Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenilerini bekliyoruz sendenOkudum. Allah kabul etsin
Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”der.
1. @Yilmazozge669
2. @kristalkupe
3. Sincereley93190221
4. slnn12345
5. bcgirl
6. @itsgalatea
7. @Sendeanlarsn
8. Saajan
9. L Leftright
İsteyen katıla biler. Toplu okuma. Yarın akşama kadar
Aslında 7gün yazılmışdı.Kaç gün okuycaz
Ya da az kişi katılırsa tek tek niyet edib okuya biliriz her gün bir arkadaşın niyetineAslında 7gün yazılmışdı.
Bitene kadar ben okurum okumuyanlarin yerinedeYa da az kişi katılırsa tek tek niyet edib okuya biliriz her gün bir arkadaşın niyetine
Bende katılıyorum okurumHer gün (313) defa ” Yâ Erhamerrâhimin” şeklinde yada ” Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram” şeklinde okunur ise Allahü Teâla ne dileği varsa kabul eder.Ne sıkıntısı var ise selamete çıkarır.İnşallah.
Erhamerrahimin: Merhametlilerin en merhametlisi (olan Allah) demektir.
Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:
Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:
Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.
Ben birilerine yardım etdim.ama.tek başına hiç okumadim stesemde okuyamadım bir haftaya bitiriyodu bir nine vardı. Ama tek başına uzun sürede okuyanbilirsin diyolar bitene kadar isde biraya ben anca bitiririm valla cunki ezberiyemediyimntek duaArkadaşlar tekbaşına 4444 salatı tefriciye okuyan var mı? Kaç günde bitirmek gerekiyor? Niyetiniz kabul oldumu?