- 9 Ocak 2018
- 686
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi kumandapili
-
Adınıza o kadar çok sevindim ki... Umarım hep çok mutlu, yan yana olursunuz.Boyfriend ni eşime çok benzettim.
Eşimle tanıştığında yüksek lisans yapıyor ve mesleği üzerine sınava hazırlanıyordu.
Aynı yazdığın gibi bi ilişkimiz vardı.
Bigün ben, sen beni kullanıyorsun dedim. Yukarıda ki gibi değil kibarca tabi ki :):):).
Eşim de bana hayır mesleğim üzerine sınavı kazandım. Kazanmayı bekliyordum ve seni hayatımda istiyorum dedi. ( Bana sınava hazırlandığından bahsetmemişti. )
Ve biz hemen evlendik.
Çok mutlu bir evliliğim var.
Aslında iyi de yapmış, erkeğin kariyeri çok önemli. Maddi olarak güçlü olmalı.
İnşallah sende boyfriend inle mutlu evlilik yapacaksın.
Kızlar çok mutluyum diye konu açacaksın tekrar İnşallah.
Ooooo aynı eşimi tarif ediyorsun hala... :)Adınıza o kadar çok sevindim ki... Umarım hep çok mutlu, yan yana olursunuz.Biz de mutlu mesut oluruz umarım sizin gibi.
Bu arada benziyorlarmış gerçekten, o da yüksek lisansını tamamlamak üzere, sınavı tezi vs. bir sürü telaşesi var.
Sevgili olmayan insan el ele gezer mi hiç
Öpüştünüz mü
Senin gözğnde ünlğ gibi olduğj dönemler geçti gitti bitti.çocuktun.ama şimdi degilsin.vaktını bu kadar verdiğin bir insan sana sevgilim demesse elbette sorun.sen belirlersin ilişkinin konumunu bence.kadın yanı belirler daha cok.siz sevgilisiniz.degilsenız veya oyle dusunuyorsan soguk davran bence.ne oldugunu sordugunda da acıkca yanı harıka vakıt gecırıyoruz hıslerımız de karsılıklı ama bız sevgili miyiz diyemsorunca tam olarak cevap veremıyprum kendıme bu da canımı sıkıyor derdşm ben olsam.Herkese merhaba, sizlerle istişare etmeye geldim. :)
23 yaşındayım, bu sene lisansı bitirdim. Size danışmak istediğim konu da şu; ne olduğumuzu anlayamadığım bir ilişki... Asla ve asla bu beyin kendisine biz şimdi neyiz diye soramam, o yüzden size dilim döndüğünce anlatıp, soracağım haha
Bu beyimizle aynı ilçede yaşıyoruz. Kendisi kuzenimin (abimin) çok yakın arkadaşı. Ben lise yıllarındayken o üniversiteydi, ve benim için adeta bir ünlü gibi, posterleri odaya asılası biriydi. Bazen bize gelirlerdi, heyecandan odamdan çıkamazdım. Geçen sene haziranda bir şey sebep oldu ve bana mesaj attı, sosyal medya üzerinden. Adını görünce kalbim duracak gibi oldu, sanki lise yıllarına geri döndüm size o duyguyu anlatamam.Sürekli konuştuk, gece gündüz demeden. Ara sıra denk geldik, ve o yaz abimin düğünü vardı yani çok sık karşılaştık, mahcup bakışlar, sürekli bir heyecan hali... Yaz böylece geçti ama konuşmaya devam ettik, ortak ilgi alanlarımız, hayata karşı tutumuz çok benzerdi birbirine. Zaten benim için çocukluk rüyası gibi bir şey olduğundan ne dese o kadar hoşuma gidiyordu ki.
Tatil bitti, ikimiz de farklı şehirlere gidecektik, gitmeden görüşme teklifi etti. Bir hafta boyunca her gece buluştuk, dağ deniz dere tepe gezdik, saatlerce konuştuk. Rüya gibiydi. Tabi bitti rüya, ikimiz de ayrıldık ilçeden. Ne güzeldi dedim, keşke aynı yerde yaşasaydık belki bir şeyler olurdu diye düşünerekten kendimi dizginledim. Hiç kendimi ona yakıştıramıyorum çünkü, ilişki ihtimalini düşünmüyorum bile.
