- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi nazda_evli
-
benzer bir durumu bende yaşıyorum.evlenirken eşimizn babası piyasada yoktu.annesi vefat edince evlenmiş.eşim hiçbir şekilde eşiyle ne konuşuyordu ne yemeğini yiyordu.babası bu yüzden eşimi dışladı.beni istemeye dayıları geldi.düğünümde babası ele güne karşı düğüne misafir gelip bir bilezik taktı sadece.düğünümüzden birkaç ay sonra eşimi zorla babasıyla barıştırdım.geçen hafta işten ayrıldım.şimdi babasının gözü tazminatıda..dün arıyor nasılsın diye sormadan parayı alıp almadığımı soruyor.. Bu insana nasıl davranılır şimdi
suç sende :) adam hayatınızda zaten yokken hayatınıza dahil etmişsin.. Fazlaca yüz verme girdiği gibi aniden çıksın hayatınızdan..
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/418649-acisiyla-tatlisiyla-hikayem.html
yukarda ne zor koşullarda evlendiğimi anlatmıştım tekrar uzun uzun yazmadım
ne benim ailem eşimi ne de eşimin ailesi beni istemedi her şeye ragmen zor koşullarda evlendik evimizi kendimiz kurduk yanımızda kimse olmadı. Yukarıda da okursanız kayınpederim beni hiç istemedi evlendiğimiz de ne haliniz varsa görün dedi ilk evlendiğim de ben eşimin öğrenciyken yaşadığı eve geldim evimizi kendimiz tuttuk eşyalarımızı kendimiz aldık her şeyi kendimiz yaptık.
dün kayınpederim eşimi aradı geçen yıl eşimin küçük kardeşine kredi çekip ev almıştı işler kötüye gidiyormuş krediyi ödeyememişler ve bizden para istiyorlar.
çok şükür benimde eşiminde işi iyi evlendiğimiz günden bu yana birikimimizi yaptık ama ben hamileyim bebeğimiz gelecek vee kayınpederim bebeğimiz için biriktirdiğimiz paraya talip.
bizi kendi halimize bırakırken diğer oğluna ve gelinine sahip çıktı bize ne haliniz varsa görün dedi onlara ev bile aldı ve şimdi de elimizde ki birikimimizi istiyor. Eşim tamam baba dedi benim gönlüm olmadı az para değil 7-8 bin istedi benim yavrumun rızkınada göz diktiler.
beni 'ben o gelini istemem' diyerek istemedi ama benim dişimden tırnağımdan arttırıp kenara koyduğum parayı istedi. Çok sinirlerim bozuldu canım ciğerim dediğii gelininin ev borcunu istemem dediği gelininin parasıyla ödeyecek
çok mu acımasızım diyorum kendime ama ben ne kadar zor günler geçirdim onlar bize destek olmadığı gibi hep köstek oldular o parayı vermek istemiyorum ama eşimi de kırmak istemiyorum:59:
benzer bir durumu bende yaşıyorum.Evlenirken eşimizn babası piyasada yoktu.Annesi vefat edince evlenmiş.Eşim hiçbir şekilde eşiyle ne konuşuyordu ne yemeğini yiyordu.Babası bu yüzden eşimi dışladı.Beni istemeye dayıları geldi.Düğünümde babası ele güne karşı düğüne misafir gelip bir bilezik taktı sadece.düğünümüzden birkaç ay sonra eşimi zorla babasıyla barıştırdım.Geçen hafta işten ayrıldım.Şimdi babasının gözü tazminatıda..Dün arıyor nasılsın diye sormadan parayı alıp almadığımı soruyor.. Bu insana nasıl davranılır şimdi
"Parayı aldım, yerini de gayet iyi biliyorum" diyerek heveslenmemesi sağlanır..
Bunu diyemezsen "almadım, vermiyorlar tazminat" denilebilir.
Ama kesin olan tek şey var ki, bu adama kuruş bile koklatılmaz..
bende öyle yapıyorum daha işlemler sürüyor.Gün vermedilermi diyor.Yok diyorun.ne zaman belli değil
Böyle sürekli sorar o zaman, doğrudan rest çeksen. Yeri var, desen?
kendisiyle yüz göz oluyorum.Ben eşime derim artık o bişeyler der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?