- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi nazda_evli
eşim sahip çıktı bırakmadı diyosunuz ama size söylenenleri nasıl kulak ardı edebiliyo eşiniz ? ne demek namusunuza söz edilmiş sizi kabul etmediklerini öylemişler sizde ödül veriri gibi ellerine parayı tutuşturmuşsunuz usura bakmayın ama benim bile sinirlerim bozuldu burdan.Hepimiz inanlı insanlarız başımızın gözümüzün sadakası olsun tamamda dinimiz yanlışı uyarmayıda söylemiş .sizin alın teriniz var bu parada hem tek eşiniz çalışmamışki.hadi onun ailrsi düşünebilir bi şekilde hem o aile çocuğunu büyütmüş ne biliim yani ailesini düşünmesi normal ama sizin üzerinizde hiç bi hakları yok bu insanları nasıl verirsiniz çocuğunuzun rızkını hmde sizin doğmayan çocuğunuza laf söyleyen insanlara git kapısıa dayan ne bilim bişi yap al paranı oğluna ev alcak diye sizin alın terinizin sizin ne suçunuz var bu saf kalplilik yardım severlik değil kusura bakmayın aptallık bu gerekten sinirleim bozuldu ya madem arkadaşların dediklerini uygulamıycaktınz nye yazıosunuzzz vallahi ok sinirlerim bozuldu kırdıysam özür dilerim ama dilimede hakim olamıyorum