Bize dirsek gösterenler şimdi yardım istiyor

eşim sahip çıktı bırakmadı diyosunuz ama size söylenenleri nasıl kulak ardı edebiliyo eşiniz ? ne demek namusunuza söz edilmiş sizi kabul etmediklerini öylemişler sizde ödül veriri gibi ellerine parayı tutuşturmuşsunuz usura bakmayın ama benim bile sinirlerim bozuldu burdan.Hepimiz inanlı insanlarız başımızın gözümüzün sadakası olsun tamamda dinimiz yanlışı uyarmayıda söylemiş .sizin alın teriniz var bu parada hem tek eşiniz çalışmamışki.hadi onun ailrsi düşünebilir bi şekilde hem o aile çocuğunu büyütmüş ne biliim yani ailesini düşünmesi normal ama sizin üzerinizde hiç bi hakları yok bu insanları nasıl verirsiniz çocuğunuzun rızkını hmde sizin doğmayan çocuğunuza laf söyleyen insanlara git kapısıa dayan ne bilim bişi yap al paranı oğluna ev alcak diye sizin alın terinizin sizin ne suçunuz var bu saf kalplilik yardım severlik değil kusura bakmayın aptallık bu gerekten sinirleim bozuldu ya madem arkadaşların dediklerini uygulamıycaktınz nye yazıosunuzzz vallahi ok sinirlerim bozuldu kırdıysam özür dilerim ama dilimede hakim olamıyorum

valla hiç de haksız değilsiniz
krediyi çekerken size mi sordular??
hadi ekstra bi durum olur siz de verirsiniz anlarım
ama dediğiniz gibi dirsek gösterdilerse size ne hakla sizden para istiyorlar.
bence asla izin vermeyin.
eşiniz sizi kötü bilebilir ama ona size yaptıklarını hatırlatın ailesi diye tekrar yumuşamış olabilir ama sonuçta dediğiniz gibi çocuğunuzun rızkı bu. allah korusun hazırlıklı olmak lazım. hem siz onlara verince ne zaman geri ödeyecekleri meçhul. ödeyebilseler bankaya öderlerdi zaten.
ben olsam asla asla izin vermezdim üstelik eşiniz size sormadan nasıl çat diye tamam der bu da anlaşılır gibi değil!

hayret valla anneye babaya saygı vardır tamam
ama eşiniz size bu kadar haksızlık ederken nasıl olur da hala başının üstünde ağırlayabiliyor onları şaşıyorum.
bari kavga çıkartın hepten aranız bozulsun da yakanızdan düşsünler ben olsam benim çocuğum için o kadar laf edecek "ayıp ayıp senin torunun olacak o nasıl kötü konuşursun hakkında" diye patlardım.
o 2 binin üstüne su için gerçekten.
bir daha da paramız var fln demeyin. çocuğa masraf gidiyor diyin eşiniz de maşşallah az verdik diye avutmuş kendini bir de.
o elti evde oturup ehliyet niye alıyor bir düşünün bakalım ehliyeti aldığında sizin paralar eltinin altına gelecek arabaya giderse hiç şaşmam. valla sizinkisi enayilikten başka bişey olmamış kusura bakmayın da bu devirde hem böyle kötü davranıp hem de para alıcak he çok akıllıymış sizin eşinizin ailesi.

Olan olmuş üzmeyin kendinizi 2000 tekrar yerine konur ama eşinize söyleyin ben bir daha asla kimseye borç vermem diyin...O da bi daha param var vs demesin kimseye ağlasın borçtayız diye başınızı sokacak bir ev alana kadar da ağlayın.Onlar paranız olmadığını bilse aramazlardı kapınızı da çalmazlardı doğum olacak para istemeyin diye

sorun para değil ki zaten 2000 bi şeklde yerine gelir asl sorun aferin der gibi ellerine parayı tutuşturmanız.siz o parayı vererek bizim paramz var dilediğiniz zaman gelin alın dilediğinizdede gelin bana doğmamaış bebeğime hakaret edin namusuma laf söyleyin demişsiniz resmen .İyi niyeti anlarım ama bişeyi körü körüne yapmayada cahillik derim

benzer bir durumu bende yaşıyorum.Evlenirken eşimizn babası piyasada yoktu.Annesi vefat edince evlenmiş.Eşim hiçbir şekilde eşiyle ne konuşuyordu ne yemeğini yiyordu.Babası bu yüzden eşimi dışladı.Beni istemeye dayıları geldi.Düğünümde babası ele güne karşı düğüne misafir gelip bir bilezik taktı sadece.düğünümüzden birkaç ay sonra eşimi zorla babasıyla barıştırdım.Geçen hafta işten ayrıldım.Şimdi babasının gözü tazminatıda..Dün arıyor nasılsın diye sormadan parayı alıp almadığımı soruyor.. Bu insana nasıl davranılır şimdi

benzer bir durumu bende yaşıyorum.evlenirken eşimizn babası piyasada yoktu.annesi vefat edince evlenmiş.eşim hiçbir şekilde eşiyle ne konuşuyordu ne yemeğini yiyordu.babası bu yüzden eşimi dışladı.beni istemeye dayıları geldi.düğünümde babası ele güne karşı düğüne misafir gelip bir bilezik taktı sadece.düğünümüzden birkaç ay sonra eşimi zorla babasıyla barıştırdım.geçen hafta işten ayrıldım.şimdi babasının gözü tazminatıda..dün arıyor nasılsın diye sormadan parayı alıp almadığımı soruyor.. Bu insana nasıl davranılır şimdi

suç sende :) adam hayatınızda zaten yokken hayatınıza dahil etmişsin.. Fazlaca yüz verme girdiği gibi aniden çıksın hayatınızdan..