Ama kızlar bir o vakitten bu vakte kadar iletişimi hiç ama hiç koparmadık... Bir yılı geçti bu süre. Sene içinde sürekli görüştük, tatillerimizi denk getirmeye çalıştık, harika şeyler yaşadık. Ben arayıp sormasam bile her gün mesaj atar ya da arar, birbirimizden hep haberdarızdır.
Çok ölçülü, sakin biri; sürekli hediyeler, mektuplar karşılıklı, seni seviyorumlar... Hatta ufaktan gelecek planları.
Sorun ne diyebilirsiniz; bu bey bana hiç sevgilim demedi. Tabi ben de. Yani böyle bir konuyu hiç konuşmadık. Birbirimizin özgürlüğünü kısıtlamamak adına mı ya da her neyse, adı yok yani ilişkimizin. Benim için hiç dert değildi kaldı ki bunu düşünmemiştim bile, fakat geçenlerde bir kız arkadaş grubuna düştüm biraz bu konuları konuştuk; yok seni oyalıyordurdan tutun da, evlenmeyecek bu senle gönül eğlendiriyora kadar... Sanki ben magazin dalı güllü dallı motorlar gibi koca arıyorum da.
Özetle; sizce benim evhamlanmamı gerektirecek bir durum var mı? Böyle bir şey sormam zaten de tutup sevgilim benim desem mi acaba? Ya da hiçbir şeyi bozmasam mı? Harika fikirlerinizi bekliyorum, uzun oldu okuyan herkese çok teşekkür ederim. Mutlu kalın.
Ohooo e bir şey kalmamış geriye neyin sorgusu buHeheheheIlk adımı ben atmış dahi olabilirim
Evleneli iki buçuk yıl oldu konumu hortlatasım geldi.
Aaa gerçekten mi?? Yukarda en son benim yorumum kalmışEvleneli iki buçuk yıl oldu konumu hortlatasım geldi.
2 sene adı belli sevgililik flört döneminden sonra bir sene içinde evlendikAaa gerçekten mi?? Yukarda en son benim yorumum kalmış
Peki daha adını koymamışken nasıl oldu ki bir bakmışsınız düğün mü
23 yasindaki bir kizi begenen hic bir erkek adini koymadan duramaz. o yastaki bir kiz, ustelik guzelse, cok fazla taliplisi olur. eger adini koymuyorsa 1) ya seni sevmiyordur, ya da yeterince guzel bulmuyordur 2) yedek gorevi yapiyorsundur, birden fazla kiz var 3) ya da ego tatmini yapan biridir.Herkese merhaba, sizlerle istişare etmeye geldim. :)
23 yaşındayım, bu sene lisansı bitirdim. Size danışmak istediğim konu da şu; ne olduğumuzu anlayamadığım bir ilişki... Asla ve asla bu beyin kendisine biz şimdi neyiz diye soramam, o yüzden size dilim döndüğünce anlatıp, soracağım haha
Bu beyimizle aynı ilçede yaşıyoruz. Kendisi kuzenimin (abimin) çok yakın arkadaşı. Ben lise yıllarındayken o üniversiteydi, ve benim için adeta bir ünlü gibi, posterleri odaya asılası biriydi. Bazen bize gelirlerdi, heyecandan odamdan çıkamazdım. Geçen sene haziranda bir şey sebep oldu ve bana mesaj attı, sosyal medya üzerinden. Adını görünce kalbim duracak gibi oldu, sanki lise yıllarına geri döndüm size o duyguyu anlatamam.Sürekli konuştuk, gece gündüz demeden. Ara sıra denk geldik, ve o yaz abimin düğünü vardı yani çok sık karşılaştık, mahcup bakışlar, sürekli bir heyecan hali... Yaz böylece geçti ama konuşmaya devam ettik, ortak ilgi alanlarımız, hayata karşı tutumuz çok benzerdi birbirine. Zaten benim için çocukluk rüyası gibi bir şey olduğundan ne dese o kadar hoşuma gidiyordu ki.
Tatil bitti, ikimiz de farklı şehirlere gidecektik, gitmeden görüşme teklifi etti. Bir hafta boyunca her gece buluştuk, dağ deniz dere tepe gezdik, saatlerce konuştuk. Rüya gibiydi. Tabi bitti rüya, ikimiz de ayrıldık ilçeden. Ne güzeldi dedim, keşke aynı yerde yaşasaydık belki bir şeyler olurdu diye düşünerekten kendimi dizginledim. Hiç kendimi ona yakıştıramıyorum çünkü, ilişki ihtimalini düşünmüyorum bile.
