabahında gururlandığımız geçit töreni öğleyin bayanlara müzik eşliğinde yemek akşamlarıda ailenizle birlikte..ertesi gün ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte dinlenme tesisimizde piknikler düzenleniyor hazırlıklar başladı diye bilirim.. eğer eşim iyileşir ve gide bilirsem sizlere çektiğim resimlerden göstere bilirim...
oh oh yandan yandan...
zepp hatırlıyorum geçenyıl kk'da çok güzel bir sayfa ve konu açmıştın bu etkinlikler ile ilgili aynısını bu yılda bekleriz..(teşekkür)a.s.
ya ya ya şa şa şa. polis gücü çok yaşa.. gulanın eşine başarılar..dağçiçeğim çok güzel inş.eşin iyileşirde gidersin.......Şeniz....
burdada geçen yıl sabah tören oldu konvoylar ilçede gezdi......biz en öndeydik konvoyun akşamda yemek düzenlenmişti güzel olmuştu......
bu yıl törene gidemem sanırım ama yemek olursa giderim.........
aşkım manisa emniyetin düzenlediği halısaha maçına çağırmışlar kutlama babında oraya gidecek büyük ihtimalle ama ben onu izliyemiyeceğim izlemeyi çok isterdim......Şeniz.....
aşkım ilçenin en güzel futbol oynayan polisi turnuvaları başladı her gün biryeri sakatlanıp eve geliyor....:1shok:......yakında masörlük sertivikası alacağım onun sayesinde...:roflol:
günaydın arkadaşlar hem nekadar güzel birgün hem ne kadar acı birgünnn hepinize selamlar saygılar
HAYIRLI CUMALAR KISLARRRRR
çiçemm ne güzel sizin orda bayağı renkli geçiyomuş bizim burdada hazırlıklar başladı sabahtan geçiş töreni akşamda müdür beyin yemek daveti isteyen katılıyo burda o kadar.. bizim bugün provalar varmış kociş panzerci son senede ya panzer yada akrep sürüp gitcek burdan oğluşumuzuda alır yanına slm vererek geçerler tören alanından resimlerini koyarım becerebilirsem..
gözek canım noldu niye canın sıkkın üzme o tatlı canını valla hiçbişeye degmiyo...
günaydın arkadaşlar hem nekadar güzel birgün hem ne kadar acı birgünnn hepinize selamlar saygılar
SAHRAA HOŞ GELDİN..EVET BURASI İNSANA İALÇ GÜBİ GELİYOR..BİRDE POLİS EŞLERİ GEYİK BÖLÜMÜMÜZ VAR ORAYADA BEKLERİZ..a.s.HAYIRLI CUMALAR kıslar bende polis eşiyim aranızda bulunmaktan mutluyum bugün biraz keyfim yok ama burası iyi geldi.
gözek noldu canım .hayırdır .neye canın sıkıldı:uhm:
gözek canım noldu niye canın sıkkın üzme o tatlı canını valla hiçbişeye degmiyo...
canlarım bugün 4 nisannn ve benim çok değer verdiğim anarken bile gözlerimin dolduğu bir büyüğümün ölüm yıldönümü mekanları cennet bahçesi olsunnn :çok üzgünüm:senağlama
HAYIRLI CUMALAR kıslar bende polis eşiyim aranızda bulunmaktan mutluyum bugün biraz keyfim yok ama burası iyi geldi.
vay anam vayyyyyyyyyyy kimler gelmiş sevdiğim dişemmm sen kafana takma banaonlar dıye bahsettıgınız gerıde kalan cogunluk oluyor yanılmıyorsam..:1closedeyes:
konunun ne oldugunu bılıyoruz ama herseye sızın verdıgınız tepkıyı vermek zorunda degılız degıl mı..sengözlerimebaksanab
bırakında ne takılıcamıza kendımız karar verelım..şakkıdı
bu cumlelerı sızın agzınızdan ılk duyusum degıl..:1closedeyes:
lutfen uslubunuza dıkkat edın..
kımse rahatsız olmuyorsa bıle ben oluyorm bılmem bu yeterlı mı..şakkıdı
kimseeeee yohmuuuuuuusenağlama