suç sende :) adam hayatınızda zaten yokken hayatınıza dahil etmişsin.. Fazlaca yüz verme girdiği gibi aniden çıksın hayatınızdan..

hayatımıza dahil ettim çünkü babam gayet sağlıklıyken kalp krizi geçirip bizi çok korkuttu.Benim annemde yok.Onunda annesi yok babasıyla barışsın en azından arkasında biri olduğunu bilsin istedim.
O parayı alamıyacak tabiki bırak tazminatımı 1 liramı vermem ona

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/418649-acisiyla-tatlisiyla-hikayem.html

yukarda ne zor koşullarda evlendiğimi anlatmıştım tekrar uzun uzun yazmadım

ne benim ailem eşimi ne de eşimin ailesi beni istemedi her şeye ragmen zor koşullarda evlendik evimizi kendimiz kurduk yanımızda kimse olmadı. Yukarıda da okursanız kayınpederim beni hiç istemedi evlendiğimiz de ne haliniz varsa görün dedi ilk evlendiğim de ben eşimin öğrenciyken yaşadığı eve geldim evimizi kendimiz tuttuk eşyalarımızı kendimiz aldık her şeyi kendimiz yaptık.

dün kayınpederim eşimi aradı geçen yıl eşimin küçük kardeşine kredi çekip ev almıştı işler kötüye gidiyormuş krediyi ödeyememişler ve bizden para istiyorlar.

çok şükür benimde eşiminde işi iyi evlendiğimiz günden bu yana birikimimizi yaptık ama ben hamileyim bebeğimiz gelecek vee kayınpederim bebeğimiz için biriktirdiğimiz paraya talip.

bizi kendi halimize bırakırken diğer oğluna ve gelinine sahip çıktı bize ne haliniz varsa görün dedi onlara ev bile aldı ve şimdi de elimizde ki birikimimizi istiyor. Eşim tamam baba dedi benim gönlüm olmadı az para değil 7-8 bin istedi benim yavrumun rızkınada göz diktiler.

beni 'ben o gelini istemem' diyerek istemedi ama benim dişimden tırnağımdan arttırıp kenara koyduğum parayı istedi. Çok sinirlerim bozuldu canım ciğerim dediğii gelininin ev borcunu istemem dediği gelininin parasıyla ödeyecek :47:

çok mu acımasızım diyorum kendime ama ben ne kadar zor günler geçirdim onlar bize destek olmadığı gibi hep köstek oldular o parayı vermek istemiyorum ama eşimi de kırmak istemiyorum:59
: :59::59::59::59::59:

Eşiniz o parayı bebeğiniz için biriktirdiğinizi bilmiyor muydu?
Size danışmadan, onay almadan nasıl tamam baba diyebilir?
Para kimin hesabında, sizin hayır deme şansınız yok mu?
Onun babası bu insan, belki duygusal davranır, objektif olamaz.
Ama sizi zor durumda bırakan insanların, hem de böyle hakaret gibi bir gerekçe ile sizden para istemeleri nasıl bir adalet anlayışı..
Eğer verirseniz, geri alabilecek misiniz, ne zaman alacaksınız?
Peki ya siz ev alabildiniz mi? Kendi eviniz var mı ki, kardeşin evine destek oluyorsunuz?
Eğer vermezseniz 3 gün darılır belki eşiniz.
Ama eğer verirseniz, yıllarca tantanası sürebilir. Geri verdiler, vermediler, eksik verdiler, şöyle böyle. Eviniz de sürekli hzuursuzluk olabilir. Paranızla rezil olursunuz.

benzer bir durumu bende yaşıyorum.Evlenirken eşimizn babası piyasada yoktu.Annesi vefat edince evlenmiş.Eşim hiçbir şekilde eşiyle ne konuşuyordu ne yemeğini yiyordu.Babası bu yüzden eşimi dışladı.Beni istemeye dayıları geldi.Düğünümde babası ele güne karşı düğüne misafir gelip bir bilezik taktı sadece.düğünümüzden birkaç ay sonra eşimi zorla babasıyla barıştırdım.Geçen hafta işten ayrıldım.Şimdi babasının gözü tazminatıda..Dün arıyor nasılsın diye sormadan parayı alıp almadığımı soruyor.. Bu insana nasıl davranılır şimdi

"Parayı aldım, yerini de gayet iyi biliyorum" diyerek heveslenmemesi sağlanır..
Bunu diyemezsen "almadım, vermiyorlar tazminat" denilebilir.
Ama kesin olan tek şey var ki, bu adama kuruş bile koklatılmaz..:47:

"Parayı aldım, yerini de gayet iyi biliyorum" diyerek heveslenmemesi sağlanır..
Bunu diyemezsen "almadım, vermiyorlar tazminat" denilebilir.
Ama kesin olan tek şey var ki, bu adama kuruş bile koklatılmaz..:47:

bende öyle yapıyorum daha işlemler sürüyor.Gün vermedilermi diyor.Yok diyorun.ne zaman belli değil:47:

Back
X