Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın şeker hatunlar ii hafta sonları hepinize ben hariç çünkü birazdan gidip bir arkadaş bildiğim bir komşumun nesse anlatırım sonra herkese kocaman kucak dolusu sevgi ve öpücükler.........

her keze iyi tatiller canlarım valla bu saate kadar tembellik yaptım iyi geldi valla hepinizi öpüyom şekerler

günaydın şeker hatunlar ii hafta sonları hepinize ben hariç çünkü birazdan gidip bir arkadaş bildiğim bir komşumun nesse anlatırım sonra herkese kocaman kucak dolusu sevgi ve öpücükler.........

noldu yaa:uhm:
son gunlerde herseye fazla takıldın sen bıraz relax ol bebegım..şakkıdı

İyi geceler hanımlar,
bugün kızları doktora götürdüm,şimdi uyuttum ve yanınıza koştum,
kimler varmış bakalım...

iyi geceler kızlar kimler varmış bi bakalım dedik...aktinya........dishe nasılsınız
kimse beni duymuyormu alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

iyi geceler..bu gün çok yoruldum ,günüm koşturmakla geçti...öğleden itibaren misafirlerim vardı az önce gittiler..

Hoşgeldin ablacıma.s.,
bu koşturmacada iyi gitmişsin buluşmaya maşallahlar sana resimlerde harika gözüküyorsun.:hooray:

hoş buldum
sende hoş geldin.
canımsın ,teşekkür ederim güzel dileklerin için..
evet bu gün sahahdan beri haşadım çıktı ama güzel yorgunluklar..kafamçokkarıştı

Mrb guzeller ;gunaydin dukkani acayim dedim ...yerimseniben
Ne uyanamadiniz mi daha:mymeka: saatleri ileri aldinizjeyyar hadiii uyanin artik ....:mymeka:
Bugun misafirim var KK'dan ebruipek gelecek ...:1hug:
Erkenden kalktim ;hazirligimi yaptim; yemegimi bile yaptim ...şakkıdı
Hepinize guzel birgun diliyorum ...opuyorum ...Şeniz

Günaydınlaaaaarrrrr!!!!
Sevgili hanımlar nasılsınız?
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum...
Şeniz

hanımlar hepinize sevgilerr
oozepp maşallah bu ne hamaratlık hııı
mgs bacım nasılsın
bu gün erken kahtım bir güzel net safası yaptım :)))

tünaydin Sevgili Hanimlar Bende Kahvaltimi Biraz önce Komşumla Beraber Yaptim Saatler Ileri Alindiya Alişamadim Eski Saate Göre Erken Sayilir Dimi.............

tünaydin Sevgili Hanimlar Bende Kahvaltimi Biraz önce Komşumla Beraber Yaptim Saatler Ileri Alindiya Alişamadim Eski Saate Göre Erken Sayilir Dimi.............

Ohhh..afiyet olsun gülancım..aman sen bol bol ye emi...Şeniz çifter cifter..hemen kendin hem bebek için..kib

Teşekkür ederim arkadaşlar kızlarım iyiler ellerinizden öperler.,büyük kızımın kulağı ağrıyordu ondan götürdüm doktora,küçükte grip oldu,ama şu an iyiler hamdolsun.

dişlimmm nerdesin yaaa
olurmu olurmu sensiz olurmuuu sen gelmezsen bendee gelmeyeceğimmmmmmmmmmmmmmm
deptiminn danasııı nirdesin laaaaaa

nıhahaa bensız yapamadın demı:icecream:
buralardayım laa su saat degısımı benı salak ettıtatlicadiarzu
kızımla aksamuzerı uykuya yatmıstık bır kalktık saat 20roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…