Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden banladı ki ne oldu?
Selam herkese. Ay bizim konunun birde geyiği varmış.Aboneyim abone bu konuya
Düzeltme: Nasıl abone olunuyor :26:
Gutenmorgen kizlar,
kalkmadinizmi hala sizi tembeller
Lilium cok güzel bir konu actin, kafamiz dagilsin biraz.
Bu sene ilk defa evde kutlayacagiz canim, zira annem bende misafir ve birde Amsterdam`da yasayan bir erkek kuzenimde gelecek bir kac gün öncede iki Alman arkadaslarim Ralf ve Monika geleceklerini söylediler. Kesin cok güzel bir aksam olur.
Yani multikültürel bir gece olacak, kuzenim Hollandali, ben Türk, arkadaslar Alman.
Bu arada 24 Aralik ve yilbasiya kadar burda bizim Noel bayrami oldugu icin bir hafta kapalliyiz. Daha dogrusu cogu yerler kapalli, tabi alisveris yerleri acik.
Ah kizlar öyle güzel oluyorki kisin Almanya, su an zaten her yerde kar var ve her evin cami isil isil, lambalarla süslü benimkide.
Haftaya Noel agacimizi alacagiz ve süsleyecegiz, 24 Aralik`a kadar hediyelerimizi altina koyacagiz ve o gece herkes hediyesini noel baba`dan almis olacak. Noel agacimiz yilbasidan bir kac gün sonra ne yazikki yine atilacak. Adet böyle. Biliyorum, Türkiye`dede noel agaci yilbasi zamani olur ve yilbasinda hediyeler verilir.
Cok seviyorum noel ve yilbasi zamanini, sanki Alice harikalar diyarinda gibi oluyor.
Sizler ne yapacaksiniz bakalim? Aslinda hic fark etmiyor nerde kutladigin, yeterki keyfini cikarmasini bil.