Ama kızlar bir o vakitten bu vakte kadar iletişimi hiç ama hiç koparmadık... Bir yılı geçti bu süre. Sene içinde sürekli görüştük, tatillerimizi denk getirmeye çalıştık, harika şeyler yaşadık. Ben arayıp sormasam bile her gün mesaj atar ya da arar, birbirimizden hep haberdarızdır.
Çok ölçülü, sakin biri; sürekli hediyeler, mektuplar karşılıklı, seni seviyorumlar... Hatta ufaktan gelecek planları.
Sorun ne diyebilirsiniz; bu bey bana hiç sevgilim demedi. Tabi ben de. Yani böyle bir konuyu hiç konuşmadık. Birbirimizin özgürlüğünü kısıtlamamak adına mı ya da her neyse, adı yok yani ilişkimizin. Benim için hiç dert değildi kaldı ki bunu düşünmemiştim bile, fakat geçenlerde bir kız arkadaş grubuna düştüm biraz bu konuları konuştuk; yok seni oyalıyordurdan tutun da, evlenmeyecek bu senle gönül eğlendiriyora kadar... Sanki ben magazin dalı güllü dallı motorlar gibi koca arıyorum da.
Özetle; sizce benim evhamlanmamı gerektirecek bir durum var mı? Böyle bir şey sormam zaten de tutup sevgilim benim desem mi acaba? Ya da hiçbir şeyi bozmasam mı? Harika fikirlerinizi bekliyorum, uzun oldu okuyan herkese çok teşekkür ederim. Mutlu kalın.
evlmissiniz :) benim analiz tutmadi demek :)Evleneli iki buçuk yıl oldu konumu hortlatasım geldi.
Evlenmisler zaten, bu muazzam tespitleri kendinize saklayin yani23 yasindaki bir kizi begenen hic bir erkek adini koymadan duramaz. o yastaki bir kiz, ustelik guzelse, cok fazla taliplisi olur. eger adini koymuyorsa 1) ya seni sevmiyordur, ya da yeterince guzel bulmuyordur 2) yedek gorevi yapiyorsundur, birden fazla kiz var 3) ya da ego tatmini yapan biridir.
ayrica sana bir tavsiye, kiz arkadaslarinla iliskini konusma. bunu da maddeleyecegim:)
1) eger sevgilin yakisikli ise ya da iyi para kazaniyorsa kiskanip ayirmak isteyen cok olur, hatta kendilerine yapmak isterler
2) eger ciddi dusunuyorsan, ileride esin olmasi muhtemel kisinin ozelini paylasmis olursun, o da dogru degil bence
23 yasindaki bir kizi begenen hic bir erkek adini koymadan duramaz. o yastaki bir kiz, ustelik guzelse, cok fazla taliplisi olur. eger adini koymuyorsa 1) ya seni sevmiyordur, ya da yeterince guzel bulmuyordur 2) yedek gorevi yapiyorsundur, birden fazla kiz var 3) ya da ego tatmini yapan biridir.
ayrica sana bir tavsiye, kiz arkadaslarinla iliskini konusma. bunu da maddeleyecegim:)
1) eger sevgilin yakisikli ise ya da iyi para kazaniyorsa kiskanip ayirmak isteyen cok olur, hatta kendilerine yapmak isterler
2) eger ciddi dusunuyorsan, ileride esin olmasi muhtemel kisinin ozelini paylasmis olursun, o da dogru degil bence
Editi gördüm, çok sevindim. Mutluluğunuz daim olsunÜst Edit: 2.5 yıllık evliyiz artık.
Herkese merhaba, sizlerle istişare etmeye geldim. :)
Sorun ne diyebilirsiniz; bu bey bana hiç sevgilim demedi. Tabi ben de. Yani böyle bir konuyu hiç konuşmadık. Birbirimizin özgürlüğünü kısıtlamamak adına mı ya da her neyse, adı yok yani ilişkimizin. Benim için hiç dert değildi kaldı ki bunu düşünmemiştim bile, fakat geçenlerde bir kız arkadaş grubuna düştüm biraz bu konuları konuştuk; yok seni oyalıyordurdan tutun da, evlenmeyecek bu senle gönül eğlendiriyora kadar...
Çok teşekkür ederiiimEditi gördüm, çok sevindim. Mutluluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?